187

НЕМА МАЙТАП

преди 3 години

ДРУГАРЕМУТРАТА БОРИСОВ ЩЕ ГО ОПАНДИЗИМ

186

ДЖИБРАТА

преди 3 години

Защо мислиш, че всеки човек с нормално мислене е герберски ***?-----------------ДА НАЛАГАШ КОРУМПИРАНА ПАРТИЯ МУТРИ НА ДРУГИТЕ И ДА ГИ КАРАШ ДА Я ТЪРПЯТЧЕ КЪВ ДА СИ ОСВЕН ГЕРБЕРСКИ *** ТАВАРИЩ

185

Анонимен

преди 3 години

Изброените по-горе са големи интелектуалци няма що.....

184

Анонимен

преди 3 години

Всички тръгнаха да правят сценки и въстания в предизборна година. Защо триото не излезе преди 2 години? Сега ли точно ви пречи Бойко или просто защото идват избори и вече 3 месеца си правите ПР.

183

Анонимен

преди 3 години

Ще се видим на "Велико Народно Въстание номер 64".

182

?

преди 3 години

До Анонимен 220А ако се водеше от младите комунисти, които се ръководят от старите, щеше ли да е многохиляден?

181

Анонимен

преди 3 години

86 дена трима човека превзеха "народния" протест и си правят ПР на новата партия... и вие овце такива им ходите след гегата.

180

Анонимен

преди 3 години

Днес пак щяло да има велико въстание... та за тез които не са нясно какво значу въстание: "Въстание (изписване до 1945 година възстание) е организирана, открита и въоръжена акция на дадена съпротивителна групировка срещу властта на правителството. "ТА да не си забравите пушките за 4-и път.

179

пияница мистик

преди 3 години

До SHEFAШефе на кенефите, цъкам си червено вино в момента - BORDEAUX SUPERIEUR със сирене Бри, вчера бях на бар и похарчих над 500 лева - твоята заплата. Хахахахах, нека ми е зле и Бойко да ми е виновен, че маргинали като теб са недоволни и чакат Нинова да ги покани в хотела си в Халкидики, че да гласуват за нея.

178

Анонимен

преди 3 години

ако не се водеше от старите комунисти Протеста щеше да е многохиляден , защото Народа е набрал огромно недоволство от Бойко ,ама как да тръгне след тея ..... ?

177

пияница мистик

преди 3 години

До SHEFAАми като си пр0ст ще взимаш 500 лв. Сега минималната заплата в България е 650 лева, ако някой си позволи да ти плаща под нея, можеш да го съдиш. Срещу мен, в една кооперация живеят 2 ц_иг_анки на общинско жилище, много сладки ромки, те са чистачки и взимат 900 лева заплата. Не те знам ти какъв кенефочистач си, че да ти плащат само 500

176

пияница мистик

преди 3 години

"Отровно трио" представи нови 100 подписали се интелектуалци към отвореното писмо, с което искат промяна."===Ама каква промяна хочите бе, ребята, кажете директно. Да речем:- Искаме Бойко да си оди, за да седне Нинова, Доган, Решетников и Черепа на негово място и да ни управляват. Ей това е мъжка приказка, а не някакво шикалкавене

175

SHEFA

преди 3 години

До истина е-СТИГА С ТЕЗИ РУСОФОБСКИ НАМЕЦИ БЕ-НЕ.НОР.МАЛН.ИК--БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ ЩОМ ИМА ФАЙДА-ИМАЛИ БИЗНЕС НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. ХОРАТА ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ И ДА ВЗИМАТ ДОСТОЙНИ ЗАПЛАТИ-ТОВА 500ЛВ ЗАПЛАТА ЛИ Е???????

174

Да питам?

преди 3 години

До антисоросоидЗащо мислиш, че всеки човек с нормално мислене е герберски ***? Хората са отвратени от агресивното ви поведение и простотията, чрез която се мъчите да налагате собствено мнение! Другите длъжни ли да споделят същото, или трябва да им се налага принудително? Като гледат действията ви, хората се чудят, какви ли са тези "можещи", които точно вие преценявате, че могат да управляват България! Омазахте цяла София и какво? Събирате се, наливате се, някои се дрогират и ще сваляте власт!

173

спрете с тези излъчв

преди 3 години

Защо всеки ден новините започват с тези протести, не искаме повече за ни ги натрапвата. При това са 20,30 човека, л.ум.п.е..ни, които не знам йим плаща, всъщност - знам. Цял ден лежат по площадине, пият бира, пикаят където наверят, дрогират се и каквота още се сетите. Тези протести са медиен продукт, ако не ги давате на всеки кръгъл час, досега да са стихнали и никой да не знае за тях. Нормалните хора не се интересуват от това. Те имат други приоритери.

172

Анонимен

преди 3 години

Какъвто е президента, такива са и подръжниците му - про_ста_ци та дрънкат. Някой вярва ли, че тия полунощни тиквеници утре ще са на работното си място.

171

антисоросоид

преди 3 години

нещо рано са се надрусали герберските *** и драскат ли драскат ! мраза ви бе , е не повече от сороскитеГендартролове които мразя най много от всичко на света но все пак ви мразя защото стеОтрепки и ***

170

Анонимен

преди 3 години

До 209 безделникът от ДондуОт рано днес си отваряш устата та до вечерта всичко може да са случи ...

169

Наблюдател

преди 3 години

Стана ясно едно - простотията в столицата е мощна и голяма грешка ще е ако полицията си прави пас - така окуражава простаците да показват простащината си. Както върви, скоро София ще бъде освинена тотално и ще трябва да сменяме столицата на България ! Не може неуправляем град да е столица !!! Явно полицията е овладяна от Фигуранта.

168

Toshko

преди 3 години

До АнонименZakonno Izbrano?? Mutrisov i s-e manipuliraha izborite , tova i bebetata go znaiatI Iskat pak. Zatova ne iskat electronno glasuvane debelite svi ni Dolnoprobni prestqpnici sa GERB