68

Анонимен

преди 3 години

Проста, селска мутра ни управлява 10 години, така че всичко е възможно.

67

Винету

преди 3 години

До 53. А бе, п.тьо Маринкин, не разбра ли най-после,че пачките и кюлчетата са на Мата-Хари Бобокова? Колко по-ясно да ви го обяснят?

66

Проста Кърджалийска

преди 3 години

До ЕленаЩом има кой да гласува за ББ, ще има кой да гласува и за СТ.

65

Ямболски цървул

преди 3 години

Чалга партията.Между другото,те всички партии са чалгаджийки.

64

изнервен

преди 3 години

А бе стига с това детинско име Слави. Има си друго име, а ако искате нещо умалително най-добре е Трифчо.

63

Гледна точка

преди 3 години

Захранва се к.ра ми ЯНКО. Само го лансирате този смешен чалгар и после ще мрънкате, че не сте познали.

62

Анонимен

преди 3 години

"Едни простаци отиват при други такива - природен закон, обобщен от пословицата за краставите магарета!"Простаците ги видяхме след поредните изказвания на Тиквата и Караянчева.

61

Роп от Родоп

преди 3 години

Шефе шефе -може ли довечера да се прибера у дома??--НЕ! Само в неделя вечер може!!

60

Анонимен

преди 3 години

Тук се играе на протести!А в НС ВЕЧЕ ПРИЕХА 300 ЧАСА ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД!Честито, роби на труда!

59

Анонимен

преди 3 години

Слави е явен русофил и винаги яростно е нападал опонентите на БСП , най-вероятно е да вземе гласове от столетницата , колкото да не им се иска .

58

Даскала

преди 3 години

Едни простаци отиват при други такива - природен закон, обобщен от пословицата за краставите магарета!

57

Ф.С.В.

преди 3 години

Слави си играе на "ИМА НЕМА" -Има такъв народ -няма такава Държава -или казано иска пак сцена за да е фактор -но до там! Ще си остане студиен шоумен!

56

Ф.С.В.

преди 3 години

Ще го кажем на по *** език -Висши чиновници в Брюксел си 'делкат" с Борисов евромилиардите! бате Бойко умее да подкупва хора навсякъде -Дори подкупи и хакери и записи и Божков млъкна )) Бойко знае че парите са сила- и сега когато е потънал в тинята -е развързал кесията ! В момента подкупва и САЩ с нови заявки за самолети което си е ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ НА КРИЗАТА В МОМЕНТА И ПРАЗНАТА ХАЗНА!

55

Радо

преди 3 години

Ако продължева да си стои в студиото и да си пее чалгата и да му слушаме глупостите, а не нещо сериозно да каже, може и ДПС и ДБ да го изпреварят накрая.

54

ааа

преди 3 години

Партията на Слави ще е същата като на Бареков - влизат някакви хора в парламента, крадат колкото могат за 4-5 години и после си обират крушите и кой от където.

53

Бесен десен

преди 3 години

Демократична България ще е над Слави. Стига сте писали глупости...

52

Анонимен

преди 3 години

Тука всички са анти-Слави и анти-чалга, което подкрепям с 2 ръце разбира се, но като влезна в трендинга на ютюб за БГ първите 5 клипа са от чалга песни с над милион гледания. Квото и да говориме сме си чалга проста нация на външни ***, евтин алкохол и кремвирши. Процените от проучването са очаквани.

51

Анонимен

преди 3 години

E, че то доволни от ГРОБ има ли, освен самите герберасти, държавните служители на хранилка, техните калинки и някой, който е захлебил покрай тях с дребните ЕС програми, защото едрите са за герберастите.

50

Анонимен

преди 3 години

На чалгаря му предстои да разбере колко нетрайна е народната любов. Ех Славчо, добре си беше като критикуваше всички от горе, целия в бело. Сега с в кафявата каца заедно с останалите политици, обещаваш ни че ще ни оправиш за 800 дни....Еми а да те видиме, ти си го поиска.

49

Анонимен

преди 3 години

Явно във всеки български парламент, хората си искат да има и по един клоун. То не бяха Яни Яневци, Барековци, Марешки...следващият е Славчо.Няма как да гласувам за човек, който се движи с кортеж джипове и 10 човека охрана. Това ясно показва що за персонаж е.А за протестите - да в държавата се краде на едро, но малко хора са жадни и гладни. Затова протестите са слаби. На който не му харесва - на изборите пред урната да си каже мнението.