56

Анонимен

преди 3 години

До 53Ти много си се загрижила за малките "сладки" негърччета в Африка ***??!! Само, че раждат по 10 деца и не им пука какво ще ядат и чакат само помощи, аре бегай ***, отивай в африка да се плющиш с големи татковци

55

Анонимен

преди 3 години

За трети пореден ден в Изрел има НУЛА заразени, дори в Сърбия има спад и в момента има 70 заразени на ден! А у нас при бойко ще стигнем и по 500 на ден до края на октомври! Наистина бойко е българоуубиец!!!

54

УМЕН

преди 3 години

Никой не вярва вече на стъкмистиките на пландемията.

53

Гошу тъпото

преди 3 години

Искам да отида да пляскам на медиците - Кога е удобното време ?

52

забавни сте много

преди 3 години

пишете че умирали деца от глад, че имало много болести че имало какви ли не проблеми. аххахах ЛИЦЕМЕРИ преди първи март 2020 за тия работи дума не обелвахте, ама като ви наложиха леки правила за хигиена се почуствахте изведнъж загрижени за гладувашите деца по света хахаха, толкова сте жалки, като ви спряха екскурзийките по италия и малдивите нещо се сетихте че има болни пенсионери. МНОГО СТЕ ЗЛЕ И ВИ ЛИЧИ ОТ КИЛОМЕТРИ

51

ЦИНИК

преди 3 години

Нъл ви писах га беше пандемията уа ? У наше село ридовно са дезинфекцираме с ракия 55 градуса и ядем чесън.А язе и припечени *** ребра.Никой на селу не носи маски ,каски и таквиз глупости.Те са за вас гражданята.Ко ви каат и тапи в г.зъ си сложите.От сте абдали и ви углобяват.

50

Ф.С.В.

преди 3 години

Сега трябва в Югоизточна България -да се съберем -един Молебен за Дъжд- Ще омилостивим Господ като "тричаме" 20-30 кученца ) все пак сме 2020г -другите Нации правят резервации за Марс - а ние ще баем на болните и ще им гледаме на ръка -за колко дни ще се излекуват!

49

Ф.С.В.

преди 3 години

Който танцува Нестинарка -Ковид не го лови!!

48

вай вай ваййй

преди 3 години

Много ''заразени'' уа!

47

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Носите ли маска за да намалите вирусния товар? Още се смея след вчерашния брифинг на доктор Коронис Кауза герберал Ментраджийски! Един единствен вирус да проникне в организма може да се репликира хиляди пъти за броени часове, стига имунната система да е компрометирана, но не- който носил маска на боледувал по-леко! Защо не върнат и добрите стари лечебни практики от древността-баене, пъдене на болестите, минаване през огън!?

46

балама

преди 3 години

"Колкото е по-голяма една лъжа, толкова по-лесно ще й повярват" - Хитлер

45

Фейк нюз

преди 3 години

Самите тестове дават грешни резултати и всичко е основано на грандиозна лъжа ! Но фактите са че 800000хиляди деца изчезват годишно в Сащ а всяка 10секунда в света умира едно дете от глад ! Въпросът ми е защо това не е тема номер едно в новините и защо вие журнаглистите се правите че нова не съществува !

44

Анонимен

преди 3 години

Нови 263 заразени, от които след 30-50 дни ще починат около 14 човека......................................................................От които 10 човека, ще починат и без да са заразени.

43

Анонимен

преди 3 години

Абе и аз бях скептичен до онзи ден,но един приятел се зарази докато е играел мач и зарази и майка си без да знае,че е болен. Сега жената е много зле. Ако нещо стане сигурно цял живот ще му тежи на съвестта.

42

ЦИНИК

преди 3 години

На тоа дето пише като SS и дека женка му е азиатка сина му умря наскоро от коронка.А него го бяа турнали под карантина.Ама него таквоз нещо го не фаща.Казвам ви от има голема вила до съседното на наше селу и го познаам.От бая год от менека купуваше мляко.Могу млад умре сина му.Бог да го прости.

41

Факт

преди 3 години

За последната седмица имаме 1523 нови случая, средно по 218 новозаразени на ден и 47 починали, средно по 6,7 починали на ден.

40

балама

преди 3 години

А, от какво са починали тези 7, от изминалото денонощия?

39

До 38 бизнесмен

преди 3 години

Искап да кажешГотови сме да умреТЕ, но икономиката трябва да работи.

38

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 36 -вСИЧКО Е В ТЕОРИЯТА НА вЕРОЯТНОСТИТЕ- ПСР НЕ Е БЕЗПЛАТЕН -ЯВНО БЪЛГАРИТЕ СА ДОСТА БОГАТИ ДА ДАВАТ ПО 200ЛВ ЗА ТЕСТ- ВСИЧКО С КОВИД Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА! ТЕ С БЮЛЕТИНИТЕ ВИ ЛЪЖАТ РЕДОВНО- ТА НЯКАКЪВ СИ КОВИД ЛИ)))

37

Бизнесмен

преди 3 години

Готови сме да умрем но икономиката трябва да работи