31

Ивон

преди 3 години

Я отиди в някое ковид отделение без предпазен екип и лесно ще разбереш-има ли го вирусът или не.....ха,ха.

30

гражданин

преди 3 години

За 6 месеца не познавам един болен от ковид, а от грип все някой познат се разболява всяка година.Живея в голям град. Стана като приказката за лъжливото овчарче. Номера минава веднъж, ама втори път няма да мине. Ще има безредици ако ни затворите. Гербави ***.

29

:)

преди 3 години

Поставили са ни сред петте най-застрашени щото не им се вързваме на лъжите.

28

аууу

преди 3 години

Зависи от какво са записани,че са умрели. Боко иска КПП!

27

Анонимен

преди 3 години

Абе Мангъров е по- велик.Отрицател номер едно.Хората правят класация на застрашените държави, той седнал да отрича като шопа:"НЕма такова животно,,

26

До 25

преди 3 години

Болниците не правят ,,скрининг,,Епидемиолозите се занимават с тези анкети.

25

Анонимен

преди 3 години

Вече обясних. Инструкциите са да се налагат фашистките нареждания на СЗО. В БГ това не се прави, затова сме в черния списък. Винету не е стока, но трябва да се признае,че не е от най-послушните марионетки.

24

Handel

преди 3 години

До Анонимен 6Не е въпросът до самобичуване. Просто у нас изкуствено се поддържа авмосфера настрах и несигурност, и под прелог борба с еируса се вземат милиарди заеми, малка част откоито отиват да се подкупят потенциакни избиратели (например държавни чиновници), а другите пари потъват по офширни сметки под формата на подкрепа за бизнеса.

23

Handel

преди 3 години

До Ант.Въобще не е ясно. В България се изплащат баснословни суми на болниците за да издирват заразени (което повечето хора грешно мислят че означава "болни"), поради което болниците като открият един заразен започват да проверяват контактите му - семейство, работа, училище т.е. все хора, които би трябвало да са "заразени", и въпреки това те са относително малко), докато в Европа се прави "скрийнинг" - т.е. се тестват не само предполагаеми "заразени", а голям брой хора от някаква група.

22

Анонимен

преди 3 години

"в България вероятно нивото на осъзнаване сред възрастните хора, че трябва да се пазят и да внимават е по-ниско: " -- демек българите са rлynaци, което си е така. значение"

21

да ама не

преди 3 години

Особено днес нито един смъртен случай........

20

До 16

преди 3 години

Като се натиснеш в човека отпред, минаваш по-бързо.

19

Няма нужда

преди 3 години

да си експерт, за да стигнеш до същите изводи.

18

Анонимен

преди 3 години

Това си е нещо като минишенген, без визи, но с основание за ограничения. По законен път в името на здравето. А пролетта щедро гонеха нашите от държавите си. Лицемерие и бюрокрация в действие

17

Анонимен

преди 3 години

Всеки трябва да пази дистанция, колкото е възможно по-голяма. Хигиена и с маски ,където се изискват Няма гаранция за ефективността на тези мерки, но все пак трябва да се спазват. Дори 5% са повече от 0%,нали?

16

Анонимен

преди 3 години

Да,Италия и Испания, Франция са много по-добре откъм смъртност...Айде стига, да не сме ***

15

Анонимен

преди 3 години

Ами те възрастните са най-глемите камикадзета. Два пъти влизаме в разправия на опашката в супермаркета в последния месец, защото са качени отгоре ми. И като им кажеш да се дръпнат се зверят. Сбирки на 3-4 възрастни екземпляра на пейка също са обичайно явление. Как да ги пазя?

14

Доко

преди 3 години

Това не отговаря на фактите ,на практика обикновенните хора у нас са без нормално здравеопазване ,а голяма част от тях страдат и от недохранване ,интересно е ,че общата смъртност при нас намалява ,а реално от заможните жители нямаме повече от 5 случая

13

Анонимен

преди 3 години

Възрастните хора в Европа бяха покосени през пролетта. Сега са предпазливи, а младите не се пазят никъде по света.

12

Лудия доцент

преди 3 години

Не слушайте ЕС ек НАТО мато макрон Меркел, аз съм истината и светлината, мене слушайте и следвайте (и се омешвайте)Хахахахаха