264

баху

преди 3 години

До ганьоПодкрепа имаше от ВСИЧКИ партии и с разлика от почти 100 гласа. При все, че най-голямата партия в ЕП уж се бяха настроили да се мятат на амбразурата. Ама греда.

263

Анонимен

преди 3 години

Нещо напрегнати ми се виждат герберчета тая вечер,защо ли?

262

бахуро

преди 3 години

До МехурДа, но е едно добро начало. Тиквата и каскета трябва да си ходят, трябва да се отпушат прокуратурата, данъчните, ДАНС и полицията за да почне да сработват нещата. Но всичко това минава първо през оставките на тия две ***. После ще паднат под ножа и другите. Само не трябва да се отказваме. Боко и Келешев са само едно добро начало. НА-ЧА-ЛО!

261

Електра

преди 3 години

Поне стана ясно, че БСПдирастите водени от СС Момата с интимната му *** Ел. Йо. както и реститутите водени от Рада Дълбоката и Гнома, заедно с *** с ч***лми, под крадливия юмрук на Румен Кауна и Импексовата му господарка Краднелия Свинова, са си едно и също нещо, безродна крадлива башибозушка папалач...

260

Реалист

преди 3 години

До сега чакам. Този глу.пав коментар вече беше направен от други преди теб. А иначе гласуването в оня парламент си е чиста проба *** политика. "Нормалните" всъщност са левите в Европа - комунисти, социалисти, либерали и зелени и подобни резолюции са гласували и ще гласуват и срещу други страни, в които не управляват "техни" партии.

259

бахуро

преди 3 години

Ххахахаххаах вихри се герберска тролеада, но не може да скрие срама! Хаххаахахахцелият ЕП се източи фоостата на бокича! Алелуя! Бокича е вече пътник, троловете ще стоят гладни!

258

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 286Нормално е, вие другарите все броите чуждите пари.А хладилника по-пълен ли ти стана?:))))

257

гражданин

преди 3 години

Ама тази резолюция още в началото си е неточна и манипулативна. Защото трябва да пише - евродепутатите САМО от ЛЯВАТА част на парламента "изразяват недвусмислената си подкрепа за ПО-МАЛКАТА ЧАСТ от българския народ в неговите ..."

256

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 286Празен ли ти е хладилника? Или успя да си купиш КОЛА и готова салата от Фантастико с бонуса?:))))

255

Анонимен

преди 3 години

До ЧерепаЧереп, забрави да кажеш, че и културата ще просперира, защото ще си отвориш цял един музей с иманярски находки в частната вила. Знае ли човек, може дотогава да решиш да станеп и партийно величие или даже ЦАР. Я виж, Царска Бистрица ще е идеална за частния ти музей. Дето се вика, на всички по равно както едно време при другарите. Спомняш си, нали Череп?

254

Анонимен

преди 3 години

До 28312 стотинки бяха внесени във вашата сметка:))))))))

253

Черепа

преди 3 години

До сега чакамКогато дойда на власт другарю, няма да има беззаконие и корупция, всичко ще е честно и справедливо като печалбите от моите талончета за търкане. И пак ще ги пусна, за да зарадвам всички пенсионери и другари.

252

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 278Ех, мечтите са безплатни.Ама пак чакате някой да ви "оправи".:))))))))

251

Анонимен

преди 3 години

До 689Еми не знам, на площада барем можеш да видиш народ на живо. Коментари може и да ги пише някой си дядка от вкъщи.

250

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 279ГЕРБ станаха политици и държавници. Не ги чакайте, завивайте се и тръгвайте.:))))))))))))))

249

Анонимен

преди 3 години

Бокаса че го тричат........

248

Анонимен

преди 3 години

До ЧерепаЧереп, евала ти правим, че можеш даже и евродупетати цоциалисти можеш да си напазаруваш!

247

Анонимен

преди 3 години

До 274Ами, айде де. Откога чакаме ГЕРБ да се върнат при овцете и патките на село? Той вождът нали преди години каза, че имало нужда от овчари...

246

Анонимен

преди 3 години

Той Баце ще си ходи, но какво идва дали ще има силен премиер или ще сложат сламен човек да му дърпат конците тъмните сили и нещата да си продължат по старому... От тези Слави "мутрата" сестра Галева Костинбротска ицето и Нинова яка комбинация орел рак и щука ако не няма синергия между тях яко крадене и корупция ще настане... 75315

245

Черепа

преди 3 години

Значи от нашите тулyпи видях, че нищо не става, освен да ми хабят пъдпъдъчите яйца, де са по 3,60лв 6 бр., от отровната шведска тройка също, та затова, като умен бизнесмен реших да платя на мои хора да изготвят тази резолюция, да я напишат и преведат на испански, а на евродепутатката Хуан Агилар (социалисти, Испания) и платих 200 000 евро (бълха ме ухапала) само да я прочете в европарламента. Ами търсим начини другаре, търсим варианти как да го бутна Бойко. И Фигуранта и той кисело зеле се оказа