21

Рибар

преди 3 години

Стара снимка! Сега това е огромна ливада! Загубата е за години напред!

20

Ст@м@т

преди 3 години

Тиkвитe нeka кажат защо по р.Струма и р.Места се изнася вода за Гърция, след като ние имаме нужда от вода?Техните язовири пълни, нашите празни. Крайно време е да се забрани износа на вода когато за народа няма!

19

Цв.КарЯнч.

преди 3 години

Много си мият ръцете!

18

Анонимен

преди 3 години

че нема вода се зане от бай Тошово време, ама гавазина не е слушал. Гора трябва да има, да се задържа влагата.. ама дпс с гроб секът и изнасят - ето резултата. В добавка слънцето е по-силно, зимата по-мека, преди 10г. снега по върховете на планините се топеше малко по малко до август, сега изчезва март... ако изобщо завали

17

Вълнаро

преди 3 години

Аха, от един празен язовир ще пълним друг празен! Гениално! Това е нов прочит на поговорката "От пусто- в празно". А бе аз знаех, че тиквите искат много вода, *** чак пък толкова?

16

от СиднейАв$тралия

преди 3 години

Тук в Австралия нямаме такива проблеми щото нямаме язовири по принцип. То и вода нямаме ама това е отделен въпрос. Айде клошове много ви здраве!

15

ББ

преди 3 години

нема са плашите, топенето на ледниците наближава

14

АмчъмдейвиС

преди 3 години

Eгати държавата, даже и водата ОТКРАДНАХА смятай бaцe!

13

Сандо

преди 3 години

източиха държавата в прекият смисъл на думата и обричат милиони хора на безводие. И всичко това от безгранична некадърност и лкомия за бързи печалбиВсички са за затвора. Аман от схеми

12

Метеоролог

преди 3 години

Споко, драги сънародници, язовира ще се напълни от сълзите на Корнелия Нинова напролет , след изборите. Тогава БСП ( хомосоциалисти) горко ще плачат , защото ще бъдат 3-та или четвърта партийка. Борисов, каза, че ще ги намали до края на мандата си и ето, получи се вече ! Амин за БСП !

11

!?

преди 3 години

Аз като профан в тази материя , да попитам Разбирам че се източват за да вътрят вец-ове, но къде отива водата след турбините? До колкото знам ВЕЦ овете ПОЛЗВАТ вода, не я консумират и тя продължава пътят си в същото течно състояние , Навремето в малките класове ни разправяха за някакви ПАВЕЦ, ала-бала.

10

Специалист

преди 3 години

Бойко защо язовирите са празни. За разлика от краденето на пари, краденето на вода личи.

9

Аз

преди 3 години

Не просто се източват, а и реките притоци са мъртви, понеже ДПС-арските ВЕЦ-ове, услужливо построени с евро пари, ги пресушиха. А ***, дето говорят, че "не било валяло тази година", 100 % не са си излизали от панелките в последните 20 години! Пясъчник, Копринка, Жребчево, Цонево и всички други пресъхнали язовири са били много по-пълни в далеч по-сухи години!

8

Анонимeн

преди 3 години

До АнонименДа разрешиха да се отдялет определени количества за поливане, както и да прехвърлят вода от Копринка към Жребчево пак за поливане. има го и кметовете са запознати. проблема е, че и двата са на р.Тунджа а тя тази година е маловодна.

7

Анонимeн

преди 3 години

Пак конспирации, някой искал да заличи язовирите. който не знае в югоизточна България не беше валял дъжд от 24 юни. Да и ние гледахме, че в северна България ги смля от дъжд, но тук нямаше.Какво ще правят като ги заличат язовирите, голф игрища - глупости !

6

Анонимен

преди 3 години

От служителите на ВИС 1 , гледаме сериала "ВЕЦ 2- голямото източване"

5

Анонимен

преди 3 години

Жребчево и Копринка са като гробища тази година. Но въпреки това лично видях и двата как се източват и се отвеждат води от тях. Не е нещо, което някой се опитва да скрие. И това е така, защото на управляващи и прокуратура не им пука.

4

Тонката

преди 3 години

Да ама ф 16 блок 70 е по-добър от москвич 412 и може и вода да докара до язовирите.

3

ХХХ

преди 3 години

Планът е да бъдат заличени язовирите ! Планът е такъв артък не валяло ...ко не вали в западна България ги издави не валяло .......нарочно се източват !

2

Анонимен

преди 3 години

Че тов не знае ли, че и Копринка е почти пресъхнал? План имало да докарват вода от него???