42

Анонимен

преди 3 години

Поправили са джипиеса, тамън да се зарадват от блок 7 и вече са си сверили мерника от ГДБОП :) Сигурен съм че е имало яко мъмрене след гафа който направиха :)

41

ЗАЩО

преди 3 години

това от ДВАДЕСЕТ ДНИ Е ПЪРВА НОВИНА

40

Щирлиц

преди 3 години

Избирателите на ГЕРБ лъснаха....

39

...

преди 3 години

Ало сайтчето... при смяна на снимка презареждане на страницата? Айде да нахлуем в 21 век вече и малко да променим нещата? Нещо за SPA да сте чували? Не , не е wellness...

38

Мая Манолова

преди 3 години

Пуснете хората, те са невинни.Лошия Гешев оставка !

37

Корнелия

преди 3 години

Веднага да ги пуснете, че избори идат. Това са нашите спонсори.

36

Анонимен

преди 3 години

спокойно после ще ги изкарат с един куп болести и ще ги пратят на домашно лечение и естествено по-чисти и от момина сълза и накрая ще се сдобият с още няколко супер луксозни палати с обзавеждане последен писък на модата и два-три джипа за 100 000 лв.парчето...

35

Позитано 20

преди 3 години

Какво си позволява Гешев ? Как така ще арестува престъпници ? Ще го изядем заедно с каскета.

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя задържания с бялата фланелка се казва Сашо - Кабонката и със сигурност никой не изнудва и не дава пари на лихва! За накотици, не знам дали се е хванал на играта.

33

Анонимен

преди 3 години

Не вярвайте много на тия акции, понякога повече от 90% от написаното не е истина. Казвам го от личен опит.

32

Анонимен

преди 3 години

Затова е октопод, защото като му откъснат едно краче, пораства ново.Ромите ще са доволни, защото босовете Мето и други, тормозят първо тях.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30 Пръв Иван Костов въведе тази практика. Ментора на Хр.Иванов. Преди всеки избори Венци Йосифов в кауша. Като минат изборите го пускаха по живо, по здраво. Да видим сега кой ще изпищи, че закачат "невинни"хора?

30

jony

преди 3 години

Абе защо закачат тези добри и мирни момчета.... Гешев е виновен !

29

Анонимен

преди 3 години

Нека видим осъдени. До тогава това сине чиста проба предизборна активация. Моля хората с по две мозъчни клетки да не се притесняват да кликат минуси!

28

ДДРОнег

преди 3 години

Хванали са няк'ви ...Кога ще ги пуснат , се питаме ние !!!Нито гешеФФ, нито боко могат да ме убедят , че работят както трябва !!!

27

Анонимен

преди 3 години

Да, сега ще съберат бароните и ще ги инструктират как да гласуват подопечните им на изборите. Ама будалите като Калеко ви Алеко си мислят, че прокуратурата работи за хората. Малко акъл и критично мислене трябват....

26

До кальеко Альеко

преди 3 години

Будала, нали се сещаш, че това да пируети на Гешев, за да заблуди лековерните и ментално слаби като теб. Нещо като визитите му на село - зад паравана помагаме на обикновения човек много лесно се обслужва олигархията. Ама трянва да можеш да мислиш, за да го прозреш. Но да, материалът с по 2 мозъчни клетки като теб се връзва на такива етюди.

25

Анонимен

преди 3 години

Аз не виждам някъде някой да се хвали. Тя си върши работата, хваща ги. Медиите това и чакат и пишат ли пишат статии само и само да има кликания и да се правят парички от реклами. След това прокурора каквото реши.

24

Калеко Алеко

преди 3 години

А такааа ... *** много лош тоя Гешев, отнема бизнеса на хората ... Сега пърформъджиите от жълтите плочки ще се подсилят и с ромско попълнение, които шъ излязят да защитят правата и бизненеса на братчедите си ... Гласът на тези хора трябва да се чуе и в Брюксел, а техен рупор ще стане някой като Офшорното ленче или тюлена с гумената лодка, който като не може да стане действащ политик, ще извършва визитите си в брюксел, като клакьор на фигуранта ... !!!

23

Анонимен

преди 3 години

ето какво казва една ромка на учителя по математика на своето дете:господине недей да учиш моето дете да дели и да изважда а само да умножава и събира.ето такава е логиката на "простите"роми!