56

Krom

преди 4 месеца

И вместо българските политици още след 1989 да ни вкарат в Германската орбита - там където можехме да имаме и инвестиции и подкрепа, до ден днешен играят пета Руска колона. Простотиите на Желев с франкофонството въобще не коментирам. Това е! Всички виждаме как румънците ни изпревариха със светлинна скорост. Защо? Припознаха Франция като осиновител и Франция ги направи икономическа сила. Ние? Тъпи и прости смотаняци, целуващи неправилния з.адник. Какво точно достойнство ни патило?

55

H20

преди 4 месеца

До 51 Ф.С.В.

Не съм съгласен с теб!
Чернокожите са малко и само в някой региони.
Има спокойни щати където човек ако не са му широки пръститите и му се работи може да успее...
Виж в Чикаго колко българи се върнаха от там ... май никой!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Изтупали са от пясъка 8 броя от пустинята Мохаве и ще ги преоборудват с претенциозно названия блок 70.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Какво на продаде пак Качака ми е интересно да узная предварително за да ни хвалят ? Или от него си произлизат тия твърдения ?

52

Нема такава държава!

преди 4 месеца

Ха ха ха ха
Смееха с. ,но ето на ,че Славчо по напред в сметките по добре той отколкото досегашната върхушка само той мож да упреи тоз батак!

51

Ф.С.В.

преди 4 месеца

До 41 -като отидеш един път в САЩ да видиш каква пародия на живот и Държава е =-ще почнеш да "пееш" друга песен -като ти вкарат няколко палки в главата за Добре Дошъл и после притичваш по улиците да не те застрелят и те е страх да влезеш в банка или магазин -да не говорим за каране на автомобил!!)))) Страната на Никаквите възможности!

50

Анонимен

преди 4 месеца

русия ни нападнала
абе ти.кви гербави
ако бяха влезнали англичаните границата с гърция щеше да е до асеновград и щяхме да сме югославска рупублика
рлоч„етете малско хората разсекретиха документите
ставаме като полските хлюхи
сталин им дате излаз на море и една третна от днешна полша е исконна немска земя от както свят светува де рият срещу руснаците
сега и арменците дето руснаците им спасиха половината дърхава треди 200 годин са на път да се о.се.рат по мъдрото ръководство на "демократите"

49

Krom

преди 4 месеца

А най интересното е, че винаги приставаме на "господар" на който не трябва! Руснаците? Никога не са искали българско единение. Техните фаворити са сърбите. Имат пръст и в процеса срещу Апостола. Противници са на българското Съединение, подкрепят румънците срещу нас... Америка? Ами ние сме им обявили война през 1943 когато вече е било ясно, че Германия губи войната. Нападали сме техни самолети връщащи се от Плоещ, където са бомбардирали рафинериите. Защо да обичат най верния съветски сателит?

48

Анонимен

преди 4 месеца

МВРО приключи, вън сте от следващия парламент и тлъстият войвода отива в затвора.

47

Анонимен

преди 4 месеца

"За теб най-безопасното начинание е да цункаш задника на Русия."

Това, че ти цункаш обратната страна на задника на кравария не означава, че всички са нищожества

46

zdt

преди 4 месеца

Висока оценка от САЩ и ниска от Европа защо ли?

45

Krom

преди 4 месеца

До Гост+ - не, няма! За последен път сме имали по време на Балканската война, но тогава един "български монарх" който сме си внесли от Австро-Унгария се е подиграл с българското. Вместо да спрем при Одрин и да извлечем максимума от постигнатото от българския войник, следвайки заповедите му сме стигнали до нова катастрофа. После вече никога не сме имали национално достойнство. Американците го усещат и ни превръщат в бананова република без банани. Това е!

44

КАРАТУМБАКОВ

преди 4 месеца

-Абе тука в Уешигтоун нема македонска Луеки? -Ке умрем за нея! Ке се обадя на Заев да прати с Фалкона 6-7 касети по 20 кг!!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Супер!Нема да е зле да си сложим ние една две "Пейтриът" да ни пазят от Турция и Сърбия.

42

Анонимен

преди 4 месеца

България получи висока сметка за сътрудничеството си със САЩ

41

до Анастаси

преди 4 месеца

Ще, ще,ше, може би, това вече сме го слушкали десетилетия от една друга посока. САЩ имат само вечни интереси, а не приятели и любимци. Привилегии през крив макарон, останалото са комисионни за корумпираните под-оги. Вервай си. Ще живееш щастливо, тихо плащайки доживот на господарите.

40

Анонимен

преди 4 месеца

...и висока сметка.

39

Анонимен

преди 4 месеца

До Ф.С.В.
За теб най-безопасното начинание е да цункаш задника на Русия.

38

Гост+

преди 4 месеца

Странен народ сме. Колко се кланяхме и "сваляхме" на Господарите от Изтока преди, когато зависехме от тях, а сега правим същото пред Господарите от Запада. Ще ли имаме накога достойство и самочуствие? Висока оценка, а.....Докъде се докарахме - една от най-старите държави в Европа.......

37

ПроСоТо

преди 4 месеца

Това е ужасно!Взимам манлихерата и отивам в балкана.