149

Анонимен

преди 3 години

не знам за джоба , ама чекмеджето....ахааа стоплихте ли ?! а

148

Скептик

преди 3 години

А бе мишки, вкарвате 20 милярда лева и получавате ръст на износа под 1%. Какво ви говори това? Чии заплати и консумация увеличавате бе?

147

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/146Не само за България, не само!

146

К6

преди 3 години

Стига сте писали глупости.

145

деди

преди 3 години

до 148 това беше целта убиване на икономиките ,погледни всички държави които се присаидениха към евро съюза след распадането на комунизма всички са бедни и чакат милостиня ,само поляците са малко по добре

144

работяга

преди 3 години

През ден си пълня джоба,раницата и чекмеджето с пари от еврофондовете. Един ден пълня и на следващия празня.Голям кеф.Браво на Герб и Борисов.

143

Анонимен

преди 3 години

икономика, основана на милостиня от ЕС, и то дадена без желание няма да доведе до нищо добро. все едно просяк да мисли, че ще забогатее, ако иде да проси в по-луксозен квартал.

142

Анонимен

преди 3 години

137,Дават и много се построи. Заради корупцията качеството и цените са такива, че се срутва за 0 време, а обикновените хора нищо не виждат. Ама защо тогава още хора защитават корумпетата? Хем искаме средствата за бизнеса да създават работа и добри заплати, хем не протестираме срещу крадците. Няма как да стане. Иначе тия милиарди можеше да направят МРЗ и 1500лв, ако бяха отишли в добра инфраструктура и реални инвестиции.

141

Анонимен

преди 3 години

Даниел Фройнд за България:Начинът, по който се отпускат европейските фондове, не води до добруване на обикновения човек, а създава корупция за един отбран елит.

140

Анонимен

преди 3 години

Всичките, тези еврофондове и субсидии създават огромна административна маса, която която за съжаление намалява конкурентноспособността на икономиката. То и за това повечето страни в европа не вървят икономически добре от доста години.

139

Анонимен

преди 3 години

За 6 години 8% повишаване на заплатите от фондовете, а цените 108% са се увеличили. Много се е напълнил Джоба на българина.

138

Анонимен

преди 3 години

На един конкретен българин - да, но повечето нормални българи се срамуват да се отъждествяват се него.

137

Анонимен

преди 3 години

и до момента 90% от Българския износ е за Турция и Русия - западните гадове трака и не отвориха пазарите си за нас ------- За Турция е вярно, за Просия - не. С Просията всяка година имаме по 2,5 - 3 млрд дефицит. Германия и САЩ са след Турция страните, в които изнасяме.

136

Анонимен

преди 3 години

Всичко това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.Наливането на готови пари и откриване на раб. места в непроизводителни сектори само помпа инфлация и отлага проблемите, а не ги решава. И не само ги отлага - те се трупат и набъбват с времето.

135

башбакана

преди 3 години

Напълни и шкафчето ,освен джобовете ...

134

Анонимен

преди 3 години

Много ви се иска БСП да е на власт. Ами ако желанието ви се сбъдне, пак ще сте на улицата, но умрели от глад. Няма да има нужда от гладни стачки,всички ще сме гладни. Така, че успех в начинанието. Кой каквото си посее, това и ще пожъне!

133

Евреиски ЛЪЖИ

преди 3 години

само кръгъл глуппак може да повярва че западните гадове ни дават !!!за 30-години западните гадове и една беседка не построиха в България - сако грабят !!!до 2016 (щото за по късни години изпокриха данните) бедна булгария е внеслав ЕС около 29 МИЛИАРДА !!!! а е получила малко повече от 9 милиардаи до момента 90% от Българския износ е за Турция и Русия - западните гадове трака и не отвориха пазарите си за нас западните гадове ни грабят така като и Турчин не ни е грабил !!!

132

ББ

преди 3 години

Еврофондовете са новият фашизъм на импотентната и неграмотна политика на преяждащата и безбройна администрация която храним...ЕС е на смъртен одър...Британците им прави чест,че напускат отказвайки да финансират престъпни правителства...до бедният българин не стига и стотинка...само за администрация и полиция...Бог да пази Кралицата

131

ЛиЛана

преди 3 години

(смее се)

130

Pen

преди 3 години

ХАхахаах ами много ясно ,че се напълни джоба на българина ! И даже всички го знаем кой е ! :)))