41

Анонимен

преди 3 години

Ама кога да умираме? Сега или после?

40

Pen

преди 3 години

Грози ни голяма глобална опасност от продажни медии и журналисти и откачалки управляващи света.

39

Анонимен

преди 3 години

До До 34Така е! В Скандинавия, антибитиоци се дават само, ако имаш МНОГО ОСТРА реакция или просто не знаят, с какво да те лекуват. У нас, буквално си ги взима всеки. Имах съквартирант на времето, които само да мус тане лоши, взимаше аулин, антибиотик, енергийна напритка и "се оправяше". 10 пъти му обясних, че това оправяне му отслабва организма, защото го залъгва, че е добре, докато истината е, че антибиотика иземва функцийте на имунната му система, ама ... сега всяка зима е на легло ...

38

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден можеш да прочетеш поне две-три неща по медиите, които ни "грозят". И то за предпочитане глобални

37

Кина

преди 3 години

Крайно време беше да станат такиве въпросните бактерийки. Тренираме ги от доста години ...

36

Анонимен

преди 3 години

Фармацевтичната мафия бълва непрекъснато подобия на антибиотици. Пречистени били, щадящи - пълна порнография - за несметни печалби!

35

Анонимен

преди 3 години

До 37За да си отговорите на рози въпрос защо хора със слаба имунна система не боледуват толкова много е необходимо да знаете че к19 поврежда имунната система така че тя се "самоатакува" колкото по-силна е тя толкова и атаката е по-силна.

34

До 34

преди 3 години

Прав си. Но най- много антибиотици се изписват на децата докато растат. Имунната им система е недоразвита. Но...незнайно КАК Е по- устойчива към корона вируса!!!! Тук трябва да търсят научните работници - коя е причината за това и да я ползват за профилактика и лечение у други хора. Не ваксинация с неустановена трайност.

33

...

преди 3 години

Тежката истина е,че това е нужно на човечеството. Да остават само здравите,знаещи и будни хора. Дебели тюфлеци, тъпчещи по цял ден и без мърдане от дивана или стола нямат бъдеще. Еволюция...Кой както иска да го разбира.Малко ядене - повече сурови плодове и зеленчуци, редовен спорт и никога няма да опирате до антибиотици. Природата го е измислила,а не фармацевтиката!

32

Анонимен

преди 3 години

До" българин"Едва ли!!!

31

Ямболски цървул

преди 3 години

Скоро ще има нова психична атака към овцете,които повярваха в Ковид 19!

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Вино + ефедрин... Ана другия ден тичане 30мм, после на планина някои връх изкачи, после на море гмуркане и риболов с харпун и ти гарантирам че ще ти хареса живота... Гмуркането е мания но требен си трениране...

29

Анонимен

преди 3 години

Има нови модели антибиотици и бактериофаги.

28

българин

преди 3 години

До 28 Да разбира се.Добре съм си! Казвам това което ми прави впечатление и го споделям! Защо? Нещо не сте разбрали ли? А ми питайте ако нещо не ви е ясно по темата!-:)

27

Анонимен

преди 3 години

До" българин"Добре ли сте?

26

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля да слагам край на живота си вече, не ми се живее в постоянен страх от зараза...

25

българин

преди 3 години

До БГ .Днес! Виждам какво пишете! Само да попитам.Къде ви е заглавието като статия.За подкрепата на 120 интелектуалци ПОДКРЯПЯЩИ хората по площадите в България против деспотичното "управление" на д-р Борисов???!

24

Анонимен

преди 3 години

Мързи ги учените. Имат компютри, а хората пращаха кораби в космоса със сметачна линийка.

23

Анонимен

преди 3 години

Суперкомпютърът на Мария Гаргамел ще открие нови антибиотици. Обеща ни нови иновативни иновации.Защо му плащаме тока на този сандък?

22

Анонимен

преди 3 години

Да си продължа аз , значи бактериите влизат в лимфата или храносмилателната система, и требе си яко напиване поне 250грама от раз и тогава няма резистентност, оставете ги тия доктори и учени те немогат да пият сериозно... толкова пъти са ме хващали разни неща от клошарството и само с уиски се оправях...