62

хейтър тролев

преди 3 години

Всеки си прави сметките и цената на квт не е единственото.не всеки може да си позволи 5-10 хиляди лв за закупуването на климатик, термопомпа или печка на пелет. Преди няколко години като правих ремонт сложих подово на так в хола и независимо от градусите чуството за топлина е по-високо от това при климатик или само радиатори.

61

Пенка

преди 3 години

Ние у нас ни ток ни газ. Мъжо ми се грижи за топлото, от хубавото дет е без пари. Събира май от ***, горими отпадъци, пластмаси, вестници, дъски, дограми, найлони, стари обувки дрехи, дюшеци изобщо всичко си го има по улиците без пари. добре че вие българите си хвърляте буклуците на улицата. Благодаря. В къщата на 2 етажа е 25-27 градуса, особенно когато зареди в самоделната пе4ка гуми и найлони. Самоделно печка с водна риза за етажите нагоре. Плащаме 0 лева за цялата зима.

60

Анонимен

преди 3 години

Всичко зло за дофиянци е добро за народа

59

дядо Мраз

преди 3 години

Не сте се закалиливие още от деца ?!Слушайте го дядо Мраз -зиморничави сте тогаз !

58

Анонимен

преди 3 години

Mi schto tyi gazta poevtinq parnoto poskypna uj da vryschtate pari to pyk syschhtoto bee va i bylgarsdki grabiteli ne vie Putin vinoven ostavkaaaaaaaaa

57

Рамзан Кадиров

преди 3 години

До принцеса ПенаАйде стига си ревала...Цяла България финансира парното на софийските ***.Плащаме двойно по-скъп ток за да може софийските мекерета да плащат два пъти по-малко за парно.

56

инспектор

преди 3 години

До моя класацияНа ток, каквито да са електроуредите, си е цифромания.______Декласиран си.Чети и(или) питай първо, после ... останалото ...

55

принцеса Пена

преди 3 години

На всичкото отгоре плащаме задължително! Ползвал - неползвал - плащаш, за това, че през имота ти преминават съоръжения на Топлофикация, чрез които да достигнат другите си клиенти. Вместо те на мен да плащат, че преминават през имота ми. Всичко е с главата надолу в тая държава. Обикновеният човек е разчекнат между монополисти, ид-иотдски закони и безпаричие.

54

моя класация

преди 3 години

Централното парно си е най-добре, като съотношение цена, отопляемост, топлата вода, без хамалогия и т.н. Насетне, дървата са малко по-скъпи от въглищата, но пък е по-чисто; За пелетите, това е поредната мода и е въпрос на време да вдигнат яко цените. Газт - набуташ 5-8хил., след това плащаш като за ток, може и отгоре ако си в къща; сметката излиза до двустаен апартамент; На ток, каквито да са електроуредите, си е цифромания. Затова дръвца, докато може.

53

хаха

преди 3 години

До до от селоКрадат!Пише се крадат!Не крадЪт!

52

ДА

преди 3 години

Да,плащаме двойно ,защото плащаме на двама-Топлофикация и топлинен счетоводител!До кога ще се *** това-това чудо "топлинен счетоводител",никому ненужно,освен на себе си-ние му плащаме заплатата,осигуровките,офисите и всички разходи-те приходи нямат,освен от нашите сметки.Не може ли самата топлофикация да има инкасатори ,като тези за ток и вода,да засича периодичтн,а не да се пълнят гуши на посредници!

51

до 54

преди 3 години

За 6-7 години една машина средна хубост от 2500лв. се е изплатила вече. Не ме интересува стойността й. А да не говорим, че на японски климатик няма какво да му стане за 6- 7 години, освен някоя втулка на перката за 50 стотинки да смениш. Моите ги чистя 3 пъти годишно, разглобявам ги целите. Мия перките, светят топлообменниците. Елементарна задача е, не съм техник, а програмист. На разни мошеници да ми пръснат топлообменника с обезмаслител и да замерят фреона за 60лв. не плащам. Правя го аз.

50

Знаете ли, че....

преди 3 години

АУЕР е едно голямо НИЩО ! Даже и шефът им си е повярвал, че вършат нещо полезно !

49

Анонимен

преди 3 години

Октомври 30 градуса, сняг почти не вали,парното е чист рекет и ненужно,

48

Кривондел

преди 3 години

А ако сметнете в цената и стойността на климатика при 6-7 годишна амортизация какво ще стане? Да не говорим, че за тристайно жилище са необходими минимум две тела.

47

Анонимен

преди 3 години

От 10 години се топля на климатици и имам камина за уют (рядко я ползваме). Живеем на цял последен етаж в нов блок 180 м2 е жилището има 4 климатика и 2 бойлера. Сметка за ток над 350лв. не съм видял дори в най-лютите зими. За тези 10 години нито един път някоя машина не е дефектирала няма и да дефектира, защото това са вечни японски машини.

46

юберашунгмахен

преди 3 години

Малееее още ли има хора които се отчитат на тая крадлива организация , аз 2006та продадох апартамент само по тязи причина че има тръби на топлофикация, апартамент с гледка море с пазарна цена 45 К го продадох за 30 и се чуствах все едно съм спечелил от , докато има търписти като вас ще има и такива фирми, такива се наказват с лев, един дядо от съседния блок си отряза тръбите и изгони топлофикация, и сам воина е воин

45

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Искате да ви е топло цяла Зима ?!Осигурете си достатъчно червено домашно вино.Сложете си вълнени чорапи, вълнено елече и вълнени гaщи.

44

SS

преди 3 години

най-добре хващате си пътя за топлите страни през студените месеци и няма да имате проблем с парното...

43

до от село

преди 3 години

Миличък селчо ,та ти си неграмотен - пище се балЪци . БалЪци са новодошлите селяни ,дето накупиха жилища Без парно в ливадите,поляни,долини ,*** то там и пътища няма.Същите крадът парно ,ако има в блока,хвърлят си боклyка през балкона,бутат се в магазините , фръцкат в трамвая ,чалги и тн "културни" особенности