39

Анонимен

преди 3 години

*** резидентът каза , че той подкрепял само честния бизнес, който плашал данъци.Сега срещу Мунчовите спонсори Бобокови се води международно разследване.*** иначе се изказва за всичко, сега защо мълчи? Собствените олигарси трябва да се пазят, те са от добрите.

38

Анонимен

преди 3 години

Това е модел на крадене на бизнес, държавна мафия. Чиновникът ти издава фалшиви документи, а после идва прокурора к ти конфискува компанията.

37

До к34

преди 3 години

Разрешителните за преработка на отпадъци са издадени от чиновници от МОСВ. Дали са червени, пембени, зелени, те са издадени от чиновници, които са удостоверили, че теза фирми имат необхидимото оборудване и капацитет да преработват даден вид отпдъци.###########Прав сте донякъде.Но аз правя коментара от лични наблюдения.В моя град администрацията е на 80 процента от БСП при кмет от ГЕРБ.И с чиста съвест заявявам, че при всяка възможност му подливат вода.Разбира се не явно.

36

Говорете,господа!

преди 3 години

Тук няма ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. Има корумпирани чиновници, шефове на фиктивни фирми за преработка, кметове, които знаят какво се изхвърля в техния район и са си мълчали! Чухме кои хора са в ареста, но никъде не прочетохме кои фиктивни фирми откога са започнали да изхвърлят опасни отпадъци, кои държавни чиновници са им разрешили! Това да обяснят от СпП.Кметовете на населените места са знаели кои фирми изхвърлят, а МЗ и ДФ Земеделие са знаели за химикалите отпреди 30 години.Защо мълчите, господа?

35

Анонимен

преди 3 години

Сега остава да каже колко пари са взети и внесени в червената каса. Също и за благословията на фигуранта, от което мижитурчето толкова се уплаши.

34

до к.33

преди 3 години

Разрешителните за преработка на отпадъци са издадени от чиновници от МОСВ. Дали са червени, пембени, зелени, те са издадени от чиновници, които са удостоверили, че теза фирми имат необхидимото оборудване и капацитет да преработват даден вид отпдъци. Тези чиновници предадени ли са на ГлП за издаване на документи с невярно съдържание? Фирмите предадени ли са за разследване? Та те са декларирали лъжи!

33

До 31

преди 3 години

Разрешителните са издадени от ГЕРБ. Как так сега изведнъж са фиктивни. ############Другарю ,разрешителните не са издадени от ГЕРБ а от служители на БСП. Грешката на Борисов е ,че остави че рв ен ата администрация на служба .И,те постоянно работят подмолно против ГЕРБ.

32

Сат Н

преди 3 години

Какво е фиктивна фирма?

31

Анонимен

преди 3 години

Значи всички тези фирми дето ги пишат за фиктивни имат регистрация и резрешителни за съхранение и обезвреждане на тези опасни отпадъци. Разрешителните са издадени от ГЕРБ. Как так сега изведнъж са фиктивни. За да ги издадат се регистрират площадки и др. съоръжения.Всичко минава проверка.

30

Въпрос

преди 3 години

До АнонименА Ковачки гори желирани бонбони. Защо за него никой не говори - прокуратура,медии,разбирачи по форумите...?

29

Анонимен

преди 3 години

Типично за това управление.Като паднат какви ли гадости ще излязат от кутията на Пандора?С Ндрангетата превърнаха България в бунище и няма нито един виновен. Гарантирано от ГЕРБ!

28

Радеффф

преди 3 години

Бачи Бобоков ми обеща ако викам достатъчно силно пред парламента да ми купи кололо...ама друг път....като порасна

27

ааа

преди 3 години

И сега ще излезе Бобоков и ще каже - ама аз не съм виновен, те се опитват да ме натопят, аз не знаех, че Монбат върти измами с опасни отпадъци за милиони. Той давал на фиктивни фирми тонове отпадъци, като е било пределно ясно на всички учасници, че правят голяма измама за милиони, ама Бобока не разбрал.

26

Анонимен

преди 3 години

а останалите внесени 60 000 тона на кого са сигур от тях саи кюлчетатанема лошо до вкарат бобокови ама и всички останали трябва сигур са на банкянския комунист хора

25

dodger

преди 3 години

защо не разследват лицензираната фирма, която отговаря за отпадъците? Сигурно защото не е на Бобокови, а е грбаджийска

24

Анонимен

преди 3 години

От алчност за пари, Бобокови превърнаха България в бунището на Европа.Добре, че бързо ги закопчаха. Това нямаше да се случи, ако не бяха италианските служби.

23

Нали

преди 3 години

Това е спонсора на радефффф. Заради това са всички напъни на случайно попадналия на власт шофьор на самолет, да избегне съдебно преследване , като организира немощни протести и театър за наивници.

22

а за тия

преди 3 години

През 2017г. са внесени и изгорени в България 72 000 тона, през 2018г. 85 000 тона.Но по-важно е съдържанието и състава на отпадъка.За тия неща нищо нали, защото сигурно тия все още си плащат и не се пипат.

21

Анонимен

преди 3 години

Кой знае още колко има на други места. Бобоков може да иде да живее извън България. Но заблудените че р ве ни овчици,които го подкрепят няма къде да отидат.Но и нямат ,толкова мозък да асимилират,какво се случва.

20

Анонимен

преди 3 години

Сега стана ясно, за какво зеления чорап вдига юмруци.Защото разкриха далаверите на спонсорите му.