25

Анонимен

преди 3 години

Сниката к ърти миФ ки, майка и дъщеря се загърлели с български трибагреник на който се изпълнява химна!!!Това протестъри ли са?

24

Анонимен

преди 3 години

Снимката кърти. Това е протестът в ден 79-ти.

23

ЕС и САЩ

преди 3 години

ЕС и САЩ подкрепят и стоят зад ГЕРБ и Борисов. Протестите са ялови още от самото начало.

22

Анонимен

преди 3 години

Блудните синове и дъщери по жълтите павета отново.

21

Вирусолог

преди 3 години

Абре нещо не мога да вмъкна как имаме още държава след като всички трябваше яко да мрът след масовите протести в началото? Сега ще включа тамагочиту да питам Кимчу в Северна Корея за разбивка и как да се отървем на ненужните гърла най-накрая.

20

Анонимен

преди 3 години

Абе ние кога сме били тapикати - другите народи бяха под турски 50-100 години, ние изядохме каиша.

19

БайХ

преди 3 години

Аз на тази снимка виждам точно 3 човека. Това ли са протестиращите днес?

18

До18

преди 3 години

Именно при Боковото крадливо управление Румънците ни дадоха ляв мигач,а ти чакай Гешев да те направи по богат!

17

Анонимен

преди 3 години

За два месеца Ковид19 събори и третото поколение партизани, които искат пак комунизъм.Протеста приключи и партизаните пак ще трябва да се скирят в "шумата".

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Румънците са по богати от нас според теб (според мен не е така),защото Кьошеви вкара в затвора много крадливи комунисти,а и Гешев ще направи същото,за това има страх,ама много страх!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО инДемократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.

14

Айде бе

преди 3 години

Колко били пребитите?Много по-малко отколкото трябваше.Колко били ранени? По-малко от ранените полицаи.Колко били арестуваните и после освободени? Всички медии ги съобщаваха с точна бройка. Смехотворното трио да си пие гинко билобата. Каквито са белокоси и тримата, може пък и склерозата вече да ги гони.Въпросът е защо са толкова активни в полза на Черепа и на Резидента Радев. Последният да види какво става по протестите в любимата му Русия и Беларус.

13

Анонимен

преди 3 години

Гешев е уведомил външния министър за събрани доказателства за шпионаж от руски граждани. От януари до момента Гешев разобличи общо 4 руски шпиони. За това им пречи Гешев.Всичко на протеста са криминални или служители на олигарски клиенти на прокуратурата.Че ГеРадев сготви Борисов, но сега сам се пърже на бавен огън.Скоро ще цъфнат и нал.ъмите му.

12

Анонимен

преди 3 години

Следващото им въстание трябва да е на 7-ми ноември.

11

Анонимен

преди 3 години

Хотели, къщи за гости - ceляни *** работете си, големите риби отдавна са милионери ви разграбиха тотално държавата и вече са на 100% легални

10

Бау

преди 3 години

може да спретнат едно хорце. Много българско, е а и не са много хора :D

9

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е вкарал нито един политик в затвора. За сметка на това само говори какви крадци и мaфиoти били другите партии. Тогава въпроса е Борисов лъжец ли е или cтpaxливец?

8

Анонимен

преди 3 години

Аз лично имам един въпрос - когато през 2009 година влезнахме в ЕС заедно с Румъния бяхме пред тях по всички, 11 години по-късно сме зад тях по всички и твърдо последни в ЕС. Въпроса ми е румънците превъзхождат ли ни по интелектуален потенциал че ни изпревариха или просто нашето правителство се състои от нeкaдъpници последните 11 години?

7

Анонимен

преди 3 години

Знамето на България е един от символите на държавноста ни ,а не да се подигравате с него,като го ползвате за наметало!!!Всичката ви е такава и за това и 790 дни да протестирате - все тая!!!

6

Свободна тв

преди 3 години

Протеста на радев ( доказателство беше.вчера ) забуксува!!! А забравих петък е море гърция и така!!!