318

Анонимен

преди 3 месеца

герб е дпс и трябва да си ходят щото ровят дъното по всичко.

317

Анонимен

преди 3 месеца

Подписалите точката за Истамбулската конвенция и македонското малцинство,за автономия и прочие и не пожелали да отпадне са нашите другари продажници Еленка КТБ-то и руска агентка.,Иво Христов със същия статус,Станишев Лесния Въздухар и останалите от БСП.Кой изобщо я вкара тази точка колко им платиха ,какви са тези хора,българи,чужденци или ненормални да застават българи срещу българи ,да затруднят още преговорите със Северна Македония ,това не са хора ,че и български представители,просто абсурд

316

Анонимен

преди 3 месеца

Европейците се объркаха.

Нищо, ние сме по-стари европейци с по-широк кръгозор и ще им простим грешката и ще продължим с визията която имаме, а тя е да мачкаме червената проказа където я сварим.

:))))

315

Анонимен

преди 3 месеца

Емисарите на Черепа и Фигуранта не успяха да легитимират Бабикяновските "въстания" в Европарламента.

314

Русия=Психиатрия

преди 3 месеца

Рамаданчо Кънев горкия и чевенатаВещица Елена Йончева нямат ли поне малко достойнство? Като не могат да победят Бойко на избори ходят да се молят в Евросъюза да им припише служебна победа. ОтвратителниСъщества.

313

Идеалист

преди 3 месеца

Тази деклараци отпушва пътя на нова конституция, която ще даде възможност за въвеждане в България на основната идеология и ценност за ЕС - Джендър идеология. Нейната цел не зашита на жените и гейовете, а довеждане на обществото до абсурдна аморфност,загуба на опорни точки и разбирането за подреденост и цел. Такова общество не способно на никава съпротива и много удобни една избрана и посветена много малка група да го управлява за своя изгода! Корупцията е нищо пред тези велики цели!

312

Анонимен

преди 3 месеца

ЕП отново показа, че "гледа с широко затворени очи" Бабикянските въстания на Черепа и Фигуранта !

311

1 Рубла = 1 Стотинка

преди 3 месеца

Лицата Елена Йончева и Рамадан Кънев трябва да бъдат арестувани оше на летището заради националното предателство което извършиха в Европарламента. Тази *** заслужава не по-малко от 20 години затвор за измяна срещу Родината. Позор е тези нешастници да се наричат българи.

310

До Винету

преди 3 месеца

Е това означава, че 10000 пъти сме повече от вас тези, които го искаме

309

Анонимен

преди 3 месеца

ЕП препоръчва отчетност на Главния Прокурор - толкова за оставката на Гешев !

308

Винету

преди 3 месеца

До 316. Ще си останеш само с яловия призив.Между другото това вече е писано поне 10 000 пъти. И... нищо.

307

Анонимен

преди 3 месеца

Нашия парламент РЕШАВА... какво да става в България.

306

Анонимен

преди 3 месеца

Браво! Оставка, съд, затвор за мутрите на ГЕРБ и ОП

305

АзГ до Реалист

преди 3 месеца

Напълно съм съгласен с Вашето обективно мнение. В Германия, където живея от 30 години, медиите също не са независими, критичните изказвания се изтълкуват като "крайно десни", който не е с правителството и Меркел е обявен за "расист" и "нацист", а левите екстремисти АНТИФА (новата СА) са под закрилата на социалистите. На 29.8. над 1 милион демонстрираха мирно срещу режима, кадри с полицията има само в ютюба, не се различават от тези в Минск или Хонконг, но в систремните медии не бяха показани.

304

Валери

преди 3 месеца

И това ще оттече в канала и след няколко дни ще се забрави. Айде, лека нощ.

303

Идеалист

преди 3 месеца

Ако Бати Бойко има малко ум, още утре ще излезе с призив, че точка 17 за Истанбулската конвенция е протвонародна, антихумана и се закъле, че нама да допусне джендърията в България. Да прогони Сачева и Захариева и ще спечели изборите с 80%. Дали ще има смелост да го направи?

302

АзГ

преди 3 месеца

За жалост в момента в ЕП имат мнозинство ЕКО-ЗЕЛЕНИ-ЛЕВИ-МУЛТИКУЛТИ-ДЖЕНДЪРСКИ-СОЦ.ДИКТАТОРИ. Те спонзират НПО-та и са против националните суверенни държави, здравите семейни традиции, автентичния фолклор, а са за една безродна, смесена, лесна за манипулиране маса от кафяникави индивиди - това е за тези глобалисти и интернационалисти бъдещето на Европа. Горните слова не означават, че в България всичко е наред, не защитавам нито правителството, нито прокуратурата, нито олигарсите.

301

Реалист

преди 3 месеца

Само на мен ли ми се струва, че тази резолюция е крайно необективна и тенденциозна и представя само едната гледна точка. И нищо за бруталните действия на протестиращите срещу полицията и други граждани. Нищо за грозните посегателства срещу лица, които просто изразяват различно мнение ("Панорама"). Нищо за незаконните блокади. Нищо за зависимите медии, които денонощно бълват помия именно срещу управляващите.

300

Гей активист

преди 3 месеца

След тази резолюция на ЕК гай парадите ще станат задължителни за всеки българин.

299

Бай Ставри Страстния

преди 3 месеца

С огромно нетърпение чакам Малката булка от Банкя в 4-та килия