36

Гост

преди 3 години

До АнонименНе се впягай толкова, че всичко живо се заразява,че всеки контактен възрастен човек се заразил и умрял. Ако беше така всеки трети човек щеше да е коронясан, а всеки втори възрастен с хронично зболяване- починал. Всичко е всяване на паника и промиване на мозъците.

35

до ФСБ

преди 3 години

с тез легла ставаш досаден та чак отегчителен. Разбрахме те Ок.

34

Ф.С.В.

преди 3 години

Толкова мессеци на Брифинги -Един Журналист не попита -КОлко са реално леглата за Ковид по Градове -да се изброят най официално ОТ ЩАБЪТ за всички!! Ще видите че въобще не са много!! А дали са запълнени ТЕЗИ ЛЕГЛА -САМО МОЖЕ ДА ГАДАЕМ!! ЧАСТИНТЕ БОЛНИЦИ СИ ПОДВИХА ОПАШКИТЕ И СЕ СКАТАХА!

33

Анонимен

преди 3 години

Абе всичко е за едни пари. И на Тръмп му платили, че и на Мелания, да се престорят на болни.

32

До Ф.С.Б.

преди 3 години

Има два типа легла за ковид заразени в болниците - такива за интензивно лечение (разбирай интубирани сериозни случай) и такива за по-леки (но все пак с риск за усложнения) случай. Вчера от НОЩ казаха колко са леглата и от 2-те групи и в какъв % са запълнени. Не помня числото, но мисля че беше около 10-15%, което за момента е добре.

31

Анонимен

преди 3 години

Нови 263 заразени, от които след 30-50 дни ще починат около 14 човека.

30

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Човек стигне ли до легло в интензивното, да си оправя завещанието.

29

Анонимен

преди 3 години

АМИ ЗАЩОТО МНОГО СЕ*ЛЯ**НИ ПАК ДОЙДОХА В СОФИЯСЛАГАЙТЕ КПП И СЕЛЯНИТЕ ПО СЕЛАТА СИ

28

Анонимен

преди 3 години

до Ф С Б алооо бе ти бетер Африка ни изкара бе. На 7 милиона 5 болници. Аде бегай, па направете си у Бс болници, стига с мутрохотелите ви стил Мутробарок.

27

Анонимен

преди 3 години

Така за последните 14 дни преминахме пиковата границата от 25 заразени на 100000,псевдо "професорът"Кантарджиев мнение има ли?

26

Ф.С.В.

преди 3 години

Искам да кажа -че никой не знае колко са леглата за Ковид в Цяла България - моето мнение е че са не повече от 1000легла! А за БУргас -Да!!-- всички идват в Бургас ! Има само в Айтос един диспансер за 4 човека.

25

спиш ли?

преди 3 години

И нито дума за пуснатата на 22.09. 5 ж мрежа! И как е пусната без ОВОС в България??????

24

до ФСБ

преди 3 години

никак не ми обяснявах, ховориш глупости, 26 окръжни града има и всеки си има от Тошово време окръжна болница поне. Хайде бе ни занимавай с кривите на ти сметки, сигурно от Шумен Търгивище, Добрич ,Силистра болните ги карат във Варна.

23

Анонимен

преди 3 години

Интересен факт - в момента в България има хиляди пъти повече хора с диария, отколкото с коронавирус. Трябва да обявим извънредна диарична обстановка. Иначе просто не е сериозно, разбирате ли...

22

Ф.С.В.

преди 3 години

До21-В България са 5 големи града- единият от тях (Бургас) има 50 ЛЕГЛА!!! как да Ти го обясня по прос-то??

21

Анонимен

преди 3 години

Искаме пак ежедневни брифинги от Мутата с униформата и от жeндърa здравен министър!

20

доФСБ

преди 3 години

е не можеш да смяташ ли, 30 болници по 30 болни.....или няма 30 болници в Бг ли....айде де

19

Анонимен

преди 3 години

от 4Ами точно колко са в интензивно се гледа,а не колко са заразени и не усещат нищо.Има хиляди,които не са и разбрали,че са били заразени,затова от 100 човека 80 си мислят,че няма вирус.

18

Ф.С.В.

преди 3 години

В Бургас са има няма 50 легла за Ковид и са запълнени-чудя се как вадят разни цифри с по 900 в Болниците?

17

Анонимен 123

преди 3 години

Върнаха "НОЩТА" и пак се вдигна рязко броя на УЖ болните. Че и аз на скоро бях пил една студена бира, на другият ден гърлото-по късно хремата, и така 4-5 дена бях. Пих си чая-мед, тайлол хот, малко ракия, стрепсилд и мина. Та ако бях отишъл да ме изследват 100% щяха да кажат КОРОНКА.