21

Глобалните Комунисти

преди 3 години

винаги виждат Глобална Заплаха - иначе, няма как да съществуват!

20

Анонимен

преди 3 години

Недейте така с тези статии, ковидзомбитата ще получат сърцебиене от панически страх.

19

Анонимен

преди 3 години

За спирта няма резистентност...от две дози за 12 часа антибиотик ми призлява много лошо, ядох нещо от един кош, оставено пиле и картофки, мания ми е да ям от ***, яко е има вкусотии, та един път ми стана зле и уйскии здраво и ми мина иначе имам кинта за ядене ама по душа съм си клошар и ровя понякога и ям ... всеки се и луд по негов начин, та антибиотици хич не ми помагат, само силно 45градусоео уиски а 40градусоео не помага, така че яко ракиите за вас домашните 50градудови поне

18

Анонимен

преди 3 години

Днес баси статиите, само психо атаки с болести, ковид , вируси и бактерии!Не ви ли писна да плашите хората, малко са ни проблемите

17

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези глобални истерии.На хората им писна вече.Каквото ще става,ще стане.

16

Киро Х

преди 3 години

Това е истина. Проблема е в жестоката злоупотреба с антибиотици, което пък е в интерес на големите фарма компании, което заедно с петролната, оръжейната и лихварската индустрии са опорите на Сатаната. Всеки, който яде промишлено отгледано пилешко месо поема и доза антибиотик с всяка порция. Оттам се създава антибиотична резистентност и се получава порочен кръг. Отново, решението е хората да се завърнат към истинския, описан в Библията живот, всеки да живее в къща и да си произвежда сам храната!

15

дедо Боре

преди 3 години

До не ми дремеПрав си. Баба ми навремето пиеше по едно хапче за кръвното. Аз сега цели 4 и пак не ми действат, защото са пълни с нишесте, боя и захар.

14

Анонимен

преди 3 години

Здравейте и-ди-оти.Моля да почнете ударно да пишете, че Корона вирус няма.Не ви плащаме да дрънкате простотии.

13

не ми дреме

преди 3 години

Фармацефтичните компании произвеждат лекарства не за да лекуват, а за да търгуват. Флеминг е открил пеницилина преди 90 години и още се лекуваме с него, Кох - ваксина за туберкулозата преди 120 и никаква я няма вече. Едно лекарство за рак не откриха, но нали ще секне кранчето, а това че мъчат хората, не ги интересува.

12

Анонимен

преди 3 години

Джи Пи-тата да продължават да изписват антибиотици на сляпо, без тест, и като нищо.

11

Анонимен

преди 3 години

Еее пак "пламна гората и селяните в нея".От ковид 19 преминаваме към пак смъртоносно неизличими болести.Трябва задължително да има паника, страх, създаване на страхова невроза и зомбиране.

10

Анонимен

преди 3 години

Толтеките са вярвали, че освен индивидуалния сън на планетата има и колективен сънл Много хора са виждали по филмите да речем как самолет удря кулите близнаци и после самолет наистина удари кулите. Дийн Кунц във Книгата си Очите на мрака описва вируср който тръгва от град Ухан от Китай, тъй че внимавайте какво си пожелавате.

9

шоп

преди 3 години

Сега остава да се опнеме и да чакаме да мрем!

8

Коронен номер

преди 3 години

Това е нещо, за което се предупреждава от поне 15-20 години

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Ходи в Северна корея де. Нали ти харесва.

6

Анонимен

преди 3 години

Във Северна Корея има само една телевизия и там няма вируси, по света има много телевизии и медии и има много вируси и опасности. Който не гледа 20 медии едновременно и не се информира за вируса 24/7 е комунист и севернокореец.

5

Анонимен

преди 3 години

това вече е сериозна тема, а не измислената коронка

4

Мастер

преди 3 години

Това на рисунката е царевица в атака. И трябва много да ви е страх, да не ви напляскам!

3

Анонимен

преди 3 години

И се почна: - Баница Софийска с масло (ама не с масло, а с маргарин, дето ТИ запушва кръвоносните съдове)- Всякакви колбаси (даже и тези, в които имало животински продукти) - яли сте химия...- Купували сте си антибиотици на кило - и вече и Господ не може да Ви спаси;Какво да Ви кажа... Я да вземете да си татуирате на челата: "ГРАЖДАНИН от село" - може да Ви подмине ...

2

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво ни грози ама медиите почва да ги грози сериозна опасност да ги изключим отвсякъде и вируса ще изчезне и дори няма да знаем, че има вирус.