8

Терсенето

преди 3 години

Моята гора, ако тръгне да я сече някой ще му отсека ръчичките. САЩ са велики защото частната собственост е неприкосновена. Селската *** да извади нотариален акт, че земята е нейна, и ще дойда да я подкрепя със оръжие.

7

Анонимен

преди 3 години

Грозотията се е превърнала в национална черта, в архитектурата, в изказа, в намеренията, в музиката, в естетиката, в мечтите. Имахме гори - изсякоха ги. Имахме природа - бетонираха я. Имахме природни ресурси - арендоваха ги за без пари. Построиха мутробарок където можаха. Сега се зъбят на малкото останали в опозиция, на грознотията, защото тя стана ценност. Най тъжното е, че всичко ще стане така както го искат, защото и законите са такива - грозни.

6

Todor

преди 3 години

В този случай е спазен закона на 100% . Сигурен съм. Селяните нямат право да протестират!

5

Корупция

преди 3 години

Това е обяснението

4

и те така

преди 3 години

ами ше се строи до като преселението на цяла България в София не спре ! новософиянците се увеличават непрекъснато , продават си нивите и търсят жилища в София ! та за това ше се строи , пазара е според търсенето на миекашите , завладяли градът ни !

3

Инвеститор

преди 3 години

Абе ***.... ти да е..... и селянката проста. Марш на къра като искаш трева и слънце. Тук е град и щом има издадено строително разрешение значи ще се строи. Щяла да ляга пред тракторите?!? Трактори има на полето в твоето село. Тук ще реват мощни багери, камиони и бетоновози. Бетон-помпи ще изтласкват хилядите кубици бетон към висините, където ще се издига новият модерен небостъргач, а вашите панелни коптори, които и без това са на доизживяване, ще бъдат срутени за да не загрозяват пейзажа.

2

Терсенето

преди 3 години

***, да намерят собственика да съберат пари, да му платят земята и ще си е тяхна. Панелните плъхове си знаят, че дефакто земята под панелната бърлога не е тяхна а притежават въздуха над нея.

1

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова нямаше да допусне такива произволия. Добре че скоро президента Радев ше поеме контрола и ще спре краденето.