85

Гробокопач

преди 3 години

УУуууууууу, този ще е особено свиреп;))) Мустафата репа да яде;))) Самото му излъчване, говори за една вътрешна първична свирепост, а главата му е като на кълвач;))) Яко ще дъни електората;)))

84

Анонимен

преди 3 години

Наглостта, на властта не престава. Днес Костадин Ангелов, министър на здравеопазването в бТВ заяви: Брифингите се завръщат, каквото не е казано от нас, по въпроса с коронакризата, не е вярно!Така този хирург си присвои истината, между другото, това е един от сигурните признаци, че се готвят да лъжат и да репресират, щом той е истината, а всички други са лъжата, всичко е ясно вече!

83

Анонимен

преди 3 години

До До 86Това кво общо има с фактите за законите?Иначе казано ме питаш само в българия ли се нарушават човешкте права?Трябва ли да съм съграсен? Чакай да помисля.....не.

82

До 86

преди 3 години

Маски само в България ли се носят ???Я кажи ?!

81

Анонимен

преди 3 години

Как ни свариха бавно и сигурно, никой не се замисли че ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА дават нареждания и всички ги изпълняват.Разбирате ли какв ви казвам? Няма закони, няма конституция няма държава. Всеки закон влиза в сила с публикуване в държавен вестник. Това за маските не знам да е станало закон, от телевизията някакъв се произнася заплашва с глоби и нарежда забрани и ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО, за да стане норма.Алооо, и в африканските племена няма такъв хаос.

80

До 83

преди 3 години

Не си ти човека,който ще казва кога трябва да си ходят ГЕРБ и Борисов! Народът ще каже през март ! Ако бяхме много доволни от поне един от седемте премиера преди Борисов,той и партията му щеше да управлява и до днес ! Твой си е проблема,че все още се луташ в празнота при всичките възможности за просперитет в днешно време !

79

Мънгарсон

преди 3 години

др. министър коя марка боя за коса ползва?

78

Анонимен

преди 3 години

Герб и Борисов трябва да си ходят със или без вируса.Защото те са.НекадърниКорумпираниПрocтиОзлобениПодкупниНеграмотниАлчниНекомпетентниНаглиТе за те тава.

77

Анонимен

преди 3 години

Колко абсурдно и смешно е да се политизира проблема и да се вменява вина на Борисов за мерките.Те и пандемията НЕ СА патент на ГЕРБ!А ако утре ГЕРБ паднат и вашия фаворит спечели изборите,не променяйки статуквото по отношение К19,какво ще блеете тогава? М? Кое ви дава право да си мислите,че всеки друг управляващ не би действал по същия начин?Целият Свят е един и същ!Китай ,САЩ,Русия,ЕС,Африка.Или тряя се мрънка,обвинява и критикува ?А ако от вас зависеха правилата,ще поемете ли отговорност?

76

Анонимен

преди 3 години

До Тъпчо Верно си "Тъпчо"

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "етнически българи" НЯМА ТАКОВА РАЗДЕЛЕНИЕ ОБСЛУЖВА МАЛЦИНСТВАТА НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ ТОВА НИЕ СМЕ МОНОЛИТНА СТРАНА И ТУК ИМА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ТОЧКА

74

Тъпчо

преди 3 години

Ако си ***,то е за дълго казват руснаците.Така е и с мангъровците.

73

генади

преди 3 години

Ама винаги можеш да напсуваш някоя зла гад като тоя!

72

Анонимен

преди 3 години

До ЧеГе Никой не може да се скрие от Провидението, нито в джипка нито в бункер нито в Парламента защото то ще ги постигне рано или късно но този път със страшна сила.

71

Анонимен

преди 3 години

Тези от Щаба не са никакви специалисти, а некадърни нименклатурчици кариеристи на Държавна хранилкаПодлоги на Тулупа.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "В Жипката на Батман как спазват дистанция и що са без маски"Демонстративно не спазват ограниченията които създават за хората. Председателката и тя демонстративно не носи маска ама шефа смее ли да и каже нещо повече от това което вече и каза. Не но да правят демонстрации че Вируса тях Герберите не ги лови в това са добри да правят двойни стандарти.

69

Анонимен

преди 3 години

Пътят към Ада е постлан с добри намерения

68

ЧеГе

преди 3 години

След някой и друг ден, коги лъсне измамата, дека ке се крием?

67

Анонимен

преди 3 години

Тръмп каза който го е страх от вируса да пие Белина и също, че имал най-добрите самолети в света.

66

Анонимен

преди 3 години

Кой го е страх от вируси да си се дели, като в кафетата пушачите отделно от непушачите. Заради масовата хипохондрия оказвам да ме затваряте.Ковидистериците сте като веганите- не ядат месо,ама на другите не даватАре у лево ,че ми писва.Земята в на всички не само на глупаците,въпреки че сте мнозинство.