289

Анонимен

преди 3 години

До 304 ikarПисах ти плюс, защото си абсолютно прав и беше в минус! Така се прави, но не в България. Не мога да разбера тези които пишат на такова изказване минуси, какво образование имат - начално минус 4-ти клас! Да, за съжаление това са наши съграждани без съвест - гербаджии може би, но няма да се учудя и ако са бесепари! Просто голяма част от тези, които могат са вече извън България!

288

против

преди 3 години

Тези, които имаме не можете да поддържате и да не ги точите за ел енергия на ваши хора, нови ще ми правел.Пък и ако строите както пътища и магистрали - твърдо против.И още едно против, че след време Караянчева ще каже - пиете вода от язовирите на Борисов, хОдите жадни бе.

287

Shark

преди 3 години

Аааа не, ако ще са като магистралите, не. Да вземе да се пропука стената и да залее някое населено място. Ай сиктир, хората го гонят, той язовири щял да строи. Бива наглост бива, ама....

286

ikar

преди 3 години

За колко време ще се построи един язовир? Дори от рего парчевца да го правят ще отнеме години, да не говорим че се правят геоложки проучвания, проектира се, правят се сметки за цената и начина на изпълнение на строителството е се прави работен проект и чак тогава започва същинското строителство. То не е като да си направиш един гьол на селската бара.

285

4ти мандат

преди 3 години

ГЕРБ са единствените дето правят нещоДругите са или *** или ***

284

Анонимен

преди 3 години

Кой те бръсне тебе за слива бе, *** крадлив!

283

1

преди 3 години

др.борисов,ако, и язовирите ги строиш евтини и красиви,като магистралните отсечки от по 5км.и красивото метро ,бая хора ще издавиш.

282

Панайот

преди 3 години

Колко удобно да се "усвои" някой друг милион.По-добре да ремонтира старите язовири!!!

281

Тиква

преди 3 години

Мутра се остава мутра, нито мозък нито възпитание, всичките който подкрепя тоя Кашалот са мутри.

280

Анонимен

преди 3 години

До Един от Северозапада Сложих ти минус защото само пишеш а не четеш но това е форум има и други региони не чак толкова изостанали...

279

ам, таквоз

преди 3 години

Мъжа ми реши да развива бизнес, сега покрай карантината ,няма накъде. Да намина ли и аз през Секвоя, че да го огрее и него бизнес късмета. В прилично състояние съм :~

278

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен кой тоз най успешния бае тодар ли царя ли ти кажи ми то няма такова понятие в демокрацията ба пукал

277

Един от Северозапада

преди 3 години

Баце, време е да си спомниш това, което казваше този, на когото разтриваше ушите:"Имаш ли пари? Какво решаваш тогава, като нямаш пари? Решава този, който има пари!!!"...Уточнение-става дума не за пари, взети от заем, а собствени пари, на държавата. А какво направи ти, лично, за всичките ти години на власт, за да почне ТАЯ ДЪржава, да започне да генерира собствени пари, а не да разчита на траншове от ЕС по програми, които твоите близки фирми пререзпределяха, и пълнеха и твоето шкофче?

276

НЕ

преди 3 години

НЕ МОЖЕ ДА ДАВА СТРАТЕГИЧЕСКА ЗАДАЧА НА КОГОТО И ДА Е БИЛО ЧОВЕК/ ПЕРСОНА НОН ГРАТА, КОЙТО Е ЗАГУБИЛ ДОВЕРИЕТО НА ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ОБРАЗОВАНОТО И ИНТЕЛИГЕНТНО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО. МОЖЕ ДА СМЯТА ЧЕ ИМА ПОДКРЕПАТА НА НЕОБРАЗОВАНАТА И КОРУМПИРАНАТА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ЛЕГИТИМЕН ТЪКМО ОБРАТНОТО.

275

Анонимен

преди 3 години

ТОЙ бил дал задача, хора!!! ОСТАВКА, МУТРО! Не ти щем ни измислените магистрали, нито измислените язовири!

274

Анонимен

преди 3 години

Софийско море няма ли да построи?

273

Един от Северозапада

преди 3 години

Баце, пътник си. И ако още упорстваш, и добуташ до редовните избори, в същия дух, може и 4 % бариера да не прескочиш...Този път народът няма да ходи за гъби и за риба, и купените ромски гласове няма да те спасят-ще разчиташ само на полицай , администрация и семействата им.И тук там на някоя попрезряла недоуважена от мъжа и и от комшията дама....Абе, Баце, какво стана с инвеститорите, които щяха на талази да дойдат тук, по магистралите? Нещо ги няма, скоро и Меркел и Тръмп, а после???

272

Анонимен

преди 3 години

До 292 ПомняДо ЧУДЯ СЕ АЗ 286 Да ти помогна да не се чудиш. Най много откраднаха комунистите. Разграбиха държавата ,станаха най големи бизнесмени и милионери.Да ти помогна и аз на тебе, ГЕРП са се пръкнали от БКП начело с председателя Баце Бойко, но и БСП не са други с г-жа Лъжа начело! За ДПС не говорим!Тъй, че никакви партии от статуквото, т.е. само не опетнени отвътре!Това незначи, че ще се еърна обратно, заедно с фирмата ми! По далеч от комисионните, които вече са 80% до 100% !!!

271

Един от Северозапада

преди 3 години

Я!!! Още един хидростроител се пръкна в държавата.....Не е нужно нови язовири, а да се изземат от частни ръце тези, които построи Бай Тощо, и да се приведат в ред. Да се преразгледа ползуването на водата от тях, повечето бяха строени за напояване, но се окраде всичката инфраструктура на напоителните системи и се даде за скраб, а сега се източватс частни ВЕЦ-ове, а като добавим и масовото изсичане на гори, без последващо залесяване...

270

ТриматаПедала

преди 3 години

ОтНатровенерто трио искат да разрушат държавата. Само бойко борисов ни опазва досега. Иска да строй и да гради НО му пречат комунисти