13

Анонимен

преди 3 години

"Хората от векове знаят, че най-доброто средство срещу епидемията е карантината"...........Само дето хората от векове правят карантина за БОЛНИТЕ, точно обратното на това, което правим сега - да затваряме всички, включително ЗДРАВИТЕ. Против всякаква логика, здрав разум и целесъобразност. Самата дума "карантина" (от "четирдесет") идва от Венецианската република, когато корабите, идващи от чужбина със заразени на борда, са държани 40 дни в открито море, преди да ги пуснат до сушата.

12

Анонимен

преди 3 години

Хората от векове знаят, че най-доброто средство срещу епидемията е карантината. Маските са помощно средство за това и нормалните хора добре го разбират и ги ползват.

11

Анонимен

преди 3 години

Инстинкт за самосъхранение. Хората предпочитат да рискуват, но да не умрат от глад. Защото без работа, няма пари, без пари-глад. Евала на Мадрид.

10

Анонимен

преди 3 години

Просто хората вече са разбрали че изолацията и маските не действат. Каквото е писано да стане ще стане, пък дявола може и да не е толкова черен.

9

а?

преди 3 години

Това е все едно лекар да съди. ТЪПО.

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Браво на съдът .

7

Доста са тъпи

преди 3 години

Нареченият на тях испански грип и след първата вълна са се дигнали на бунт маски долу, но като са се появили труповете веднага са нахлузили маските обратно. Само че от отвъдното върнали се няма.

6

Сп???нс

преди 3 години

Слушах ги в новините, съдът отменил решението на правителството , но остават в сила ограниченията наложени от общинския съвет , та хората не знаят къде могат да ходят , полицията не знае за какво да проверява ...

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо, като почнат да *** ще размислят.

4

Анонимен

преди 3 години

Глупост голяма е съда да взема отношение по мерки за контрол върху епидемии. Но за сметка на това, сваля отговорността от съответните служби.Цената на тези решения, винаги се плаща от обикновения гражданин, чийто труд плаща и на едните и на другите заплатата. Ами сега?

3

123

преди 3 години

Испанския съд си спазва конституцията. А нашата Тиkва ни затвори незаконно и никой не му търси сметка.

2

Анонимен

преди 3 години

Испанския съд е еталон за независима съдебна система! Да си припомним че там осъдиха дори бившия си крал Хуан Карлос, осъдиха инфантата, осъдиха Кристияно Роналдо...Не случайно на наш Боко му треперят гащите - ако го подпука испанската прокуратура е свършен

1

Елемаг

преди 3 години

А нашите съдилища никога не се самосезираха за КПП-та.Съдиите културно си излезоха по вилите в Троянския и Тетевенския балкан а си харчат хилядите от подкупи на спокойствие и въздух...