8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Що до 18 години бе баце.Има тигри у северозапада където са в хотел Мама или Баба до живот.Не е луд тоз където яде баницата , а тоз който му я дава.

7

Преди години,приятел

преди 3 години

бутна с колата си,при паркиране в центъра,до хотел Рила,малко дете от етноса.Нямаше телесна повреда,дори контузия,а леки охлузвания.Веднага надойдохакуп крещящи,"роднини"искащи голямо обезщетение.Човекът се спаси благодарениена факта,че наблизо имаше полицай,който е видял как детето е било "подложено"умишлено на пътя на колата от същите роднини.Поиска да ги задържи и те се разбягаха.Отвратителна схема на *** с цел рекетиране на шофьори.Далии този случай не е бил такъв,но с друг край?

6

Анонимен

преди 3 години

На паркинги стават изключително много произшествия с пешеходци. Това хората трябва да го знаят и да са много внимателни.А детето на такова място се държи за ръка, задължително.Никой не им е виновен на бабата и дядото.

5

Анонимен

преди 3 години

Деца се гледат от майка и баща - само в България го има това баби и дядовци да отглеждат внуци до 18 годишна възраст докато родителите са на кафе и биричка !

4

Възмутен

преди 3 години

Когато минаваш през паркинг и то с малко дете е задължително да се държи за ръка.Много са небрежни хората.

3

Mim

преди 3 години

Е тва е най гадното възможно нещо, което може да се случи!

2

Анонимен

преди 3 години

Трябвало е да го държат за рака на място с много коли. Децата са неуправляеми.

1

Анонимен

преди 3 години

Те техните деца са на самоотглежфане по принцип, а може и да са решили да го похарчат за някой кев и да др е объркала схемата. По селата преди скачаха нарочно пред коли, за да крънкат пари от шофьорите. Ако буса е зареждал някой магазин в района може и да има камери да се види какво е станало