62

Чебурашка

преди 3 години

До до Кром...... Кипър бяха членове на НАТО и какво стана ? Хайде....... Стига с тия нагли лъжи! КИПЪР НИКОГА НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА НАТО!.

61

Анонимен

преди 3 години

Съмненията за корупция са безпочвени. Лично Делян Пеевски е гарант на честността на сделката.

60

Krom

преди 3 години

Без да коментираме, че като член на НАТО имаме ангажимент да поддържаме определен военен бюджет и да се въоръжаваме. Не става само да ревем колко сме бедни. Тези в Евросъюза и това гледат. Както и инвеститорите дето ги сънуваш.

59

Krom

преди 3 години

До до Кром - на теб вече видимо ти е натресен! Руски вероятно, понял? Швейцария е една от най силно въоръжените и боеспособни държави в света. От Москва не са ли те светнали? Хонг Конг произвежда собствен изтребител. ОАЕ има един от най големите военни бюджети. Видимо е кой е по пр.ос по това дето го ръсиш.

58

Krom

преди 3 години

До до Кром - ти за кой дъртак говориш? Да не би за оня дето погрешка те е пръкнал? Въобще не ти е работа от къде съм, з.адник. А относно годината - през 2021 година в Нагорни Карабах измират 19 годишни момчета. Но си твърде т.ъп за да го осмислиш.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анониме Ти ако смяташ да спираш Турската армия със нашата която е в момента.Пожелавам ти успех.

56

Анонимен

преди 3 години

Вече никой няма да иска да предложи оферти освен САЩ и да речем още 1-2 държави колкото да не е без хич и така смисъла на офертата е нулев. Що тоя шкембак не може да събере 7-8 държави, които да се конкурират и да може да се възползваме от пазарните принципи, какви са обясненията на шкембака?

55

Krom

преди 3 години

До до Кром - по изказа ти е видно кой е неандерталец. Тук си единствения който отправя обиди. Тези две неща - привличането на инвеститори и покупката на оръжие пак ти казвам - нямат нищо общо по между си. Без да говорим, че от производството на оръжие също се печели. А относно технологиите - ако държавата има правилна стратегия, инвеститора ще дойде с технологията. Ако не - не виждам какво бъркаш темите. Очевидно е, че сами технология не можем да си създадем. А за Порше, сънувай си!

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Интересно ,кой ще кара ,,машините'' ?"Ще похарчим още милиард и половина за подготовка на екипажите.

53

Krom

преди 3 години

До Анонимен 57 - не, виж сега .. да почакаме социалистите. Те успешно отлагат всичко в интерес на Русия. Така например, с дълго отлаганата покупка на самолети Миг 29 вече ни излезе теглото си в злато. Но за руснаците е това злато. Може, казваш! А? Тези пари са прогласувани от народното събрание преди много време - няма защо да се отлага безконечно, докато потънат в някой джоб.

52

Анонимен

преди 3 години

Туй армия ли е или някаква сергия и битпазар, някой ще се учуди ли когато американците пак спечелят ?

51

Анонимен

преди 3 години

Най-глупавата и най-непатриотичната политика е да насочиш огромни средства в закупуване на оръжие. Истински силните страни са икономически силните, а не въоръжените до зъби.

50

Анонимен

преди 3 години

Този плондер харчи като за последно

49

Krom

преди 3 години

До до Кром - така си мислеха и тези в Кипър пиленце. Както и тези в Нагорни Карабах, Ливан, Сирия и още много други. Колко е моя и колко е твоя капацитет е видимо. След като не можеш да отличиш, че държавата има различни пера в Бюджета - за технологии, за здраве, за оръжие а смесваш всичко, блазе ти за "капацитета". И къде ли ще раснат децата ти, ако утре някой от околните се вгледа в територията ти? Примери колкото щеш по тея ширини. Та недей мен да учиш. Сам се попросвети.

48

Анонимен

преди 3 години

Няваш ли сигурност всичко останало като благосъстояние и т.н. е безсмислено. Вижте какво става с Украйна и Армения. За да имаш сигурност ти трябват добро оръжие, обучена армия и силни съюзници. Последното го имаме остава оръжието и обучението на армията ни.

47

Българин

преди 3 години

До еврейски отпадъкПровери кога Румен Шведски ще излита за Рассия, и го помоли да те вземе със себе си!

46

Krom

преди 3 години

Единствено се надявам да изберем опция за производство нацяло или частично тук, в България. Сърбите примерно произвеждат собствени бронирани машини - Лазар 3. Ние се чешем. В някой момент това ще ни излезе през носа. Знаете старата приказка - който не храни собствена армия, храни чужда. Армията е единствената неопетнена институция в България през вековете. Хора, уважавайте Българската армия.

45

ПЕХОТИНЕЦ

преди 3 години

бЪбикян ли ви дава тези опорни точки, задължени сме в НАТО са влагаме 2 процента от БВП, е ако сме в съвеЦкия съюз ще е друго

44

Анонимен

преди 3 години

До до 43Жалко че още не си разбрал кой ни е враг и се хващаш за Турция.

43

Krom

преди 3 години

И да цъкате палчета, все тая. Балканите се въоръжават. Тук е буре с фитил. Спомнете си от къде тръгва Първата Световна. Околните ни държави не са с кой знае колко по висок стандарт, но там руски *** по форумите не са "загрижени" за хората. Армията не е получавала машини от 80-те години на миналия век. Военния бюджет, тоя за здравеопазване и социалния нямат точно нищо общо по между си. Айде малко по сериозно, моля.