103

Анонимен

преди 3 години

Борисов имаше половин година време да осигури чували за труповете и сега пак ще приказва, че няма да стигнат чувалите. Какво се мота половин година, какво прави, че едни чували да няма в тая държава? Какво изработи тоя човек, каква Европа, какви 50 лв,, за какво иде реч?

102

Анонимен

преди 3 години

Докато коронавирусът вилнее и ежедневието ни се отваря и затваря като мексиканска вълна, водата, оарното и токът трябва да бъдат таксувани поне наполовина. Щото може и без таксуване през зимата. Разбира се, не се отнася запроцента с егати-и- огромните-доходи.

101

Анонимен

преди 3 години

За сега няма да се блокира с КПП-та. Жена ми е учителка и още преди началото на учебната година директора ги събра и им каза под сюрдинка, че от октомври отново ще карат на обучение в електронна среда. Това ще са мерките за които Кунчев говори. Те ще постигнат двойно действие. Хем обществото ще се успокои, хем учителите ще вземат 25% увеличение към заплатата за време на дистанционно обучение.

100

Анонимен

преди 3 години

"Кунчев.. Няма кой вече да те слуша"Ами няма. Изгърмяха си патроните рано-рано без мисъл. Сега и да има нужда от мерки, няма да стане. Българска работа.

99

Анонимен

преди 3 години

Кунчев.. Няма кой вече да те слуша

98

Анонимен

преди 3 години

"Много е забавно как смятат леглата, а не лекарите. Ако трябва да направят сметка на тях, щеше лошичко да им стане, когато разберат, че само едни легла си имат"А как смятат апаратурата, която имат? И как купуват жизненоважна апаратура за лечение, когато всичките заеми отиват за покриване на неосъществените печалби на мутрите по морето и по планините? И как лекуват само с маски, без никаква апаратура? Да не говорим, че само от мухъла в болниците по провинцията може да си заминеш, без ковид.

97

2222

преди 3 години

Тъкмо наредени за автоматен откос. Всичките га дни мут ри

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Щом Домуса и Тръмп ги оправят за три дена,значи лекарство има и не е страшно."Абе, тях ще ги спасят, ама ти ако нямаш техните пари и власт, ще си пуккнеш.

95

Мислеща

преди 3 години

Тези добре знаят как се варят жаби!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Мафията отново иска да ограни4и правата на хората с измислено увели4ение на слу4аите на вируса!

93

Ямболски цървул

преди 3 години

Ще направят отново безумието както пролетта.Въпрос на време е.

92

Анонимен

преди 3 години

Знаем, казаха че когато случаите надхвърлят 100 дневно, ще има допълнителни мерки. Когато надхвърлиха, казаха, че като надхвърлят 200 случая дневно, ще вземат нови мерки. Когато надхвърлиха и 200 се поумълчаха и сега като са повече от 400 на ден пак запяха същата песен.

91

Анонимен

преди 3 години

Щом Домуса и Тръмп ги оправят за три дена,значи лекарство има и не е страшно.То натъртено минава за 7 дена така,че..Ама за нас карантини и тръби в гръцмуля.

90

Анонимен

преди 3 години

Дано не се повтори безумието от пролетта. Мерките са си мерки, но живота си продължава. Първият път изтърпяха хората, нямаше информация какво, защо, как, но сега е различно. Това, да ни затворят в къщи месеци без доход, особено зимата, просто няма да го бъде. Ббахти живота без пари.

89

Анонимен

преди 3 години

Много е забавно как смятат леглата, а не лекарите. Ако трябва да направят сметка на тях, щеше лошичко да им стане, когато разберат, че само едни легла си имат

88

Анонимен

преди 3 години

"Става дума за така очакваната втора вълна"?Брей,голяма радост бе Кунчев,най-после дойде! Сакън да не ни прескочи .

87

Анонимен

преди 3 години

ама гроб като падне, този да не лежи у затворо после?

86

Анонимен

преди 3 години

"При оставка на правителството и Кунчев излита"И на негово място ще дойде Мунчев и той ще прави същото като Кунчев и ще яде държавните (демек нашите) пари. За народа промяната ще е никаква.

85

анонимен

преди 3 години

Затягай здраво, олабвай до омазване леко, заплашвай, затягай!Един път, два пъти на третия кой ще ти повярва!?Ставаш лъжливото овчарче и те налазват твоите недоволни хора!Тая сценка вече играхме през април с Великден и чувалите с трупове, май-юни с абитуриентите и мачовете!За ресторантите просто няма какво да говорим!От март месец са заговорили за "вълна","пик"... през есента и ето на!

84

Анонимен

преди 3 години

Правото на избор, Санчо!Който иска да се страхува си стои вкъщи. Смелите си продължават живота. Няма как смелите да заразят страхливите, защото страхливите са си у дома!Отнеме ли се iзбора на хората, следва световен кютек WW3, a може и това да е плана.