83

Факт

преди 3 години

При оставка на правителството и Кунчев излита

82

Анонимен

преди 3 години

много дървени философи, ама като ви дойде нс главата докторите ви виновни

81

Анонимен

преди 3 години

Но веднага искам да успокоя, че те в никакъв случай няма да бъдат по модела на пролетта с блокиране на големи селищаТоя път блокадата по апартаментите ли ще е? За по ефективно полудяване на населението. Само баровете и кръчмите ще работят по мярка 90/10 и без да плащат ДДС, а децата няма да могат да излязат до парка. Нали такъв е гениалният план за спасяване на икономиката и на забележителната ни здравна система?

80

Дядо мраз

преди 3 години

Главният държавен доцент, кога ще издаде заповед носещите маски да са гладко избръснати? Дамите също.

79

до Ужасената

преди 3 години

Слагай противогаза и се скривай някъде

78

Ceco

преди 3 години

До АнонименВиж, че това е на всякъде, Мадрид е под карантина с няколко области, това са 6.7 милиона хора, само на Българите някой крои планове за да ги ***, по добре че си се махнал от тука, такъв *** човек не ни трябва в държавата, имаме достатъчно такива, като тебе ;)

77

до 83

преди 3 години

......Аз също имам познати, на които обаче са им лепвали "ковид", а при отказ да подпишат документи са пускани, a ковида "изчезва" магически. Ко прайм ?....това че не са пидписали бе знсчи че вирус няма

76

Анонимен

преди 3 години

абе ревете не ревете, ще ви затворят, за това живеете в държава не в бантустан. Като трябва с армия и полиция ще ви набутат пи къщите и пак ще изпълнявате. Просто безкрайна слибодия няма. А относно нещата в Швеция, ми явно са си прежалили старчоците а и са по разумни по отношение общите нерки и ги спазват. Наш Ганяя си е башкъ юнак, глава ще си счупи ама да е на неговата.Айде цъкайте минусите, все тая, сатър ше има

75

Анонимен

преди 3 години

Що за мерки допълнителни с основните,които би трябвало да ги знаят за да ги умоповеляват в съобщенията си за пандемията от един тип вирус по вид от група други сродни нему,които тъй са обозначени по медицински познания с техните названия специфични за всеки от тях с разнообразието им от подобието и различието им за групата в която съществуват,че още правилно научно изучени и обяснени в съответствие фундаменталните с приложни науки по законите,методи приложими за въздействието им с цел интелекта.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Аз също имам познати, на които обаче са им лепвали "ковид", а при отказ да подпишат документи са пускани, a ковида "изчезва" магически. Ко прайм ?

73

Totenkopf

преди 3 години

Кунчев е просто един престъпник, който трябва да бъде осъден за своята Измяна към Отечеството!

72

Анонимен

преди 3 години

Дистанционното обучение не работи за малките-факт! Големите се справиха добре, на матурата показаха с цяла еденица отгоре. Малките имат нужда от надзор. За това, големите и университетите онлайн, а малките юо 10-12 в една стая, родителите на работа и икономиката ще е ок. Малките са и с една учителка, докато големите са с мин 10 учителя. Швеция направи точно това и хората си живеят нормално!

71

Анонимен

преди 3 години

Ментет, всичко е менте! И вируса, и мерките! Дистанционното обучение работи идеално за разни лапачи - издателства, "платформи и платформички"! Раниците на децата не станаха по-леки, но електронните учебници вече не са безплатни за децата до 7. клас, а са срещу абонамент

70

Щабът е безсмислен

преди 3 години

Ако някой може да ми каже какви върши - едно голямо нищо, нито маски осигуриха безплатни за бедните и болните, нито лекарства разпределят, само откриват нови легла и го съобщават тържествени, все едно е някакво геройство, И аз мога легла да слагам, ей я арена Армеец. Никаква полза от щаба, ако правителството не ги слуша, а БОКО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ГИ СЛУША. Напротив, той им казва какво да мънкат като първолаци пред микрофона. Смешни стават. Цяла България им се подиграва.

69

До НЕТ- ПРОСТАЦИТЕ

преди 3 години

Всеки може да изкаже своята гледна точка. Не бъдете опозиция на всяко мнение, което е различно от вашето. Майка ви като ви е давала кашичката преди години, е забравила да ви даде най-важното - възпитание.

68

Анонимен

преди 3 години

ужасена - stupid artificial intelligenceРадвайте се Хора! Първи сме в света! И ний, и ний сме дали нещо на света.Оригиналната новина:Прогресивните учени от БАН осъзнали, че има две неща които изобилстват във вселената ни - глупоста и водорода. Тъй като водорода е впрегнат и не е в компетициите им, те се концентрирали върху другия елемент и създали Ужасена (SAI)

67

Ужасена

преди 3 години

Ще се радвам НОЩ да вземат радикални мерки и да вкарат карантина от поне месец и половина! Само жестоки мерки ще ни спасят, дори съм съгласна на бой с пръчки като в Индия! Глоби и затвор за неносене на маска!

66

Анонимен

преди 3 години

Мунчев да каже истината. Чакаме да ни наредят от чужбина и веднага ви затваряме по къщите и досъсипваме държавата. Просто не знаем кога ще спуснат заповедта от кукловоодите. Ама само *** казва истината, Кунчо няма топки.

65

до 72

преди 3 години

И един мърмот увиваше шита в станиол.

64

Анонимен

преди 3 години

Един мой познат не вярваше в опасността от това вирусно заболяване,докато не отиде на погребението на един негов приятел от Благоевград на 44 години,починал от Covid19 и ми разказа че бил погребан в затворен ковчег. В повечето градове в България не спазват мн мн предупрежденията за дистанция, дезинфекция и т.н. В София поне в болниците, транспорта, магазините и моловете се спазват мерките за безопасност,което е добре,но в кафенета,барове,клубове не спазват препоръчаните мерки и от там тръгват з