6

реджеб иведик

преди 5 месеца

до коментар номер едно кой бил прав и кой бил крив ще се разбере накрая на живота му като идват да го прибират и да се направи равносметка какви работи е вършил и на кого е навредил!!!а за дженерала венко моргата е как няма да е прав на ден в държавата средно умират по 300 човека от какво ли не,та така че имат богат избор да си направят дневната статистика!!!само да не забравят накрая във великия им животец къде вършели добрини,хубаво ще разберат колко са били прави!!!!!!!!!

5

Мими

преди 5 месеца

Треважно много смъртни случаи у нас.Уж малко заразени в сравневие с другите държави,но........много са починалите на глава от населението!

4

Нормален

преди 5 месеца

До Анонимен
Точно. Интересно как смъртността уж се увеличава, без да има увеличена заразяемост. Даже дълго време наблюдавахме по около 3% положителни проби, което даже беше спад. Да не говорим, че всички с времето всеки подобен вирус става по-малко смъртоносен. Ето в Швеция не манипулират смъртността и си личи.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Лъжат нещастниците с к а па ни. Трябват им бройки
Всеки имал неразумието да влезе за нещо в болница е потенциален смъртник з да си попълнят бройката от умрели...,за да мачкат психически целия народ.

2

Нормален

преди 5 месеца

До Анонимен
Годжи каза, че това е само грип. От тази гледна точка може и да е прав.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Мутафчийски ще се окаже прав за разлика от менте-доцента Мангъров...