60

БСП

преди 4 месеца

Бойко Борисов е виновен за разпространението на Корона вируса в България!!
Незабавна оставка!!!

59

БОЙКО НЕ Е ОК

преди 4 месеца

но е по-добре от нинова и радев, те отричат пандемията, ако те управляваха, по улиците щяха да се търкалят трупове и то точно на техните фенове, по-възрастнто поколение

58

Анонимен

преди 4 месеца

На неyдачниците иТъпанарите за всичко е виновен Бойко...
56 коментатор е един от тях.

57

Анонимен

преди 4 месеца

До 53

Ти много си се загрижила за малките "сладки" негърччета в Африка ма??!! Само, че раждат по 10 деца и не им пука какво ще ядат и чакат само помощи, аре бегай ма, отивай в африка да се плющиш с големи татковци

56

Анонимен

преди 4 месеца

За трети пореден ден в Изрел има НУЛА заразени, дори в Сърбия има спад и в момента има 70 заразени на ден! А у нас при бойко ще стигнем и по 500 на ден до края на октомври! Наистина бойко е българоуубиец!!!

55

УМЕН

преди 4 месеца

Никой не вярва вече на стъкмистиките на пландемията.

54

Гошу тъпото

преди 4 месеца

Искам да отида да пляскам на медиците - Кога е удобното време ?

53

забавни сте много

преди 4 месеца

пишете че умирали деца от глад, че имало много болести че имало какви ли не проблеми. аххахах ЛИЦЕМЕРИ преди първи март 2020 за тия работи дума не обелвахте, ама като ви наложиха леки правила за хигиена се почуствахте изведнъж загрижени за гладувашите деца по света хахаха, толкова сте жалки, като ви спряха екскурзийките по италия и малдивите нещо се сетихте че има болни пенсионери. МНОГО СТЕ ЗЛЕ И ВИ ЛИЧИ ОТ КИЛОМЕТРИ

52

ЦИНИК

преди 4 месеца

Нъл ви писах га беше пандемията уа ? У наше село ридовно са дезинфекцираме с ракия 55 градуса и ядем чесън.А язе и припечени овчи ребра.Никой на селу не носи маски ,каски и таквиз глупости.Те са за вас гражданята.Ко ви каат и тапи в г.зъ си сложите.От сте абдали и ви углобяват.

51

Ф.С.В.

преди 4 месеца

Сега трябва в Югоизточна България -да се съберем -един Молебен за Дъжд- Ще омилостивим Господ като "тричаме" 20-30 кученца ) все пак сме 2020г -другите Нации правят резервации за Марс - а ние ще баем на болните и ще им гледаме на ръка -за колко дни ще се излекуват!

50

Ф.С.В.

преди 4 месеца

Който танцува Нестинарка -Ковид не го лови!!

49

вай вай ваййй

преди 4 месеца

Много ''заразени'' уа!

48

Доц. Дамян Илиев

преди 4 месеца

Носите ли маска за да намалите вирусния товар? Още се смея след вчерашния брифинг на доктор Коронис Кауза герберал Ментраджийски! Един единствен вирус да проникне в организма може да се репликира хиляди пъти за броени часове, стига имунната система да е компрометирана, но не- който носил маска на боледувал по-леко! Защо не върнат и добрите стари лечебни практики от древността-баене, пъдене на болестите, минаване през огън!?

47

балама

преди 4 месеца

"Колкото е по-голяма една лъжа, толкова по-лесно ще й повярват" - Хитлер

46

Фейк нюз

преди 4 месеца

Самите тестове дават грешни резултати и всичко е основано на грандиозна лъжа ! Но фактите са че 800000хиляди деца изчезват годишно в Сащ а всяка 10секунда в света умира едно дете от глад ! Въпросът ми е защо това не е тема номер едно в новините и защо вие журнаглистите се правите че нова не съществува !

45

Анонимен

преди 4 месеца

Нови 263 заразени, от които след 30-50 дни ще починат около 14 човека.

.....................................................................

От които 10 човека, ще починат и без да са заразени.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Абе и аз бях скептичен до онзи ден,но един приятел се зарази докато е играел мач и зарази и майка си без да знае,че е болен. Сега жената е много зле. Ако нещо стане сигурно цял живот ще му тежи на съвестта.

43

ЦИНИК

преди 4 месеца

На тоа дето пише като SS и дека женка му е азиатка сина му умря наскоро от коронка.А него го бяа турнали под карантина.Ама него таквоз нещо го не фаща.Казвам ви от има голема вила до съседното на наше селу и го познаам.От бая год от менека купуваше мляко.Могу млад умре сина му.Бог да го прости.

42

Факт

преди 4 месеца

За последната седмица имаме 1523 нови случая, средно по 218 новозаразени на ден и 47 починали, средно по 6,7 починали на ден.

41

балама

преди 4 месеца

А, от какво са починали тези 7, от изминалото денонощия?