20

Анонимен

преди 3 години

Колко подли са в нато. Когато 2 натовски дьржави са пред война нато мьлчи за да не изгуби една от тях като техен член. Защо искатпьрво да си член на нато и после член на европейския сьюз. Турция не е член на европейския сьюз но е в нато. Но нато е атлантически пакт и американците мьлчат.Нато отдавна трябва да не сьществува и те го показват без да се намесват в конфликти между техни дьржави.

19

Анонимен

преди 3 години

Ефекта го постигна Турция ,с международна конференция,и това беше целта. Срещу мьлчаливото присвояване още от влизането на гьрците кьм еврозоната.Ей така го преписаха нечите води по шелфа с Турция, не помогна дрьнченето и орьжия тогава.Ах как ни мьчиха тия години по границата.

18

Христо Христов

преди 3 години

От написаното в статията излиза, че няма никакъв резултат до сега.Демек - гола пропаганда за неграмотници.

17

Анонимен

преди 3 години

Турция няма никакво право даа претендира за гръцки води. Да, Турция е близо, но Гърция е още по-близо и според международните закони, Гърция е в правото си.

16

Анонимен

преди 3 години

Турция има право да претендира за части на километри от земята си. Въпроса е че ако друга държава заявява, че ще се бие... Тази газ става ненужна. Жертвите и парите, които ще заминават за таямвойна няма да се с газта. Дори и Турция да успее... Гърция вианги ще бомби съораженвията за добив. Единственото, което могат да направят е да работят заедно и да си делят. Така в момента нито едните печелят, нито другите.

15

Геополитик

преди 3 години

Войната е неизбежна, въпроса е с кои острови или газ ще се раздели Гърция, сравнително мирно. Османската империя беше твърде силно ударена и рано или късно ще дойде време за реванша. Добрата новина за нас е че Турция няма и не е имала териториални претенции към България, лошата е че геополитически сме обвързани с тях.

14

Мишо

преди 3 години

До LosHo не знам дали си наясно но това, че турската лира напротив стимулира икономиката, защото се повишава износа и притока на евтин капитал. Нали не си правиш илюзия, че им плащат в турски лири. Що се отнася до турската икономика то Турция вече е напълно самодостатъчна държава способна да добие и произведе абсолютно всичко - бързо и евтина!Философи!

13

Мишо

преди 3 години

Намеси се, ха, ха, ха, ха, ха! И аз мога да кажа, че благодарение на мен днес ще вали!Турците не откриха газ във спорните територии и си заминаха, а и сега си имат далеч по-големи занимавки в Карабах! Този *** е празноглав и корумпиран политик и нищо повече.

12

Факт

преди 3 години

До АнонименМеждународното право НЕ е на страната на Турция!Във всяко едно нейно начинание.

11

Факт

преди 3 години

При война вътре в НАТО чл.5-ти не действа и Гърция може да получи помощ отвън.И ето ти Константинопол свободен!

10

Анонимен

преди 3 години

Говорителят на правителството Стелиос Пецас заяви: "Очакваме Анкара да се движи по пътя на логиката и пълно спазване на международното право"---Да, обаче международното право е на страната на Турция.

9

Анонимен

преди 3 години

Наглите гърци хем не са в позиция да поставят условия, хем поставят условия... Смях!

8

Ха-ха

преди 3 години

Гад*жалите са ангажирани в Армения,затова оставиха временно тоя фронт!НАТО-ха-ха...

7

ним

преди 3 години

То и оня от острова донесе мир ама каква стана после?

6

1234

преди 3 години

Безмислени механизми и булшед е всичко. Изключете турция от нато и пълен бан на търговията. Как как стана голям и неуправляем, с чужди инвестиции и глобална търговия. В турция е съшата. Сащ и скапания ЕС създадоха за втори път османско чудовище.

5

Анонимен

преди 3 години

Вчера на ердоганьо му нададоха шaмарите и всичко утихва

4

Анонимен

преди 3 години

Пак ще се раздават едни пари. Да имитираме и ние една война с Македония и да намажем някое милиардче ха-хаАко не се разберат Гърция и Турция, имат достатъчно млади и заблудени за умиране. И така, докато свят светува.

3

LosHo

преди 3 години

Турция играе по нервите на Русия, САЩ, ЕС, а турската лира и икономика продължава да се срива.Диктатор Ердоган прави някакви измислени опити да вдигне рейтинг с измислени находища за газ и остър език срещу Гърция, но това имаше само временнен ефект. Заврян в ъгъла Диктаторът ще направи всичко възможно да се спаси. Ако Ататюрк види какво става с Турция ще се обърне в гроба

2

Qwerty

преди 3 години

Турците, както и руснаците, са царете на провокацията

1

dmx

преди 3 години

Как не ги е срам. Като това НАТО, не може да те опази от съюзниците ти, от враговете ли ще те опази?