24

Ф.С.В.

преди 1 година

САЩ имат много военни *** за изхвърляне -за скраб - И много обичат бананови републики с Васални Корумпирани Правителства-- НО Републики които са независими и не искат да си дават парите на САЩ са -Диктатури управлявани от "ЛОШИ ДИКТАТОРИ" които незабавно търябва да се убият и народът да се "освободи"

23

Анонимен

преди 1 година

От тези 1,5 млрд. лева, колко е комисионната за мутрите? Може би 50%, или 60%. Вероятно машините не струват повече от 150-200 милиона заедно с всичко останало.

22

Шопо

преди 1 година

Ще се скъса от подкупи Шкамбе на три морета !!!

21

Анонимен

преди 1 година

1.5 млрд. лева за машини на пехотата. А за апаратура на болниците събираме капачки....

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Егаси, една машина ли струва 10 милиона?!"Не струва толкова, за толкова ще ги купи Каракачанов. А машините не струват и четвърт от цената, която ще платим.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"И защо да не се теглят кредити, какъв е проблема?"Проблема е, че парите трябва да се връщат, а изтеглените кредити по времето на управлението на ГЕРБ вече са увеличили външния дълг с 30 млрд. лв. И проблема е, че кредитите не се влагат в българската икономика, а се прахосват и крадат, а връщането на такива суми ще е като воденичен камък на българите. ГЕРБ управляват единствено с вземане на кредити и щедрото им харчене, а други след тях ще трябва да връщат.

18

EL TURQO

преди 1 година

Ще купите турските FNSS Pars или OTOKAR Arma, вече е договорено.

17

Анонимен

преди 1 година

До Пешо ПлешоНа части ли да ги караме?

16

Анонимен

преди 1 година

"По неофициална информация сегашните оферти на финландската и мултинационалната с американско участие компании може да са над определения от България таван на цената."Каракачанката си има техника за решаването на този проблем. Ако тавана е 1,5 млрд за 150 машини, той казва че за да се вместим в цената ще купим половината, т. 75 машини за тавана на цената. След като минат няколко месеца казва "ама гласуването беше за 150 машини, айде сега за още 1,5 млрд. да купим още 75". Така прави с Ф16.

15

Анонимен

преди 1 година

До Ф.С.В.Ти ли си целият народ?

14

Анонимен

преди 1 година

И защо да не се теглят кредити, какъв е проблема?

13

Анонимен

преди 1 година

Шкембе-сделкаджията се чуди къде да пропилее парите ни. Не спряха с далаверите от първия ден, в който са във властта - продаваха паспорти, питейната вода на градове и села и една след друга оръжейни сделки. Очевидно комисионните от оръжейните сделки им се усладиха.

12

Анонимен

преди 1 година

Най-голямото престъпление срещу държавата е тегленето на огромни невъзвръщаеми кредити за плащане на лични фирми и комисионки. Най-тежкото национално предателство е опоскването на държавата, покупката на ненужна техника, като тази и хвърчилата, дето още не сме ги веди и едва ли ще ги видим, но е сигурно, че не ни трябват и то при затъване в поредни огромни заеми.

11

ПЕХОТИНЕЦ

преди 1 година

ПРОТЕСТЪРИТЕ искат руски машини, на Каракачанов искаха ли оставката? а на чистачката в Народното събрание, която направила забележка на ***, да си пуска водата след ходене в нужника

10

Ф.С.В.

преди 1 година

АМЕРИКАНСКАТА КОМПАНИЯ ВЛИЗА ТИХО-"ПО ТЕРЛИЦИ" МАСКИРАНА КАТО МУЛТИНАЦИОНАЛНА -НО ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНА СХЕМАТА - А ТЯ Е ---ДА СИ ОТКУПИ "ГЛАВАТА' ДОН КАПОНЕ ОТ САЩ!!

9

Анонимен

преди 1 година

"Сладур" какво се чуди направо да ги закръглят на 2 милиарда и да ги платят накуп.

8

Ф.С.В.

преди 1 година

Просто нямам думи!!! Хунтата си показа ИСТИНСКОТО КРАДЛИВО И АЛЧНО ЛУИЦЕ И ТО БЕЗ ДА ИЗПИТВА СТРАХ ВЪПРЕКИ ЧЕ ЦЕЛИЯТ НАРОД ГИ МРАЗИ!1 НАКРАЯ ЩЕ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА -НА ТАМ ВЪРВЯТ "НЕЩАТА"

7

Германец

преди 1 година

Щом има американски участник, работата е ясна. Решението вече е взето на Козяк отдавна. Нашият слугинаж още не е осведомен вероятно.

6

пери

преди 1 година

Тъй, тъй...харчете. Само туй ни липсваше.

5

Анонимен

преди 1 година

Точно африканска бананова република. Държавата обърната с хастара навън, обаче милиарди за оръжия и то уж ще ги видим следващата петилетка....може би.