22

Анонимен

преди 3 години

На иината къща и са дигнала иината стряха .Как са дига иината стряха по документи може ли да ми каже мафията герб еврогейския съюз и иджиинерите на Фандъкова ??? Само питам не че не вярвам у законния ред на мафията герб и ЕС .

21

Анонимен

преди 3 години

ааа ромите трее да се стегнат фащаме босовете и ги инструктираме идат избори не требе да има пропускисега ще им проведат едно обучениеи ще им кажат по колко ще получат на гласайде със здраве

20

Анонимен

преди 3 години

ромите казват следното на политиците,които се опитват да ги накарат да гласуват за тях:тия глупости за демократични устои,плурализъм,западни ценности,образование ,интеграция и темподобни бля-бля тъпотии ги разправяйте на българите...на нас ни дайте пари,сядайте тука и отваряйте кесията...при ромите става въпрос за много тежък случай на политическа корупция.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкатегорично съм против да наричате ромите прости...това просто не е вярно.българските роми много добре си знаят интереса и сметките...когато трябва да дават пари на държавата във вид на осигуровки и данъци-неграмотни,не знаят,не могат,не разбират...когато обаче трябва да вземат-знаят,могат,разбират...

18

Коко

преди 3 години

Ще ги пуснат след изборите АКО мобилизират електората да гласува за Гроб

17

Избори

преди 3 години

Наближават избори, трябва а се организира електората, малко да ги посплашат, за да пуснат правилните бюлетини.

16

Анонимен

преди 3 години

В Стара Загора почнаха да им бутат къщите. Нали след това отива един от местната гербаджиска структура и казва, ако гласувате за когото кажем, багерите си тръгват. Тук е същото. В тази мафиотска държава службите не се използват да гонят олигарсите, а да тупат потенциални гласоподаватели. Черните са прости и страхливи, затова те са лесни.

15

Перфектна акция

преди 3 години

но сега като се върнат отново на власт БСП и ДПС, ще ги оневинят тихомълком, както и подсъдимите червени мафиоти олигарси

14

Анонимен

преди 3 години

Абе тази турска медия ДНЕС.БГ защо ми изтри коментара, като написах, че тормозят черните за да ги накарат да търсят и уреждат гласове за изборите? Къде е свободата на словото?Нещо не ви изнася май, а?

13

Въпрос

преди 3 години

Вярно ли в БГ има частен лагер за изтезания и медицински опити с хора но службите за сигурност си затварят очите!

12

Анонимен

преди 3 години

Смятайте каква ни е държавата след като от години публично по медии се наричат "босове" разни малцинствени елементи,а сега се сетиха с показна акция да ги приберат за малко. Хем наглите бандити след 24 ч ще са се прибрали по палатите си в стил ром-барок-кич,хем пишман прокурора прави имидж.Ако не беше жалко.... щеше да е смешно......

11

Доцента

преди 3 години

До 10: Така наречената от теб показност я правят журналята, а не полицията и прокуратурата. МВР не е извикало журналисти с идеята - вижте ся кво можем тука, хайде отразявайте ни PR акциите.

10

Анонимен

преди 3 години

Вярно тва е цирк. Няма усъдени .Кирето японеца кви небостъргачи вдигна с парите от дрогата в центъра на София ? Как доказа произхода на парите ? На изборите ли ги доказа ? Прокурора да не е от герб ? Кво стана с парите на киро ве ???

9

Анонимен

преди 3 години

Тия кво бе, всеки път като си вършат работата ще се хвалят напред назад ли? И кво от тва като 90% от тези роми утре ще бъдат пуснати. Аман от пиар акции и спрете с тая показност тва ви е работата! Като ги питат въпроси от ЕК що не са толкова разговорливи, а само като ловят некви шумкари. Смешен цирк.

8

Анонимен

преди 3 години

Браво на ГЕШЕВ!!!Поклон!Са тия анимационни герой дето ходят до тоалетна у двору отзаде зад бараката нещо невинно гледат!!!А га прибират по 30% лихва на месец им е добре!Чак пък сплашвали клиентите си!!!

7

Анонимен

преди 3 години

А колко струват имотите у тез софииски квартали ? Забравехте да на информирате :) А у гред с такива квартали колко струват имотите ? А Киро японеца може ли да докаже парите за имотите си от дрога ? Въйй туй село София много хубу ве ! Сигурно имотите са като у виената скъпи ;)

6

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата пак тормози хората на фигуранта

5

Анонимен

преди 3 години

Млки или много, тея са за предпочитане. Нямате представя, какво влияние имат над римското население. Вярват им и им се подчиняват. Всеки арест, винаги бива обръщам на "расов конфликт", а масовите арести, само оставят вратичката за доста по лоши и радикслизирани "босове".

4

Анонимен

преди 3 години

Много са ми смешни тея - има чуваш с пари у мазето, 3 кила злато, ама не му е измазана предната врата и носи тениска, дето майка му я е купила пред 9 години...

3

Анонимен

преди 3 години

в Драгалевци, завряния зет няма ли да го поситите