76

TROY

преди 6 месеца

Говори се, че Тамерлан е разкарвал турския султан, във кафез за забава на населението.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Говори се, че след ползване на някоя тоалетна от българския патриот, американците ги запечатват завинаги. Излизало по-евтино и лесно

74

TROY

преди 6 месеца

Сравнете тоя тюмбел, със генерал Иван Колев.

73

Анонимен

преди 6 месеца

До Гладеееен

Дори и на най *** е ясно, че тези хвърлени пари са за да не ги закачат :)) Дали ще дойдат през 2024 или 2030 все тая, важното е да се подмажат на големия нов брат :)))

72

Krom

преди 6 месеца

До Ха-ха - ясно написах защо Америка не ни иска независими! Америка има един фаворит на Балканите и това е Турция. Временните им дразги не променят нищо! Не ми слагай думи в устата. Шанса си с Америка сме проиграли отдавна. Нашия шанс беше с Германия, но го похарчиха продажните български политици! За това сега ще се влачим накрая на ЕС, като дете страдащо от невменяемост. Няма как да хванеш влак, който си изпуснал преди 30 години.

71

Анонимен

преди 6 месеца

"Самолети на картики" е най-скъпата художествена творба в историята и горд нейн притежател е държавата Тикволандия

70

Ф.С.В.

преди 6 месеца

ШкембеГенерал купил 100 празни торбички на Уолмарт- за да напълни в тях "рестото' от сделката -500 мил долара!! Винету му е казал че на кацане в София ще го пребърка лично -да не е скрил някоя пчака в корема

69

TROY

преди 6 месеца

Сравнете тоя тюмбел, със Генерал Иван Колев.

68

Krom

преди 6 месеца

До Анонимен 50 - колко простичко, а? Е така, както пише в Болшая Совецкая Енциклопедия! Полската ***, неграмотно човече е воювала и с тевтонците и с руснаците още от времето на Крал Ягело. А това е около 13 век. Добре ги "освободиха" руснаците. В Катин разстреляха цвета на полската армия. Дори и немците са били потресени. Съвместния парад н Райха на средата на Полша не коментирам. Продажно семе сте. Винаги изповядвате чужда идеология, но никога истината.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Алооо джурналиста ....."Това стана ясно по време на визиатата на Каракачанов", тоо "ВИЗИАТАТА" на шкембе войвода е съкрушителна, ама става ясно, че докато той се пенсионира ще дойдат Ф-фовете.

66

Ха-ха

преди 6 месеца

До Krom
Да не би пък САЩ да искат силна и независима България???Вицът на деня!

65

Ф.С.В.

преди 6 месеца

Ще боядисат 16 самолета залежали от войните 70 те години- ще им сложат по 2-3 лампички още - на авиониките и поставка за кафе)) и хоп готово- От стар Ф16 за 35 мил долара -става нов Ф16 Блок 70 Кобра Вайпър за цена 350 мил долара--Еха какви Глупави Държави имало По Светът -Където се изхранват само с банани!! Да живее БГ -Утре 100 самолета ще им продадем проекти за 2200г!!

64

Гладеееен

преди 6 месеца

Тези дни много американци гладуваха, поради дефицит на хранителни стоки по щандовете, заради вечно гладния български военен министър

63

Krom

преди 6 месеца

Видимо е обаче едно нещо! А именно - вечната и неразрушима робска психология набита в русофилските тикви. Стотици години трябва според тях да се целува руска ръчица. Е, проумейте накрая, че независимо от това, че са разкарали Османската империя от България, руснаците не искат силна и независима България. Просто не им е в плановете. Ясно е, че в бетонните Ви тикви нищо не влиза но "..този който ни освободи, той ще ни пороби.." е завета на Апостола. Уважете него поне!

62

Анонимен

преди 6 месеца

Уверили са Каракачанов, че производствения процес ще започне след време...хахаха :))Не знаех че им трябва толкова време за да направят 8 ефки, по принцип в близкото минало са правили по стотина за 3 месеца :)))Може и да са забравили как се правят Ф-16, то направо е смешно, щели да бъдат готови през 2024 г. :)))

61

Анонимен

преди 6 месеца

До H20

Около 40 милиона са...12.38 % от населението на САЩ

60

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 месеца

САМО НАШИТЕ ПТЕСТЪПНИ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ С.АЩ. НЯМАТ ПРИЯТЕЛИ,ТЕ ИМАТ САМО ИНТЕРЕСИ.ЩЕ ИЗНУДЯТ БОРИСОВ ДА КУПИ ОЩЕ САМОЛЕТИ ЗА ДА Е НА ВЛАСТ. КАРАКАЧАНОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ДЪЩО КАТО БОРИСОВ И В ЕДНА МОРМАЛНА СТРАНА ЩЕ БЪДАТ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ.

59

Анонимен

преди 6 месеца

То с толкова Ф16 оставаше и негативна иценка да получим. За чий се е разходил каракачантичката до там само не става ясно? Да отбележат напредъка по стабилните ни взаимоотношения онлайн, хем ще спестят парички от командировъчни.

58

Ф.С.В.

преди 6 месеца

Чернокожите не са само те проблемът- има много латиноси криминални отвсякъде --Много малко са свестните хора там!!

57

Анонимен

преди 6 месеца

До H20

Никак не са малко даже. Но освен тях има и други проблемни като латиносите. Освен това ако си месте абориген не е нужно да работиш. На тях им се плаща понеже са такива.