27

Митко

преди 1 година

Здрасти не съм много запознат с икарусите но знам че са реликви и бих искал да питам дали тролейбусите икарус в София ще се продават или ще бъдат директно бракувани.

26

До 19

преди 3 години

Така беше, сега всичко е ново.

25

Анонимен

преди 3 години

До ИкарусРазбира се, че са унгарски, но най-много икаруси имало в СССР. Там е имало икаруси на много високо и непознато за нас с Чавдарите ниво. Дядо разказваше как пез 1977 г самолетът му от София кацнал в Шереметиево и след 3 часа имал полет по вътрешна линия от Домодедово. Туристическата агенция осъществила връзката между двете летища с Икарус-интурист. Този автобус тогава се движел изключително в лявата лента със скорост 110-120 км/ч като постоянно изпреварвал москвичи, лади, волги.

24

Анонимен

преди 3 години

Това е новина за края на 2021 г. Такива новини непрекъснато валят за метрото. Я дата ще се смени, я бройката или параметрите. Бъдеще фандъково време.

23

чич

преди 3 години

За сведение на загрижените за столицата селяци тролейбусите ще са "Шкода", доста по-добри от унгарските...

22

Грую

преди 3 години

Това го слушам от 2 години...все ги "спират", после се "налагало" да ги пуснат...

21

Икарус

преди 3 години

До НикогаНе е руска, а унгарска.Унгарците продължиха да ги развиват и днес хич не са лоши.

20

Никога

преди 3 години

руска техника,а пък автомобили абсурд. Който е имал москвич,заз , и" так далее", го знае много добре.

19

DRF

преди 3 години

Първото нещо, което ми направи впечатление като дойдох в София беше отвратителното състояние на градския транспорт.Стар автопарк, неподдържани вътре, мръсни, страшно шумни, винаги с по някой миризлив клошар или луд.Столица.....по-скоро ми е като Рио

18

Анонимен

преди 3 години

В обичайния стил на Фандъкова, нещо, което ще става евентуално в бъдещето се обявява като вече настъпил факт в сегашно време - спират, вместо ще бъдат спряни еди кога си.Вместо да дразни хората, да обяви, че са спрени, чак когато това е факт, ама тя в такъв тролей не се вози, та да знае колко е неприятно.

17

Анонимен

преди 3 години

Докато ние се каним да закупим 30 Изцяло Нови Модернизирани електробуса, френската компания Bollore вчера сключи договор с руски завод за производство на 41 електробуса на стойност 1,6 млн евра. Руснаците ще произведат електробусите и ще ги доставят на френската компания под търговското име Bluebus.

16

Г

преди 3 години

За всички нормални хора с мозък в главите си - явно е, че 90% от коментарите в повечето сайтове са тролски и насаждащи омраза и разделение. Явно е и кой има полза от подобни настроения. На изборите ще си покаже, няма страшно! Слава Богу, все още не сме малцинство. :)

15

Някой си

преди 3 години

До АнонименЕми вече едните шкоди са на 10 години. Пък си се движат доста добре

14

Малко справка

преди 3 години

Икарусиге са автобуси. Икарус-ГАНЦ са тролеите. Може би 2014-та година трябва да се имат предвид автобусите. Между другото тролеите работят по-дълго време от автобусите. Не случайно цената им на времето беше двойна на тези на автобусите.

13

Анонимен

преди 3 години

Така е, Гошето, но си написал "няма правоседящи места". Хем да си прав, хем да седиш?! Не си го представям.

12

Анонимен

преди 3 години

Какво странно словосъчетание "изцяло нови модернизирани"?!

11

Анонимен

преди 3 години

Икарусите са на по 40 години и общо взето с един козметичен ремонт не са мръднали. Дайте да видим новите трошки колко ще изкарат. Ловя бас, че още на десетата година ще са за основен ремонт.

10

Анонимен

преди 3 години

Дай да се разберем - между тролеи и електробус има огромна разлика. Идете в Москва да видите на какво се казва електробус. В Москва електробусите произведени от "КАМАЗ" и "ЛИАЗ" и движещи се по линиите на наземния обществен транспорт са вече над 300.

9

Гошето

преди 3 години

Само дето новите са пълни със седалки и почти няма правоседящи места. И с малко хора става тъпканица. Как да ползваме градски транспорт? Превозните средства трябва да са с много свободно място за прави хора като метрото.

8

Чиновник

преди 3 години

До Анонимен 6Като са ти неудобни, не се вози в тях бе, . Никой не те задължава да слезеш от 20 годишната си кошница "нов внос" и да се возиш в градския транспорт.