249

Протеста

преди 3 години

Ти го плюеш, той мисли, че дъжд го вали.Аман, бе онвог

248

Анонимен

преди 3 години

Да извикаме Крали Бойко да се изпикае и да напълни язовирите , а?Да въ е.... в простите комунисти.

247

Тупан, дай задача

преди 3 години

Да се дадат безплатно хубави маски на пенсионерите когато си взимат пенсиите в пощите след седмица-две. Асфалта не пази от ковид.

246

Анонимен

преди 3 години

*** на кой си я дал тая задачка бе, имай малко скромност бе цял ден на трият заради тебе ама той тренда ще се обърне и всичко ще ви се върне нахални твари и комари...

245

Анонимен

преди 3 години

Тоя тъпан ар дори не може да напълни с вода язовирите, които бай Тошо построи.

244

Анонимен

преди 3 години

А междупланетни космодруми кога?

243

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя джип бе ***.Да не би вашия фигурант, който почти всеки ден ходи по паланки/да си трупа имидж/ и вечерта да му правят банкети да ходи пеша-това не са ли ваши пари.

242

Графчето

преди 3 години

Навремето дядо ми Графа ме е учил, че най-лесно се строят язовири, особено ако бройката е 3 !

241

Българин

преди 3 години

Защо са полупразни язовирите, мутро. Ти какво работиш? Шофьор на джип. Има ли национална задача, която да си осмислил. Няма. Само крадене.

240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 299"Построиха да...ама баба ти и бащата ти ядоха консерви и хляб 50г. Ако си готов да бачкаш за 300лв на месец и другото да го даваш в бюджета... Лесно ще се прави смешшко"Aaaaa, НЕ. Те искат хем високи заплати като на Запад, хем и ако може някой да построи без пари.Ама точно тия дето искат, хем са некадърни, хем не изкарват, та да внасят в бюджета. Абсолютни ***.

239

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 267Имаше едни 2-*** ***, които казаха полустини по телевизиите, убиха ги и двамата, те така, демокрация :)))

238

Анонимен

преди 3 години

Построиха да...ама баба ти и бащата ти ядоха консерви и хляб 50г. Ако си готов да бачкаш за 300лв на месец и другото да го даваш в бюджета... Лесно ще се прави смешшко

237

Анонимен

преди 3 години

Комунистите построиха над 3000 язовира .А тоя не може само да ги стопанисва .Сега използва думичката ,,ще,, И на кога ще ги оставите ? То вече няма хора в България.

236

Анонимен

преди 3 години

Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО инДемократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.

235

Анонимен

преди 3 години

Тя коалицията с ДПС си е непоклатима от години иначе нямаше да управлява толкова, няма закон внесен от ГЕРБ да не е бил подкрепен и от ДПС. Няма висш чиновник, които в последните 10 години да е назначен без да има одобрение и от ДПС.

234

Койчо

преди 3 години

Те сеят омраза а аз пълня чекмеджета с евра за моята миска

233

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 229"Ти явно не си чувал за престъпност, корупция, мутри, кръгове, обръчи и т.н... За да "направим" фирми и да "даваме" заплати първо трябва да се премахнат тия неща. А тия неща притежават бандитски групировки, оръжия и т.н. и не дават."Ох, горкия, той напънал да прави бизнес със собствени знания, но мутрите не му дали.ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАаааКолко жалки оправдания за това, че нищо не сте направили в тоя живот!

232

до 262

преди 3 години

Недей така бе чавек, нашия кат затисне Ердо с 200 си кила, до война ша го докараме :)

231

Този толуп става

преди 3 години

само за мазна борба в Турция, при ортака си Ердоган!

230

Идиота си умира

преди 3 години

***! Те разсипаха готовите язовири, този толуп щял да строи нови!? Не е ли ***? За металургичният комбинат край Перник си е имало специален язовир за промишлени нужди, но Харизанов го е унищожил и е измъкнал тръбите, за да ги предаде за скрап. Затова Перник остана без вода, заради тези и.диоти! И все още мъ.рляча Харизанов най нагло се показва по телевизиите и л.иже Боко, защото са една мода! Не оставка, а затвор за тях!