284

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Рамаданчо Кънев горкия и чевенатаВещица Елена Йончева нямат ли поне малко достойнство? Като не могат да победят Бойко на избори ходят да се молят в Евросъюза да им припише служебна победа. ОтвратителниСъщества.

283

Идеалист

преди 3 години

Тази деклараци отпушва пътя на нова конституция, която ще даде възможност за въвеждане в България на основната идеология и ценност за ЕС - *** идеология. Нейната цел не зашита на жените и гейовете, а довеждане на обществото до абсурдна аморфност,загуба на опорни точки и разбирането за подреденост и цел. Такова общество не способно на никава съпротива и много удобни една избрана и посветена много малка група да го управлява за своя изгода! Корупцията е нищо пред тези велики цели!

282

Анонимен

преди 3 години

ЕП отново показа, че "гледа с широко затворени очи" Бабикянските въстания на Черепа и Фигуранта !

281

1 Рубла = 1 Стотинка

преди 3 години

Лицата Елена Йончева и Рамадан Кънев трябва да бъдат арестувани оше на летището заради националното предателство което извършиха в Европарламента. Тази *** заслужава не по-малко от 20 години затвор за измяна срещу Родината. Позор е тези нешастници да се наричат българи.

280

До Винету

преди 3 години

Е това означава, че 10000 пъти сме повече от вас тези, които го искаме

279

Анонимен

преди 3 години

ЕП препоръчва отчетност на Главния Прокурор - толкова за оставката на Гешев !

278

Винету

преди 3 години

До 316. Ще си останеш само с яловия призив.Между другото това вече е писано поне 10 000 пъти. И... нищо.

277

Анонимен

преди 3 години

Нашия парламент РЕШАВА... какво да става в България.

276

Анонимен

преди 3 години

Браво! Оставка, съд, затвор за мутрите на ГЕРБ и ОП

275

АзГ до Реалист

преди 3 години

Напълно съм съгласен с Вашето обективно мнение. В Германия, където живея от 30 години, медиите също не са независими, критичните изказвания се изтълкуват като "крайно десни", който не е с правителството и Меркел е обявен за "расист" и "нацист", а левите екстремисти АНТИФА (новата СА) са под закрилата на социалистите. На 29.8. над 1 милион демонстрираха мирно срещу режима, кадри с полицията има само в ютюба, не се различават от тези в Минск или Хонконг, но в систремните медии не бяха показани.

274

Валери

преди 3 години

И това ще оттече в канала и след няколко дни ще се забрави. Айде, лека нощ.

273

Идеалист

преди 3 години

Ако Бати Бойко има малко ум, още утре ще излезе с призив, че точка 17 за Истанбулската конвенция е протвонародна, антихумана и се закъле, че нама да допусне джендърията в България. Да прогони Сачева и Захариева и ще спечели изборите с 80%. Дали ще има смелост да го направи?

272

АзГ

преди 3 години

За жалост в момента в ЕП имат мнозинство ЕКО-ЗЕЛЕНИ-ЛЕВИ-МУЛТИКУЛТИ-ДЖЕНДЪРСКИ-СОЦ.ДИКТАТОРИ. Те спонзират НПО-та и са против националните суверенни държави, здравите семейни традиции, автентичния фолклор, а са за една безродна, смесена, лесна за манипулиране маса от кафяникави индивиди - това е за тези глобалисти и интернационалисти бъдещето на Европа. Горните слова не означават, че в България всичко е наред, не защитавам нито правителството, нито прокуратурата, нито олигарсите.

271

Реалист

преди 3 години

Само на мен ли ми се струва, че тази резолюция е крайно необективна и тенденциозна и представя само едната гледна точка. И нищо за бруталните действия на протестиращите срещу полицията и други граждани. Нищо за грозните посегателства срещу лица, които просто изразяват различно мнение ("Панорама"). Нищо за незаконните блокади. Нищо за зависимите медии, които денонощно бълват помия именно срещу управляващите.

270

Гей активист

преди 3 години

След тази резолюция на ЕК гай парадите ще станат задължителни за всеки българин.

269

Бай Ставри Страстния

преди 3 години

С огромно нетърпение чакам Малката булка от Банкя в 4-та килия

268

demolitor

преди 3 години

Сега разбирам лозунга на ГЕРБ -Европа ни чува .И там го разбраха какъв *** е овчаря от Банкя

267

бахуро

преди 3 години

До Анонимен 301Ама няма нищо лошо черепа да повиси в затвора. Както и другите в схемата му - домуса, тиквата, комисията за надзор на хазарта, Горанов...Аз съм с две ръце за!

266

Анонимен

преди 3 години

До бахуГредата е за Черепа. Само прос*ите не са го разбрали. :))

265

Анонимен

преди 3 години

Тази резолюция узаконява Истанбулската конвенция. Да ви е честита!