35

анонимус

преди 3 години

Ползвайте кабел! Много по-бързо е, не ви болят главите и не ви се доспива.

34

анонимус

преди 3 години

Яко! Време е да разберете за каква заплаха става дума, а не да се изказвате само защото имате уста! Има много изписано по темата и ако човек има глава на раменете си, сам може да заключи, че 5G хич не е за пренебрегване, даже напротив - супер опасна военна технология!

33

Анонимен

преди 3 години

До Qwe"Мон лъже децата, че земята е кръгла!"Не е верно. Всяка една карта в учебниците показва че земята е првоъгълна.

32

5G

преди 3 години

Да не забравите да си спрете и Интернета. Новите рутери са на 5G.

31

мдаа

преди 3 години

До Анонимен Когато през 18 век в Англият пускат първият парен локомотив вестниците пишат че скорости от 30кмч са опасни за човешкия организъм

30

Радио вАлна

преди 3 години

Протестърите срещу 5G да не забравят да си сложат станиоловата шапчица на главата като излизат . Мобилни оператори тайно монтират 5G излъчватели в цялата страна . Докато разберете и си разпространите предупрежденията ще сте облъчени. Ще Омрете млади... още преди да си изчукаате съседката / оная дебелата / и преди да изпиете петия си литър татюв първак .... направо пропилян живот . Шапчиците не забравяйте .... и помнете . Бил Гейтс е рептил. Земята е плоска . 5G ща ни обие , сичките.....

29

Легендата Е тук

преди 3 години

Да споделя и моят опит с 5G, преди година започнах работа във фирма в Белгия за телеком оборудване и мрежи, изследвах разпространението на милиметровите вълни, преди не вярвах в 5Г влиянието върху хората но се появи едно постоянно главоболие и болка в очите, шум в ушите, и световъртеж, мислех че е диабет но лекарите казаха че съм добре. Преди месец напуснах компанията и всички симптоми изчезнаха от раз. Та 5Г е вредно, браво на Блачик за начинанието!

28

Анонимен

преди 3 години

и 4G казваха че е опасно но сега всички я ползват

27

Американ

преди 3 години

И правилно така! Китайската електроника шпионира, след Америка и UK откри "вратички"..

26

Анонимен

преди 3 години

Корона вирус лъжа, затваряне на хората, маски, ваксини, НПО-та в министерствата, тайно прокарване на истанбулска конвенция, 5G, 4GL, смяна на конституцията и за капак като ви сменят лева с евро ще обеднеете катмо мишки.Конспирация?

25

Анонимен

преди 3 години

Браво. Всички коментари тук в подкрепа на 5G се пишат от един и същ болен човек, като се цели да се постигне ефект, че много хора били за "прогреса" а другите били селяни. Същия болник призовава за затваряне на хората по домовете им и носене на маски.Много добре се е обосновала общината - това не е доказано безвредно за хората, значи е аут.Примера е много важен, само така ще разберете, че сте силни и силата е с вас. Така се чупят блъфовете на "елита" за "слабите хора"

24

Анонимен

преди 3 години

Петджито, главен враг на балчишката селищна система...Е, може ли такава тъпотия?Нямам думи, ***...

23

Metinn

преди 3 години

Балчик е хубав град с хубави хора. Двореца е супер. Така са си решили и не дължат обяснения на разни д.били и ол.игоф.рени.

22

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Браво на Балчик, само така!*** ти и Комисията за регулиране на съобщенията, Министерството на транспорта и съобщенията, и радиочестотния спектър на ЕС ви ***!Никакви 5Г облъчвания на българското население!Днес в Балчик утре и в други градове, села и паланки!

21

Анонимен

преди 3 години

А в балчик общинарите носят ли алуминиеви шапки? Ако не - трябва да ги носят. Дори като спят. След такова решение...

20

Браво !

преди 3 години

Балчик беше пръв, след него...!

19

ХА ХА ХА

преди 3 години

HUАWEI, много поздрави от Балчик!

18

Анонимен

преди 3 години

Хиляда учени от цял свят излязоха също с подписка и становище, че 5G е много вредно за живите организми, но понеже биг Брадър казва, че може - значи може. Браво на Балчик!

17

Антената

преди 3 години

Хайде хайде я вземете и погледнете спецификациите на някой 5G телефон, всички са NSA (Non-StandAlone) т.е. използват 5G само за данни , а LTE 4G инфраструктурата за разговори. Има дълъг път да извърви мобилната индустрия докато стигне въпросните 24 до 41GHz комуникации - тогава смартфоните ще станат с размерите на едновремешните мобифони защото за 41GHz (V-Band, N259) излъчване ще трябва минимум 10000mAh батерия. Несериозно е просто, въпросния mmWave ще си остане една илюзия.

16

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха смях. Селяните сигурно са прочели техническата документация и са наясно хахахахахаха