358

Тонката

преди 3 месеца

На баце по тиквата,,:):):):):)

357

Анонимен

преди 3 месеца

До 354

Ти си участвал в тия търгове сигурно?! Знаеш от първа ръка.

356

Анонимен

преди 3 месеца

В България тези действия на Радан Кънев и червените предизвикват само срам. Злобни интриганти. Самата резолюция няма и не може да произведе никакви ефекти. Има си европейски доклади, а дори и те често са само информативни.

355

Анонимен

преди 3 месеца

Буря в чаша вода. Тази резолюция вчера не беше изобщо в евронюз или изобщо някъде извън медиите на Иво Прокопиев. Себастиян *** от Свободна Европа и двама други журналисти от Политико, които са отгледани и на хранилка при Иво Прокопиев от няколко години, са единствените които шумят.

354

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля че трябва да се спрат парите по някои направления и спецялно за пътната инфра структура ..там е страхотия парите се разпределят из между посочени няма търгове реално

353

Анонимен

преди 3 месеца

До 351
ЕП да не пъдар !?
Много ви се иска да заприлича на сесере'то - кой не слуша го викат в Кремъл !!!

352

Анонимен

преди 3 месеца

До Диана

Трябва да се каже, че тяхната резолюция беше приета главно с гласовете на левите, а левите са си леви къдеот и да са. Просто варира ефекта им, в зависимост колко устойчиви са десниците.

351

Диана

преди 3 месеца

Кога ЕС е дошъл в България фа провери на място как стоят нещата? Никога! Лесно е да се говорят общи приказки, особено когато са безкрайно далеч от Истината! Така не се работи! Това си е безобразие! Ако това е тяхната демокрация, не е чудно че хората там не им вярват дори за такива очевидни неща като коронавируса...Това не е демокрация, а безотговорност!

350

1

преди 3 месеца

До @ к.354/349

Какъвто винаги е била: ние сме само спирка по веригата на пипалата, които се опитват да обхванат Европа. Това са приказки, които се въртят откакто има нова българска държава, което е отпреди повече от век, явно не си наясно и със собствената ни история, затова говориш за "герберунгели".

За газа:продавачите на газ имат също толкова интерес колкото и купувачите. При налична инфраструктура за получаване на газ от различни източници да се откажат от пазари значи сами да се прецакват

349

@ к.354

преди 3 месеца

България какъв плацдарм ще бъде на руски интереси? Това са твои и на гербаджийските тролове бр.ът.ве.жи. За газовата политика: виж какво, ограмоти се, пък тогава плям.пай! И В МОМЕНТА ТУРЦИЯ ИЗПОЛЗВА ВТЕЧНЕН АЗЕРСКИ ГАЗ след ревапоризация Гърция дори при най-добри за нея обстоятелства ще има собствен газ след 2,5-3 г. Иначе тубата с вазелина и отива при султан Ердоган. Няма никакво намерение да купува американски LNG. Леле ама голям геополитик се извъди!

348

1

преди 3 месеца

До Анонимен 355

Принципно е вярно, че в България традиционните ценности са "други", но реално тия дето се кахърят за раждаемсттта, защото сме щели да признаем еднополовите бракове - вие наистина ли мислите, че тия хора ще спрат да живеят заедно ак това не е в закона официално? Дреме им. Единственото, което ще има като проблем за тях, е че не могат да се унаследяват един друг, но и на това му се намира колая. Вместо да се занимавате с глупости се насочете към по-съществени неща.

347

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен
Нито ни чака ИК, нито малцинства. ББ трябва да се престраши и да каже, че КС и Светият Синод са взели решение да не се приеме ИК.За малцинствата: в БГ по конституция малцинства няма.За еднополовите бракове: по Конституция семейство създават мъж и жена. Ние и без еднополови бракове се топим, само това ни остава - да приемем и закон за небожествен произход на семейства. Впрочем, преди 2 г. БиБи и почти всички министри с две ръце гласуваха "ЗА" искането на Станишко и ЕНП.

346

1

преди 3 месеца

До Анонимен 352

На руснаците няма за какво да сме им благодарни. Те за нас са проклятие. Може да не ги еня за нас, но ни искат като плацдарм за техните интереси, тъй че ги е "еня" по геостратегически причини в региона, поради което се опитват и в момента да ни овладеят.

Коментарите ти за газа показват, че си нямаш представа каква газова политика върви.

345

Анонимен

преди 3 месеца

До До 1/351

Да, обаче за голяма част от българите Борисов е момчето отпреди 30 години. Нищо чудно, те са горе долу останали в миналото, та си мислят, че света е спрял да върви напред.

344

Анонимен

преди 3 месеца

До 1
Не намесвайте непрекъснато руснаците. За тях ние сме едно неблагодарно племе и хич не ги е еня за нас. В ход на разговори са с македонските ръководители за прокарване на газово трасе в източната част на Македония и ще го направят.Така че БГ ще бъде единствената държава, която ще остане на ревапоризиран LNG и понеже Гърция и Турция ще се сдобрят, ние поне 2 години ще се чудим откъде да вземаме газ. USA няма да снабдява само БГ с газ! Турция ползва втечнен газ от азерите, Гърция - от БГ

343

До 1

преди 3 месеца

Борисов европейска величина? Да си отиде в МС някой ден, да го чуе лично от хората навън.
PS. Вълкът козината си мени....

342

Анонимен

преди 3 месеца

Протестъри и сега какво ще заминете спокойни за Европата, нали България не е Европа?

341

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов

Такива като теб пък съвсем нямат думата, тъй че къде се буташ да "коментираш".

Троли си там за червените и върти таблата, друго от теб не става. Това беше коментар за сериозните, не за теб.

340

Христо Христов

преди 3 месеца

До 348

Забравяш и баце и една джендърдружинка за европейско развитие. Оти баце лично обеща в брюксел, че ще приеме ик.
ПП. Затова се и напъва за нова конституция.

339

Христо Христов

преди 3 месеца

До 1

По-скоро брюкселският ес стигна нивото на тиквата и го задмина.

ПП. Троловете ще трябва да си търсите нов господар, та нищо чудно след изборите постър с алиас "2" да плюе по баце и прославя дзипин.