85

Анонимен

преди 3 години

Добър ден Наивници.Бойковисти и Радевисти.Дерзайте

84

Алекс2 до 96

преди 3 години

Адвокат ? На протеста ? Тоя нещо да не е го закъсал с Прокуратурата ? Между другото днес Боко е обещал да даде оставка ако се съберат 10-20 протестиращи начело с Бог Тангра разбира се...Босия обу ли го некой или умря от глад ?

83

Питам

преди 3 години

До ако си навит - Аз пък искам да платят такива като черепа ,Баневи,Арабаджиеви ,Стайковци ,манолова ,фонтани ,Лупи ,костовчета и още много на брой колкото побира един затвор.Скачат и цапат точно пуделите на тези където след толкова години на беззаконие разбраха ,че има прокуратура и краденето и грабенето се нарича корупция.ГОСПОД БАВИ ,НО НЕ ЗАБРАВЯ .

82

Странджата

преди 3 години

Коритаров е полудял да кани в ТВ Европа отявлени национални предатели като тая руска *** Малинов ! А за другите двама дежурни *** оти в петък няма нужда от коментар

81

моля ??

преди 3 години

До АК-47един добър познат който почти всеки ден е на протеста след работа е адвокат , с две деца, завършил е английска езикова гимназия и право в софийският . работи в собствена кантора със 2-*** съдружника и не е само той такъв. ужасявам се на такива като теб които крепят корумпирани престъпници които ограбват държавният бюджет и теглят заем след заем който децата ни ще трябва да плащат .коментирай исканията на хората а не какви са и колко са !! ти тврърдиш , че нямаме повсемесна корупция ???

80

Алекс2

преди 3 години

Нали тия пезевенци се борели за законност ? Така ли си я представят ? Като унищожават и цапат общонародна собственост ? Трябва ръцете на Фандъкова и Борисов да целуват че няма кой да ги глоби за тия безобразия !

79

АК-47

преди 3 години

До ПитамИ да питаш, няма да ти отговорят. Това са екземпляри, които се кефят да разрушават, да къртят, да унищожават храна, всичко за което те не са дали и 1 ден да го създадат. Само като им гледам физиономиите, се ужасявам, ако тези агресивни, крещящи безработни ще градят бъдещето. А не, без тях.

78

ако си навит

преди 3 години

До Питамаз мога да платя за почистването но ти да си солидарно имуществено отговорен с правителството на герб...например за изтеглените от него до сега заеми и по точно за откраднатата част както и за незеалужено раздадените премии на държавните служители и за постоянните увеличения на учителските заплати въпреки , че резултатите от работата им всяка година се ВЛОШАВАТ( и за учителите и за админсътрацията) . нека всека да плаща за ....гяволъка си , а ??

77

а защо

преди 3 години

не може изборите да са явни ?? от една страна искаме отговорност от политиците но не искаме отговорност от самите нас които сме ги избрали и които ги поддържаме !! некяа да е ясно на изборите кой за кого гласува и да носи някаква отговорност за избора си...например ако гласуваш за корумпирани и ги поддържаш да понесеш някаква отговорност за съучастничество или при теглене на заеми . и държавните служители и даскалите НЕ трянва да гласуват както и тряйно безработните !

76

Питам

преди 3 години

Вече разбрахме че искат оставки и от вола теле , но да попитам на кой с парите ще почистят сградите направени на омлет ?

75

Реалист

преди 3 години

До АнонименВ ЕС влязохме на 1 януари 2007 година,бе кому нистче изт рещяло,ама ти откъде ще знаеш това,като още циц аш от матушка рассия и на 7 ноември всяка година го лъскаш на снимките на Ленин и Сталинн

74

Случаен минувач

преди 3 години

Снощи нямаше и 50 човека. Един по як дъжд да завали - и ще останат 10 най-много.

73

Геро

преди 3 години

Първи въпрос:Защо като ги няма ултрасите,редиците уредяха??? И втори въпрос: Кога протеста ще се премести пред Руското посолство барабар с яйцата,доматите и простотията??

72

GURU

преди 3 години

Allo nehranimaikovzite dokoga chte pravite proctotii omruznahte na haroda cuc vachite zirkadgiicki nomerza

71

Анонимен

преди 3 години

Нали щеше да е без партии? ХИ какво прави там ?

70

ода за ЛУМПЕНЩРАСЕ

преди 3 години

Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш Ристю се затече и се зарече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!автор:ШЕФА ОТ ГОРЕ

69

папарак

преди 3 години

Я Жорко от Видин как лошо гледа Пинокио...аха,аха да му зашие един зад вратъ...

68

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Протестът се СПИХНА....СПАРУЖИ ....напъват се и само ПАЧИДРИСЪК излиза от мегафончетата им....

67

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

66

ИМПИЙЧМЪНТ!

преди 3 години

МЕТЕЖНИЦИТЕ ЩЕ МИРЯСАТ НА ДРУГИЯ ДЕН СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА СЪВЕТНИКА НА РАДЕВ, КОЙТО Е НАТРУПАЛ СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ В КАБИНЕТА СИ, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ИЗГОНЕНИТЕ ВЧЕРА РУСКИ ШПИОНИ. ДА МУ МИСЛИ РАДЕВ...