36

мдаа

преди 3 години

на 65 г без криминално досие , а на 33 -с криминално досие -по всичко прилича на самозащита.

35

Анонимен

преди 3 години

чантаджи в мвр -бола иначе във влака няма униформени60 000 служители на мвр -България80 000 Германиянека сами да направим извод как работи системата

34

някакъв

преди 3 години

И аз имах подобно приключение с еди братчед във влака. Просто станах и излязох но преди това го пръснах с руска Черьомуха в наглите очики ! И до края на пътуването същия го нямаше никакъв . Ако разбира се някой знае какво е пръскалото ? АБСОЛЮТ !!!

33

До така е!

преди 3 години

И ако е нямал нож, онзи престъпник, който е вече съден трябва да вилнее ли? Затова в САЩ е разрешено да носят оръжие, защото живота е по ценен от утайката на обществото! По добре в затвора, отколкото в гроба!

32

Анонимен

преди 3 години

До Едуард Петров-ЕдоНе само че няма да ги въстановят но и от този месец закриват и единствения сактор към жандармерията който отговаряше за жп. транспорта -тоест вече няма да има униформени във влаковете и само на големите гари ще има по двама души колкото да не е без хич.И не е далече времето когато влаковете ще станат опасно и непривлекателно място ...но така е -ние сме царе да рушим нещо което е било създавано и е работило десетилетия .

31

Така е ..

преди 3 години

Кой нормален човек ходи с нож в джоба ? Значи е предумишлен опит за убийство.

30

И после...

преди 3 години

...политици - ползвайте градски транспорт. Не замърсявайте околната среда - моля? Не мерси - живота и здравето са ми по-ценни! Справка - станалото от новината...

29

До 30

преди 3 години

Ако не беше комунизма, сега щеше да се возиш като тези, дето нямаше комунизъм. *** ти па откъде да знаеш каква инфраструктура имат там и в какво пътуват.

28

Анонимен

преди 3 години

До Извънредно положениеДобре, че беше комунизма, ако не беше той, сега щеше да ми се возиш на дъртия....

27

Анонимен

преди 3 години

Мисирко-медиите на Бойко и Пеевски ревниво кътат етноса на такива вандали, все едно всички не знаем за какво става дума.Имаше една приказка, НЕ-уважаеми мисирко-медии, "Новите дрехи на царя".Разберете, че вашия мисирко-крал е гол и *** му лъщи, оцапан!

26

Извънредно положение

преди 3 години

След 45г. комонизки режим е добре, че имаме влакове въобще....

25

Хемус

преди 3 години

Потвърждавам как беше 90-те години,много обикаляхме с влакове (пияни влакове) по мачове!Пътуваше 'Транспортна полиция",а и на повечето гари имаше!Имаш нямаш билет,отворковците отиваха във фургон-вагона и малко сурвакане с палки и други приоми!Обаче тогава нямаше и телефони и всеки да снима туй онуй!

24

Гаро

преди 3 години

Докато в Южна Африка имаше Апартейд,имаше ред. Сега няма Апартейд и се колят като животни...

23

Абе ей

преди 3 години

Кой нормален човек ползва услугите на БДЖ?

22

Анонимен

преди 3 години

Така става като закриха транспортна полиция. Единствената полицейска структура, която си вършеше работата. Играеха палки още от влака с бонус в ареста на гарата и още в рпу-то. Иначе нож да извади около Костенец - май няма смисъл да се пише етнос. То е класика. Един съвет ако се прежалите да пътувате с влак: никакво колебание да дърпате ръчната спирачка ако се чувствате в опасност. Пише се протокол и няма не искам - трябва да се разследва случая с МНОГО писане. Но ще сте живи.

21

наблюдател

преди 3 години

В тез влакове предимно роми пътуват вече. Очаквам скоро да видя влак теглен от каруца.

20

АнонимеН

преди 3 години

СКАРАЛИ СА СЕ, ЧЕ НЯМА МАСКА!!ЕДИН ДЪРТАК В МАРШИРУТКАТА СОФИЯ ПЕРНИК КАТО ПОДХВАНА ЕДНА ЖЕНА, ЧЕ Е БЕЗ МАСКА ЩЕШЕ ДА Я НАБИЕ!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Вероятно 33 годишния е от крадливите братовчеди?!

18

Анонимен

преди 3 години

ами в тия мизерни влакове само луди пътуват....

17

Анонимен

преди 3 години

За последно ми се беше случвало да пътувам с влак преди няколко години София-Бургас. Не повторих. Тогава попаднах в кyпe с роми. Тактично се изнизах, а малко по-късно ги видях как се сбиха помежду си. Отвратително е.