26

До Realist

преди 5 месеца

"Смъртността ни на база заразените е една от най-високите в ЕС." - пак ще повторя, че това много зависи колко е ефективно тестването в страната - а то не е, защото предимно се тестват здрави хора отиващи в чужбина. Смътността от Ковид на глава от населението в България е от най ниските4 в Европа. Всичко друго е ала бала

25

Анонимен

преди 5 месеца

2 починали, 10 надписани, страх и ужас по български, важното е на РЗИ пари да им дават пък ти починали ще намерят

24

Анонимен

преди 5 месеца

А плешивият лешояд къде се скри.
Да не е в мазето на Банкянската мишка.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Как ни подготвят за Второ Извънррдно! Ама тоя път и търтеите по ведомства да си стоят вкъщи без заплати.

22

Анонимен

преди 5 месеца

До 9 Иво Защо говориш тези глупости - една жена отишла да иска да я запишат с ковид за да й дадат пари и лекарите й казали да иде да се прегледа на психиатър. И ти си за психиатър.

21

Realist

преди 5 месеца

Смъртността ни на база заразените е една от най-високите в ЕС. Това в комбинация с малкото тестове, които правим и лошото общо здравно състояние на народа ще ни донесе още смъртни случаи. Възрастните у нас са най-уязвими. Едвам кретат, живеят нездравословно и ходят на лекар, ако са пред умиране.

20

Справка

преди 5 месеца

Декември 2019г. - в интензивни отделения са 427 човека, сега със страшния мегавирус Ковид 19 - в интезивно са 29

19

Гербави манипулатори

преди 5 месеца

Когато чета тези данни, все се питам защо е този култ към точно този вирус? Според статистиката всеки ден народът ни губи над 300 човека. Защо съобщават само починалите от вируса, останалите не са ли същата загуба за близките си и за обществото?

18

До 1

преди 5 месеца

Мангъров е реален доцент и действащ лекар, докатое менте генерал и лакей на Тулупа.
Цял живот канцеларски на Държавна хранилка.
Некадърник с подарени нашивки за усърдно ли за не.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Айде затваряйте Държавата, че стабилността на Кюлчев Чекмеджиев нещо много се клати

16

LosHo

преди 5 месеца

Най-много се кефя на Бургас. Там цяло лято, според мен нарочно, държаха резултатите на макс 1-2 на ден, докато във всички околни градове имаше доста по-висока бройка. Стана 1ви септ. и “изненадващо” скочиха рязко бройките. В Гърция стана подобно.
Има една приказка от латински, която гласи
“ византиец и пари да ти дава, не му вярвай”

15

Shtagi

преди 5 месеца

До. Иво. Кой ги плаща тези 2000 лева? Здравната каса отпуска 1200 лева . Разликата до две кой я покрива? И после като няма пари с какво ги лекуват? На водолечение. Здравната каса, че се точи, се точи, но нещо не ти излизат сметките.

14

Мутафчийски

преди 5 месеца

Дванадесет човека умряха, ама яко умряха от коварната зараза...с придружаващи заболявания-инфаркт на миокарда, рак на белия дроб и тежка черепно-мозъчна травма... въпреки това те щяха да си поживеят поне още 10 годинки ако не беше коронавируса! Вервайте ми!

13

До анонимен

преди 5 месеца

"4% е смъртността в България и около 3% в световен мащаб" - този процент много зависи колко ефективно се тества и откриват заразени. Виж затова е по добре да се гледат абсолютните стойности - до тук сме с много ниска смъртност от Ковид на милион души.

12

Анонимен

преди 5 месеца

12 човека загинали от кошмарния вирус за денонощие! Ауууу! Няма ли да идва час по скоро събота и неделя за да падне смъртността до 1-2 за денонощие?!

11

Анонимен

преди 5 месеца

4% е смъртността в България и около 3% в световен мащаб. Интензивно болните намаляха от около 60-70човека до 29.Тези 29 човека вероятно ще починат в следващите дни и после смъртността трябва за момент да спадне.

10

Анонимен

преди 5 месеца

29 са в интензивни отделения.Колко са нови заразени няма значение всички ще се заразим докато няма ваксина.

9

Иво

преди 5 месеца

Точи се касата с бързи темпове. Всички знаете какво им се предлага на влезлите в болница- по 1800- 2000 лева на калпак да те пишат с Ковид.

8

До Мими

преди 5 месеца

Не позна мойто момиче - ние сме на едно от последните места по смъртност от Ковид на глава от населението в Европрйския съюз.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Много малко, бе!
Кво стаа тука, бе?