59

Жажда за Микрофоня

преди 3 години

Този, нещо жаден за внимание, от всичко разбира, за всичко да се изкаже - всяка манджа мерудия. - Г-н Фатмакоид да ви попитам като експерт - в тоалетната с маска или без маска да влизам... и коя тоалена хартия е най-добра? Очаквам телевизионно обръщение по пъпросите ми!

58

Анонимен

преди 3 години

Радев, как така инвестиции в науката ? неможе така , от там неможе да се краде а от магистралите пада яко крадене

57

Анонимен

преди 3 години

Чушки и домати който не яде, приказки под шипковия храст - Радьо!

56

Христо Христов

преди 3 години

Че президентите говорят за неща, които не разбират е ясно, но този кърти мифките...

55

Анонимен

преди 3 години

Радев зове за инвестиции и развитие на научния капацитеттоя папуас и от инвестиции и научен капацитет ли разбира бе :)ОСТАВКА мyхльо!

54

Batman

преди 3 години

Радев вече каквото и да каже и да направи - все тая. Той вече не е президент на Българите, а просто вуду кукла. Ходещ труп, както всеки комунист де.

53

Анонимен

преди 3 години

Влиза в ролята и територията на Боко!Готов е да управлява!Хахаха!

52

отмъщението на КГБ

преди 3 години

С какво толкова прегрешихме пред руснаците, че ни натресоха тая неадекватна , злобна мижитурка. Толкова ли не можаха да намерят някой поне с малко акъл и милеещ за България от това БеСиПе ???

51

Анонимен

преди 3 години

Радев да си гледа представителните функции на Президенството.Изявява се като министър-председател.Много е дразнещ и неприятен.

50

Жалък Радев

преди 3 години

Липсва му само вдигнато юмруче на Фигуранта и поздрав венсеремос за мумиите в БАН !

49

Анонимен

преди 3 години

Щом Васко Кръпката е еталон за теб, ясно ми е какъв си.

48

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

47

Червен Румен

преди 3 години

Класически комунист е Румен Радев в стил : другари дайте да дадем и ура, другари !Какви са тези общи приказки и кухи фрази без смисъл ?! Как за 4 години дори едно смислено изречение не каза Фигурантът ? Срамота !

46

Посланието на Васко

преди 3 години

Посланието на Васко Кръпката на концерта протест беше знаково и той каза:" Мечтая си да имаме честни водачи, които да не се казват Бойко Борисов, да не се казват Румен Радев, да не се казват Мая Манолова, да не се казват Корнелия Нинова, да не се казват Слави Трифонов, а да са честни хора. И никога не забравяйте кой създаде мутрите - БКП! "

45

Анонимен

преди 3 години

Хора, никой не го ще бг образованието! Още от училище умните деца ги изолират в ъгъла, най-тъпата чалгарка започва да дава заповеди да не се общува с оная странната! А тя е странна, защото има богата обща култура, учи за знание, мечтае за човешки неща и оооо какъв ужас, не знае кой е Фики! Докато не стъпите на врата на чалга наглите ****ета дето тормозят още от училище, не се надявайте на друго, освен най-доброто от децата да отива в чужбина и да не се връща никога!

44

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта си прави предизборна кампания с държавни пари !

43

Анонимен

преди 3 години

Да не би срещата да е била с онези,които писаха някаква декларация срещу Борисов? Много бързо свиха знамената,Радев е дошъл да им вдъхне смелост,все пак те са последните резерви на Въстанието.

42

Анонимен

преди 3 години

РАЗБИРА СЕ, НАЙ-ЛЕСНО Е ЦЯЛ ЖИВОТ В ПОДЕЛЕНИЕТО И ПОСЛЕ ПРЕЗИДЕНТ И ДА ЗОВЕШ ДРУГИТЕ ДА ДАВАТ ПАРИ. ТАКА СИ Е НАВИКНАЛ ЧОВЕКА...

41

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев да инвестира щом смята че така трябва, ама дори и той се дърпа, не иска, само зове другите.

40

Анонимен

преди 3 години

И кого зове за инвестиции, като няма никакъв авторитет на запад от Драгоман?Голтакът Русия е безполезно да я зове, защото освен корупционни схеми за източване на българския бюджет нищо друго не можем да очакваме от нея.