23

Анонимен

преди 1 година

Да си продължа аз , значи бактериите влизат в лимфата или храносмилателната система, и требе си яко напиване поне 250грама от раз и тогава няма резистентност, оставете ги тия доктори и учени те немогат да пият сериозно... толкова пъти са ме хващали разни неща от клошарството и само с уиски се оправях...

22

Глобалните Комунисти

преди 1 година

винаги виждат Глобална Заплаха - иначе, няма как да съществуват!

21

Анонимен

преди 1 година

Недейте така с тези статии, ковидзомбитата ще получат сърцебиене от панически страх.

20

Анонимен

преди 1 година

За спирта няма резистентност...от две дози за 12 часа антибиотик ми призлява много лошо, ядох нещо от един кош, оставено пиле и картофки, мания ми е да ям от ***, яко е има вкусотии, та един път ми стана зле и уйскии здраво и ми мина иначе имам кинта за ядене ама по душа съм си клошар и ровя понякога и ям ... всеки се и луд по негов начин, та антибиотици хич не ми помагат, само силно 45градусоео уиски а 40градусоео не помага, така че яко ракиите за вас домашните 50градудови поне

19

Анонимен

преди 1 година

Днес баси статиите, само психо атаки с болести, ковид , вируси и бактерии!Не ви ли писна да плашите хората, малко са ни проблемите

18

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези глобални истерии.На хората им писна вече.Каквото ще става,ще стане.

17

Киро Х

преди 1 година

Това е истина. Проблема е в жестоката злоупотреба с антибиотици, което пък е в интерес на големите фарма компании, което заедно с петролната, оръжейната и лихварската индустрии са опорите на Сатаната. Всеки, който яде промишлено отгледано пилешко месо поема и доза антибиотик с всяка порция. Оттам се създава антибиотична резистентност и се получава порочен кръг. Отново, решението е хората да се завърнат към истинския, описан в Библията живот, всеки да живее в къща и да си произвежда сам храната!

16

дедо Боре

преди 1 година

До не ми дремеПрав си. Баба ми навремето пиеше по едно хапче за кръвното. Аз сега цели 4 и пак не ми действат, защото са пълни с нишесте, боя и захар.

15

Анонимен

преди 1 година

Здравейте и-ди-оти.Моля да почнете ударно да пишете, че Корона вирус няма.Не ви плащаме да дрънкате простотии.

14

не ми дреме

преди 1 година

Фармацефтичните компании произвеждат лекарства не за да лекуват, а за да търгуват. Флеминг е открил пеницилина преди 90 години и още се лекуваме с него, Кох - ваксина за туберкулозата преди 120 и никаква я няма вече. Едно лекарство за рак не откриха, но нали ще секне кранчето, а това че мъчат хората, не ги интересува.

13

Анонимен

преди 1 година

Джи Пи-тата да продължават да изписват антибиотици на сляпо, без тест, и като нищо.

12

Анонимен

преди 1 година

Еее пак "пламна гората и селяните в нея".От ковид 19 преминаваме към пак смъртоносно неизличими болести.Трябва задължително да има паника, страх, създаване на страхова невроза и зомбиране.

11

Анонимен

преди 1 година

Толтеките са вярвали, че освен индивидуалния сън на планетата има и колективен сънл Много хора са виждали по филмите да речем как самолет удря кулите близнаци и после самолет наистина удари кулите. Дийн Кунц във Книгата си Очите на мрака описва вируср който тръгва от град Ухан от Китай, тъй че внимавайте какво си пожелавате.

10

шоп

преди 1 година

Сега остава да се опнеме и да чакаме да мрем!

9

Коронен номер

преди 1 година

Това е нещо, за което се предупреждава от поне 15-20 години

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7Ходи в Северна корея де. Нали ти харесва.

7

Анонимен

преди 1 година

Във Северна Корея има само една телевизия и там няма вируси, по света има много телевизии и медии и има много вируси и опасности. Който не гледа 20 медии едновременно и не се информира за вируса 24/7 е комунист и севернокореец.

6

Анонимен

преди 1 година

това вече е сериозна тема, а не измислената коронка

5

Мастер

преди 1 година

Това на рисунката е царевица в атака. И трябва много да ви е страх, да не ви напляскам!

4

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно живяхте, гaдове.Време е за нов световен ред.