76

Анонимен

преди 3 години

А от настинка умряха 5 ... ЕХА!

75

Анонимен

преди 3 години

Когато станат по 2000, тогава ще спрат да ги броят и да правят тестове.

74

Поручик Ржевски

преди 3 години

Долу медицинската диктатура.Защо държавата трябва да пази хората от настинки?Всеки пенсионер може да вземе мерки и да скрие в някакво село.Не се налага някакви чиновници да ми организират КПП на изхода на София. Оставете ни да живеем и работим както намерим за добре.

73

Анонимен

преди 3 години

До Българин европеецсамо човек с промит мозък може да се откаже от свободите си по каквато и да е причина.Това е непрестанна борба и извоюваното от хората последните 250 год. хора като теб са готови да загърбят заради един вирус, който не се оказа това, което е освен за медиите.

72

Зоро

преди 3 години

Родшилците въртят целия свят на малкия си пръст.

71

Пълен фарс

преди 3 години

Докато ЕС дава пари за настинката, винаги ще има някой заразен или починал за статистика !

70

Анонимен

преди 3 години

Докато жидо-рептилския сатанистки и педофилски (елит) начело с Родшилд,Рокфелер и Бил Гейтс и нашенския ги обслужващ медиен и политически слугинаж начело с Тиквата не изпонатровят масовобългарите с смъртоносните ваксини на Гейтс няма да спрат с тази долна измама Ковид -19

69

Анонимен

преди 3 години

До Българин европеец 70 Предполагам госпожата не говори за нея и тези от "елита"

68

И

преди 3 години

В случая е много важен личния пример: г-жа фон дер Лайен и другите в ЕП да покажат нагледно как се жертва личната свобода

67

Българин европеец

преди 3 години

Г-жа Урсула фон дер Лайен заяви в речта си пред Европейския парламент, най-висшият орган на Еропейския съюз, че в този критичен момент днес всеки трябва да пожертва личната си свобода в името на спасяването на човешки животи!

66

И

преди 3 години

И как тоя фонд ще се бори с/у вируса? Ще му пускаме на вируса книжки хартийки за стръв? Да се размножава в банкноти вместо в човешки клетки?

65

Анонимен

преди 3 години

До Ковид билийвър Да не те боли главата нещо

64

Ковид билийвър

преди 3 години

В тази тежка ситуация трябва всеки да пожертва свободата си и имуществото си за спасението на човешки животи. Тези които имат депозити над 2000 лева да им се блокират и всичко отгоре да се транферира във фонд "Заедно срещу ковид-19", и резервите на фирмите и печалбите над 20 хил лева също да е блокират от сметките им да да се прехвърлят във фонда за да можем да приложин пълна изокация и да сложим под контрол вируса!

63

Анонимен

преди 3 години

До Зоро 64 Ти ходи ли да видиш? Има доста клипове на "препълнени болници" които май май не са много препълнени

62

Зоро

преди 3 години

До 56: В Израел от две седмици има между 5 и 8 хиляди заразени на ден. Подземен паркинг на болница е превърнат в отделение за 700 души, той сънувал НУЛА .

61

Анонимен

преди 3 години

Айде, а числата от спорт тото имате ли ги ???

60

до Бойко не е ОК

преди 3 години

В Беларус, така ли се търкалят труповете, напълниха ли стадионите, *** ли яко. Понеже всички мерки, които Лукашенко взе бяха да тегли една майна на измамниците от СЗО и да призове беларусите да замезват, с водката.

59

БСП

преди 3 години

Бойко Борисов е виновен за разпространението на Корона вируса в България!!Незабавна оставка!!!

58

БОЙКО НЕ Е ОК

преди 3 години

но е по-добре от нинова и радев, те отричат пандемията, ако те управляваха, по улиците щяха да се търкалят трупове и то точно на техните фенове, по-възрастнто поколение

57

Анонимен

преди 3 години

На неyдачниците иТъпанарите за всичко е виновен Бойко...56 коментатор е един от тях.