62

Ф.С.В.

преди 3 години

ШкембеГенерал купил 100 празни торбички на Уолмарт- за да напълни в тях "рестото' от сделката -500 мил долара!! Винету му е казал че на кацане в София ще го пребърка лично -да не е скрил някоя пчака в корема

61

Krom

преди 3 години

До Анонимен 50 - колко простичко, а? Е така, както пише в Болшая Совецкая Енциклопедия! Полската ***, неграмотно човече е воювала и с тевтонците и с руснаците още от времето на Крал Ягело. А това е около 13 век. Добре ги "освободиха" руснаците. В Катин разстреляха цвета на полската армия. Дори и немците са били потресени. Съвместния парад н Райха на средата на Полша не коментирам. Продажно семе сте. Винаги изповядвате чужда идеология, но никога истината.

60

Анонимен

преди 3 години

Алооо джурналиста ....."Това стана ясно по време на визиатата на Каракачанов", тоо "ВИЗИАТАТА" на шкембе войвода е съкрушителна, ама става ясно, че докато той се пенсионира ще дойдат Ф-фовете.

59

Ха-ха

преди 3 години

До KromДа не би пък САЩ да искат силна и независима България???Вицът на деня!

58

Ф.С.В.

преди 3 години

Ще боядисат 16 самолета залежали от войните 70 те години- ще им сложат по 2-3 лампички още - на авиониките и поставка за кафе)) и хоп готово- От стар Ф16 за 35 мил долара -става нов Ф16 Блок 70 Кобра Вайпър за цена 350 мил долара--Еха какви Глупави Държави имало По Светът -Където се изхранват само с банани!! Да живее БГ -Утре 100 самолета ще им продадем проекти за 2200г!!

57

Гладеееен

преди 3 години

Тези дни много американци гладуваха, поради дефицит на хранителни стоки по щандовете, заради вечно гладния български военен министър

56

Krom

преди 3 години

Видимо е обаче едно нещо! А именно - вечната и неразрушима робска психология набита в русофилските тикви. Стотици години трябва според тях да се целува руска ръчица. Е, проумейте накрая, че независимо от това, че са разкарали Османската империя от България, руснаците не искат силна и независима България. Просто не им е в плановете. Ясно е, че в бетонните Ви тикви нищо не влиза но "..този който ни освободи, той ще ни пороби.." е завета на Апостола. Уважете него поне!

55

Анонимен

преди 3 години

Уверили са Каракачанов, че производствения процес ще започне след време...хахаха :))Не знаех че им трябва толкова време за да направят 8 ефки, по принцип в близкото минало са правили по стотина за 3 месеца :)))Може и да са забравили как се правят Ф-16, то направо е смешно, щели да бъдат готови през 2024 г. :)))

54

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 години

САМО НАШИТЕ ПТЕСТЪПНИ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ С.АЩ. НЯМАТ ПРИЯТЕЛИ,ТЕ ИМАТ САМО ИНТЕРЕСИ.ЩЕ ИЗНУДЯТ БОРИСОВ ДА КУПИ ОЩЕ САМОЛЕТИ ЗА ДА Е НА ВЛАСТ. КАРАКАЧАНОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ДЪЩО КАТО БОРИСОВ И В ЕДНА МОРМАЛНА СТРАНА ЩЕ БЪДАТ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ.

53

Анонимен

преди 3 години

То с толкова Ф16 оставаше и негативна иценка да получим. За чий се е разходил каракачантичката до там само не става ясно? Да отбележат напредъка по стабилните ни взаимоотношения онлайн, хем ще спестят парички от командировъчни.

52

Ф.С.В.

преди 3 години

Чернокожите не са само те проблемът- има много латиноси криминални отвсякъде --Много малко са свестните хора там!!

51

Krom

преди 3 години

И вместо българските политици още след 1989 да ни вкарат в Германската орбита - там където можехме да имаме и инвестиции и подкрепа, до ден днешен играят пета Руска колона. Простотиите на Желев с франкофонството въобще не коментирам. Това е! Всички виждаме как румънците ни изпревариха със светлинна скорост. Защо? Припознаха Франция като осиновител и Франция ги направи икономическа сила. Ние? *** и прости ***, целуващи неправилния з.адник. Какво точно достойнство ни патило?

50

H20

преди 3 години

До 51 Ф.С.В.Не съм съгласен с теб!Чернокожите са малко и само в някой региони.Има спокойни щати където човек ако не са му широки пръститите и му се работи може да успее...Виж в Чикаго колко българи се върнаха от там ... май никой!

49

Нема такава държава!

преди 3 години

Ха ха ха ха Смееха с. ,но ето на ,че Славчо по напред в сметките по добре той отколкото досегашната върхушка само той мож да упреи тоз батак!

48

Ф.С.В.

преди 3 години

До 41 -като отидеш един път в САЩ да видиш каква пародия на живот и Държава е =-ще почнеш да "пееш" друга песен -като ти вкарат няколко палки в главата за Добре Дошъл и после притичваш по улиците да не те застрелят и те е страх да влезеш в банка или магазин -да не говорим за каране на автомобил!!)))) Страната на Никаквите възможности!

47

Анонимен

преди 3 години

русия ни нападнала абе ти.кви гербави ако бяха влезнали англичаните границата с гърция щеше да е до асеновград и щяхме да сме югославска рупубликарлочетете малско хората разсекретиха документите ставаме като полските хлюхи сталин им дате излаз на море и една третна от днешна полша е исконна немска земя от както свят светува де рият срещу руснаците сега и арменците дето руснаците им спасиха половината дърхава треди 200 годин са на път да се о.се.рат по мъдрото ръководство на "демократите"

46

Krom

преди 3 години

А най интересното е, че винаги приставаме на "господар" на който не трябва! Руснаците? Никога не са искали българско единение. Техните фаворити са сърбите. Имат пръст и в процеса срещу Апостола. Противници са на българското Съединение, подкрепят румънците срещу нас... Америка? Ами ние сме им обявили война през 1943 когато вече е било ясно, че Германия губи войната. Нападали сме техни самолети връщащи се от Плоещ, където са бомбардирали рафинериите. Защо да обичат най верния съветски сателит?

45

Анонимен

преди 3 години

МВРО приключи, вън сте от следващия парламент и тлъстият войвода отива в затвора.

44

Анонимен

преди 3 години

"За теб най-безопасното начинание е да цункаш *** на Русия."Това, че ти цункаш обратната страна на *** на кравария не означава, че всички са ***

43

zdt

преди 3 години

Висока оценка от САЩ и ниска от Европа защо ли?