128

Анонимен

преди 3 години

Костов е единствен, който направи видима разлика за развитието на този клет народ. Но, не го проумяха - чквано. Нищо не може да се направи. Един корпулентен организъм начело на държавата, иначе е прав - акъл не се набива. Няма как.

127

Анонимен

преди 3 години

хаха ба-си.. захранвала се от недоволните на ГЕРБТова ли ви роди фантазията?Няма недоволни от ГЕРБ. Има отлюспени от ГЕРБ.Това са хора от една порода на Гошо Т.ъпото, който открадна членския внос на ГЕРБ И ЗА ТОВА го отстраниха от партията.Напишете захранва се от отстранени от ГЕРБ, поне да е по- близо до действителността!.Но това е вашата хипотеза. Моята хипотеза е, че се захранва от зрителите на Слави и от неориентирани,наивни млади хора.Групата, която ПП Няма такъв народ открадна е фалшива

126

vup

преди 3 години

Само вникнете в името на партията и ще ви стане ясно за какво става на въпрос."Има такъв народ"ИТК.

125

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Лъжат нормален за комунисти,костовисти,прокопиевисти,герберасти,чалгари не би гласувал това са надписани резултати ако не се направи скоро партията на безпартийните няма да гласуваме а ще емигрираме

124

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Лъжат нормален не би гласувал за костовисти,прокопиевисти,чалгари,комунисти,герберасти и всякакви ако скоро не направим партията на безпартийните ще се емигрира но няма да се гласува за никой от сегашните лъжци

123

Анонимен

преди 3 години

Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Ние сами се съсипваме робувайки на яловата система "повече от същото, та дано да има егфект". Не, няма да има ефект - доказано. Не, нямам предвид електрониката, но това е друга история, а позициониране, не дребномислие и обобщения. В крайна сметка, има един валидиран индекс за напредък - GDP. Странно как страни, членки на СССР имат в пъти по-голям БВП. Отговорът е непоклатим - качеството на човешките ресурси. Всичко друго е ала-бала. Кой от какво ни отказал - ами да не би...

121

Анонимен

преди 3 години

127, ние бяхме отказани от големите пазари в Африка и Азия. Станахме врагове или несъществуващи за половината свят. България, освен друго, печелеше от обучение на военни, на инженери, на медици и т. н за целия свят. Съжалявам, че информацията за миналото ни ви е твърде повлияна от източници, целящи да ни съсипят и да ни държат в унизително състояние. Истината е друга. Ако имате предвид електрониката,сега Западът изостава от Далечния Изток, преди десетилетия също.

120

?

преди 3 години

До Анонимен 126Малко са истински образованите хора. Повечето студенти са във вузовете заради живота който предлагат големите градове и по-малко за ученето. Отидете вечер в някоя чалготека в Студентски град и вижте за какво става въпрос!

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Всичко, което си изброил е лъжа или заблуда. Защо не се огледаш наоколо. На нас все някой ни с.р.с.ал в гащите. Никой никаква икономика не ни е учнищожил, защото тя дори и тогава си беше изостанала с 20-30 години.

118

Анонимен

преди 3 години

Слави ми се вижда точно, като Бойко. Как пък нямат възможност от тези мутри някакви млади, образовани хора да влязат в управлението?!

117

СДС-то на Герб

преди 3 години

и нищо повече!

116

Анонимен

преди 3 години

Българинът чака Европа да ни реши проблемите, защото оттам ни ги създадоха. Първо, лъгаха хората, че Западът е справедлив. Второ, разбиха ни икономиката и ни направиха компенсация за изгубените колонии.Трето, чрез изнудване ни налагат всевъзможни недомислици, които още забатачват положението.Четвърто, имат пари да плащат на техни угодници.И както децата искат да се харесат на родителите си, даже родителите им да са жестоки към тях, така и ние сме се поставили в позиция на дете да очаква добро

115

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ, БСП, Патриоти, Слави, ДСП- всички са нискоинтелигентни и с нисък морал. И да има изключения от тях, важна е критичната маса. Единствено хората от Да България и ДСБ са надраснали тази нация, имат интелект, компетентности и са и не са корумпирани. Но са някак много "префинени" за Бай ви ***. Е, каквото такова. Всеки народ от себе си страда.

114

Анонимен

преди 3 години

От трън та на глок.

113

Анонимен

преди 3 години

Тоя титан на мисълта е стигнал велико прозрение!!!Когато едни хора си тръгнат от някъде и отидат другаде винаги става точно това описано в заглавието!Няма как напускащите да изчезнат в космоса, а от космоса да дойдат други, които до сега ги е нямало и да заемат мястото на първите!

112

До 115

преди 3 години

За Слави го е написал Разбира се

111

Анонимен

преди 3 години

Какво мога да направя аз името на тази телевизия да е на български? Вчера имаше спорове за 24-май, защо няма дискусии за налагането на чужд език в българските медии? Турски при агитация не можело, ама английски видите ли, може. Хората във Великобритания и в САЩ не искат английски навсякъде, вие ни го пласирате да свикваме с поробителя!

110

Анонимен

преди 3 години

Хората били наивни и деградира;и, че разчитали на държавата???!! Ами дайте да разпуснем държавите тогава?Не са ли Щатите държавата, която най-много налага собствени протекции? Да не би Стив Джобс и Бил Гейтс да са станали първи без участите на държавата и без договореност със службите и? Защо не плащат данъци в Европа? Как реагираха Щатите като Франция се опита да им въведе данък? Медиите също са техни слуги. Защо всеки ден си пълните сайта с техни шоупромивки?

109

Анонимен

преди 3 години

Господинът поканен е недопустимо дребногледащ! Как ще зависи от отделния човек?! Как и кой отделен човек в страната можеше да спре разбиването на армията ни, разграждането на границите, разпродажбата на индустрията ни?Как ще повлияе на изграждането на газопроводи, атомни централи, купуването на американски военен ***, продаването на земята на чужденци, масовизация и с това девалвация на образованието, комерсиализацията на медицината, масовостта на наркоманиите? Престанете да биете по хората!