14

Анонимен

преди 3 месеца

Що за либерални стратегии без наличието на либерални партии било то по съвместимост народни,демократични,републикански,монархистки,капиталистически,социалистически,комунистически,радикални,други разновидности за съчетания по признаци от идейни нагласи в обществата по форми с начини на управление с убежденията-религиозни,светски как допълнения за идеята либерална изразяваща се в обществено-икономически измерения с производствени взаимо/отношения,средства приложими за нея опонирища на консерватори

13

Анонимен

преди 3 месеца

Работата хептен взе да прилича,като в Османската империя.Евреите,които бъкали покрай Портата( естествено,с турски имена),предложили на султана да събират те данъците,а снего да договорят сума,която да му изсипят наведнъж..и всичко това,срещу съотвтния ферман.
Договорили се и турското робство се превърнало в криптоеврейско,при което пазарите за роби процъфтяли,а преди падането на Империята през 1918 г, в Стамбул,най многобройно население,било еврейското - исторически факт!

Честито робство,гойчет

12

Анонимен

преди 3 месеца

Тук затвориха търговски обекти и градове, паркове, плажове, планини, а пускаха хора отвън да се прибират. Големите мерки. Да не говорим за чувалите, площадките с трупове, пророкувани от НОЩ. Всички лоши мерки се копираха от света. А на засегнатите предложиха заеми с условия

11

Анонимен

преди 3 месеца

Ами давай тогава да си караме със старите 10% и на хората с минимална заплата и хората с три бона заплати!

10

Бе

преди 3 месеца

Каква Швеция , избийте си ги от главите тия глупости ! Първо там общественото съзнание е съвсем различно, а и се видя, че ние се справихме много по-добре от тях ! Шведите могат да се фръцкат само пред страни като Испания и Англия, които поради закъснели реакции на управляващите, са 10-20 пъти по-зле от други като нас в процентно отношение !

9

Анонимен

преди 3 месеца

Между другото, това е точно така. За икономиката е лошо това, че в САЩ и ЕС има много мерки, а не това, че България се затвори.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1

Тях не ги интересуват подробности като самодисциплина понеже не им изнася и каканижат повърхностно. Да кажат нещо.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Такава икономика я пиши бегала щом една кихавица може да я срине. Значи съвременната икономика не струва.

6

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1

Разлика в манталитета

5

Анонимен

преди 3 месеца

Каква икономика?

4

офф

преди 3 месеца

Швеция и Беларус са за пример. Не се подадоха на корупцията! Иначе ,щеше да е доста по-лек ударът на икономиката, от безмислените мерки у нас, където няма нито пик нито вълни от К19!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Малцинствата в България Масово не спазват правилата, те правят лошия рейтинг.
ходят с каруци за *** и се хвърлят както в басейн в контейнерите за смет :)

2

Анонимен

преди 3 месеца

стига с тая Швеция, 6000 умрели до момента на 10 милиона население.Мслко ли ви е. И едва 7% развит имунитет сред населението.

1

Анонимен

преди 3 месеца

В Швеция спазват много повече ограничения заради вируса в сравнение с България. Разликата е, че в България ограниченията, колкото и да са малко, се налагат от властта и не се спазват, а в Швеция властта не ги налага, а само ги препоръчва, но масово се спазват.