142

Я па я..!

преди 3 години

Кои са българите давали сведения на руските шпиони ? Дали не са онези двамата от президентството, дето Гешев ги надуши и заради тях Радев вдигна въстанието ?

141

Анонимен

преди 3 години

Артьом и Степан ги депортираха в Масква, а родните индивиди с български паспорти и руско самосъзнание място не могат да си намерят. Супер!

140

....

преди 3 години

До Чебурашкати си еталон за болен мозък!

139

Тонката

преди 3 години

Не съм чел никъде друг "Натовски Генерал"да рИве за сваляне на санкциите срещу Русия:):):)Само нашия Натовец Фигурант:):):)

138

до тонката

преди 3 години

Абе на тоя нашия Фигурант Радев(Божков така го нарече)защо все рИве за сваляне на санкциите срещу Русия?--------------Ми, парите "не миришат"!Тях или ги имаш, или ги немаш!Пък и дет съ викъ - "апетита иде с яденето"!

137

Тонката

преди 3 години

Абе на тоя нашия Фигурант Радев(Божков така го нарече)защо все рИве за сваляне на санкциите срещу Русия?:):):)А уж бил Натовски Генерал:):):):)

136

Винету

преди 3 години

Бг няма армия!!!Още по малко пък "Модерна и Боеспособна"!Смирите се с този Факт!Но, в Бг има хЪмирикански бази, които наистина биха могли да заинтересуват руснаците!Та, най-вероятно, туй ще да е била причината за "скандала"!

135

Истината

преди 3 години

Краварите в америка да нямат работа в Европа.

134

Тонката

преди 3 години

И аз като 169 не знам за отношенията,но знам,че от това какво пише в Руската преса, в България се интересуват само Руските емигранти,които вече хич не са малко и нашите закоравели комунисти от Бесепето:):):):)

133

Анонимен

преди 3 години

Не знам за отношенията, но в руската преса си правят гаргара с нас.Един вид след като сме ги обвинили, че шпионират модернизацията на армията ни, следва, че имаме армия, пък и модерна.Две неща, които никак не са сигурни дали ги има в действителност.

132

Отношенията

преди 3 години

Интересно какви могат да бъдат отношенията между Русия и България,като целия ни т.нар.политически елит е от или руски агенти или продажни клептомани. Радев.агент,Тиквата.прокарва само руски газопроводи и енерг.проекти, Нинова, Сидеров, Каракачанов...руски ***, Симеонов.на думи за България,на дела за руската мафия.

131

Истината

преди 3 години

КРАВАР яшкаправилно каза само съседи ахАМЕРИКАНЦИТЕ целия свят трепятсамо те са изпозвали атомна бомба в чове;ката история

130

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление ,че Русофилството в България зависи от цената петрола.Вдига се цената на петрола ,засилва се и русофилството.Пада цената спада и русофилство.Всичко е бизнес.

129

Чебурашка

преди 3 години

Питам се, що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна, чужда държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат вечни васали и желаят да бъдат свободни и да вървят по собствен път? Държава, която избива най-цинично жени и деца, оправдавайки си, че това са терористи. Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава, държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

128

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашкаti si nespasqemo typ bratche

127

Патриот

преди 3 години

натовци изпарете се от света ,не само от България :)

126

Кауня

преди 3 години

Кервана си върви кучетата лаят! Какъв е обаче резултата. Анталия фращи от руснаци а в Слънчака не са ги виждали от година. До Анталия се строят 4х1200 мегавата а Белене все още гьол. Лукойл продаде най-голямото ни предприятие на офшорка и пътя на Кремиковци е ясен.Всъщност за какви отношения може да става дума .Дефакто ние сме във студена война , ако някой е забравил. Всъщност никой не ги е молил на 2 пъти да ни освобождават, на народа ни при султана, Хитлер и днес при НАТО си му е ОК.

125

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Навсякъде в България наред с българското знаме се вее това на ЕС...... И единствено българофобите, национални предатели от петата колона на Москва горят на своите сборища край язовир Копринка знамето на съюза в, който България членува.

124

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... Навсякъде в България наред с българското знаме се вее това на ЕС..... Така и трябва да бъде! България е член на ЕС. На, който не му отърва да емигрира в Русия!

123

Анонимен

преди 3 години

ЧебурашкаВ голяма грешка. Навсякъде в България наред с българското знаме се вее това на ЕС. Дори и по бай-тошово време нямаше съветски знамена навсякъде. Прави си изводите.