45

муспи

преди 3 години

Мафията на таен Пленум уточни: Протестите са беззъбо шоу, ако ще и да си продължават вечно, друг е въпроса, да не се допусне да се сетят - да убиват евреи!

44

diana21

преди 3 години

Странно защо тези отровните задават такива въпроси за личния живот на Гешев на Правителството - или са неграмотни и не знаят, че си има органи, към които ако се обърнат по подобаващ начин, може да им дадат отговори на въпросите, но тези оргни не са Правителството! Явно е, че те не се интересуват от отговорите на своите въпроси, а само се завират в личните въпроси на Гешев, не намирайки за какво друго да го заяждат...Смешки, значи, ама от онези да се чудиш да плачеш ли или да се смееш...

43

Анонимен

преди 3 години

До Реалните фактиНяма и да има. Имитацията никога не минава.

42

Анонимен

преди 3 години

Сега се запътиха към БНТ да чакат гостите на Панорама.Канал Crazy Bulgarian в Ютюб излъчва на живо.

41

Анонимен

преди 3 години

Мъка, Боже! И това ми било протест.Едни надрусани, едни зомбирани, едни на бат-Бойко ***...Имитация на всичко, за което да се сетите.И вадят павета, замерят полицаи... ама не знаят какво искат. Бат'Бойко е забреанил грамотните и е оставил шашкъните. За да се провали всичко за години напред... Мъка...

40

Е,и

преди 3 години

До fgegewgТова случайно да ти говори нещо?

39

БНР

преди 3 години

" Хората на днешния протест со по-малобройни ..." , тоест 79 безполезни търтеи се изживяват, кото протестъри. Жалка картинка, жалки напъни на разни индивиди ,които се изживяват кото инициатори и организатори на това фиаско ,но най жалкото е ,че не осъзнават, че за милиони българи това е само бял шум .

38

Анонимен

преди 3 години

Днес минах - Едни палатки протестират! Системата Ги е убила всичките!Ама като искат партизански прояви - така ще е!Сестра Галева била виновна. Оня шашавия бил платил палатките... Абе Божков си живее живота, вие се пънете. И за какво? Ами да падат всички партии и партийчета! Да си ходят или да контролират бъдещите управници! Да няма управление без Контрол! Да няма в общините някой, поискал рекет, без да е наказан! Боже, колко много има още!

37

fgegewg

преди 3 години

Още ли има протести? Март месец има избори, стига циркове. Накрая ще дойде март, протестиращите няма да са издигнали едно смислено лице и накрая Бойко пак ще е вътре, че дори има шанс отново да управлява, защото протестиращите така и не издигнаха някой смислен опонент.

36

Анонимен

преди 3 години

78 оФце и 5 кучета "протестират" тази вечер...

35

Анонимен

преди 3 години

Ба си глупавия протест.Тия дни ще мина да ги снимам да станат "активни борци" И да середят при бат Бойку-шашмата. Или при Лютфиту.

34

Анонимен

преди 3 години

Оня с фалшивите новини и некадърния скулптор ли са още там? И некадърния адвокат на Цв.Цв?

33

Анонимен

преди 3 години

Сега отиват на гости на Фандъкова с яйца.Канал Crazy Bulgarian в Ютюб излъчва на живо.

32

Ани

преди 3 години

Чета и сърцето ми се радва.Не, не защото протеста е платен, няма подкрепа или нещо подобно.Радвам се, защото и протестиращите се кълнат че не са комунисти.Спомням си библията. Там последователите на Исус му казали че видели някакъв мошенник да лекува в негово име и те го изгонили...А Исус им казал: Не го гонете! Защото истина ви казвам. Не може човек който е лекувал хора в мое име, изведнъж да се обърне срещу мен.Бавно и неусетно, България прелисти страницата на социализма и коминизма.

31

Годжи от Куку-бендо

преди 3 години

До 34:..... Е той нашия шеф си е ***. Да не мислиш, че ще стои зад българските интереси и държава? Той ще е първия да отиде на погребението на някой евроатлантическа мутра да си поплаче. Ние от бенда още чакаме да чуем за връзките му с подземието, кой го направи шоумен номер едно в страната и кой стои финансово зад неговата партия.

30

До27

преди 3 години

Седи на бабата хвърчилото,на крадецът присъдата е прочетена!

29

Слави Трифонов

преди 3 години

във Фейсбук се изказа - стои твърдо зад ЕС и НАТО и евроатлантическата ориентация на България.

28

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея е световна икономическа и военна сила с която всички се съобразяват, дори САЩ. Гладните северно корейци произвеждат спътници, атомни централи, междуконтинентални ракети, собствени автомобил и камиони, таблети и смартфон родна марка. Населенитео от 10 милиона за 20 години се увеличи на 26 милиона, сигурно от много гладуване.

27

Анонимен

преди 3 години

Правителство - ПОЗОР, ОСТАВКА и ЗАТВОР!

26

защо

преди 3 години

не разбирам медиите защо отразяват и дават гластност на тези т.нар. протестиа в същото време не дават глас на мнението на повечете хора които не протестираттака се създава грешно не пропорционално впечатление в обществототрябва да е 1:1ако даваш протеста даваш или пишеш и за обратната теза мнението на някой друг това е да си свободна медия, нали все се оплакват че не са свободние питам кой ви кара да давате само едната страна сега?