105

манолски

преди 3 години

Тоз е по-противен и от Мутафа :D

104

данчо

преди 3 години

Оставка,съд и затвор за цялата управляваща ***.На 3-ти-всички пред парламента.

103

Анонимен

преди 3 години

Що така оня в резерва? Да не е паднал този клоун в слонски екскременти при тренировка на манежа или що?

102

Анонимен

преди 3 години

Няма криза у нас с коронавирусът болните се увеличават това е нормално не е криза като например някой директор на болница да взема по малко пари това е криза а не коронавирусът

101

Анонимен

преди 3 години

Ясно, че мъж, който си слага ботокс в бузите и си боядисва косата, е от "новите нормални" и е особено подходящ да имплантира ковид-реалността, налагайки "новото нормално", ама... не идва ли малко в повече?...От името на "старите нормални" питам.

100

Анонимен

преди 3 години

стига с този измислен мухобойка вирус

99

Deep Zone

преди 3 години

Генералът яде в най-баровските ресторанти (лично шефът ми е бил свидетел), не го мислете него, той е само в краен случай, като отхлабите носенето на маски.Не искаме Ангелов, така или иначе се казва НОЩ, викнете Ангелкова с новия нос, тамън да си покаже плеймейтския характер, така или иначе ще й бъде написано :D Само недейте вика реферчето от Герб, че той няма да може да прочете сводките.

98

Анонимен

преди 3 години

Ха, Касапина от ВМА го писали първа резерва.

97

Анонимен

преди 3 години

Тая ли мижитурка,дето се гънеше сутринта пред Антон Хекимян и хъкаше и мъкаше защо и кой внесе и приеха една фирма без разрешение за продажба на лекарствени средства да поставя машини за лекарства?

96

Анонимен

преди 3 години

От март месец новини не пускам, само филми, най-вече комедии, няма се стресирам заради подобни папуняци. Яко "измряхме", генерала отиде в Гърция на почивка. ***. Направете ни едно добро, не се показвайте и не решавайте вместо нас за здравето ни

95

Анонимен

преди 3 години

За цвят можеха да поканят г-н Уест да му партнира

94

Анонимен

преди 3 години

И когато Мутафчийски се появи на някой от брифингите, да не забравите да го питате къде са камионите с трупове и якото мрене. Журналисти сте, имате пряк достъп до прос така в униформа.

93

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, предай на гологлавия клоун, че ако си мисли, че след няколко месеца скатаване хората са му забравили бруталните изцепки, значи се лъже. По-добре изобщо да не си показва противната физиономия повече.

92

Менгемето на Менгеле

преди 3 години

Корона-вирусът дойде като манна небесна за режима на ББ. Вместо постановки в стил "скандалният Сидеров дръпна Майк Тайсън и Кубрат Пулев и удари главите им една в друга", сега е достатъчно следното кратко комюнике: "Сидеров изолиран в Инфекциозна болница поради съмнения, че е заразен с Ковид 19. Контактите с бившия народен представител и настоящ столичен общински съветник са забранени до второ нареждане". Вместо Сидеров можете да поставите когото си искате, особено, ако е неудобен за властта.

91

Втори транш

преди 3 години

Дали някога ще стане известно колко са гушнали участниците в организацията на корона-сериала по света и у нас ?! И бонусите на т.н. журналистическо съсловие не са малък дял хахаха

90

Анонимен

преди 3 години

Кога започва втория сезон И главният герой отново е бял !!!Това дали е демократично и евроатлонтически?

89

сега ще искате

преди 3 години

генералааа ама нямааа той поне имаше чувство за хумор, а тия калинки от мъжки (или неопределен) пол само мънкат за да не разсърдят дебелия *** с жипката.

88

Анонимен

преди 3 години

Вчера България е на второ място след Малта от държавите в ЕС, по брой починали на човек от населението. По брой на новите случаи на човек от населението сме на 21 място в ЕС за вчера.

87

от трън - на глог!

преди 3 години

Тоя мазник е още по- противен от Мутафчията. Трупове, камиони, чували - само това повтаря.

86

:)

преди 3 години

Жалки циркове. В БГ-то не се спазват никакви мерки. За радост, явно сме здрав народ и издържаме. За съжаление, освен здрав сме и уникално пpоcт народ и не можем да изберем читави управници. Не можем и да се разберем за очевидни неща. Все философстваме и знаем всичко, а всеки дърпа в различна посока. Може би сме проклети.