46

До 45

преди 5 месеца

А защо трябва всички да го изкараме?! Май не се сещаш, че ако всички го изкараме ще има между половин милион и два милиона починали и два-три пъти повече с тежки увреждания.

45

Анонимен

преди 5 месеца

За последната седмица имаме 893 нови случая, което е средно по 128 на ден.
------
С тези темпове ще минат 100 години докато го изкараме всичките, ако не повтаря, иначе ще минат още повече години...

44

Анонимен

преди 5 месеца

Много информация липсва в онзи дърварски направен сайт за коронавируса в България. Липсва колко са починалите по възраст. Липсва средна възраст на заразените и починалите. Липсва да се види информацията по дата назад във времето. Липсва информация за новите случаи, починалите и тестовете средно на ден за 7 и 14 последователни дни. Липсва нормална организация на сайта, ако нещо те интересува обикновено го няма там, а ако го има губиш много време да го намериш, ако изобщо успееш да го намериш

43

До 41

преди 5 месеца

Точно обратното е, не са много починалите на база новите случаи. До преди 40 дни имахме по 200-250 нови случая средно на ден за седем последователни дни. Ефектът от онова заразяване са сегашните смъртни случаи, които са вече под 6 починали средно на ден за седем последователни дни. Заразените не умират в същия ден, богато са диагностицирани, а след време - 30-40 дни или повече.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Щабът е ресно да даде нформаця колко от починалите са били в интензивното отделение и колко са починали някъде другаде.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Много починали, много са на база заразените. Няма ли най-накрая да се повдигне този въпрос към болниците и министерството? Какво се случва???Да не се окаже, че вирусът не е толкова смъртоносен, колкото здравната ни система и в този смисъл Мутафчийски добре знаейки за какво става въпрос, правилно пророкува, че яко ще се мре?

40

Анонимен

преди 5 месеца

Чухте ли добрата новина?
160 нови към "Свидетелите на Ковид"
Пастор мутафоюдейски яко е довилен.

39

Анонимен 123

преди 5 месеца

По информация на Регионална здравна инспекция (РЗИ) Разград, на
15.09.2020 г. е регистриран един нов потвърден случай на заразен с
COVID-19 жител на област Разград. Случаят е мъж на 41 г. от град Разград. 2-ри случай е жена на 91 г. град, Исперих община Исперих. Потърсила е медицинска
помощ на 16.09.2020 г. в Многопрофилна болница за активно лечение „Св.
Иван Рилски – Разград“ АД, гр. Разград, където е хоспитализирана. Нещо информацията късно се предава. Това ли са новите за днес.

38

Анонимен

преди 5 месеца

"Ами като за една седмица са починали 40, а в интензивните отделения има 29, това си означава, че хора са починали без да са стигнали до интензивно отделение"

Глупости. Умират 10 от интензивните отделения и постъпват нови 10 и така борйката се запазва. Това че цифрата от ден на ден е почти същата не значи че са същите хора в интензивните. Използвайте ги тея глави малко ше ***.

37

Анонимен

преди 5 месеца

За последната седмица имаме 893 нови случая, което е средно по 128 на ден. Така е от около 40 дни, а преди това бяха повече.

36

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен

"Всички, които са имали усложнения, стигат до болница.
Това на е нещо от което се умира без да усетиш.
Естествено, че като се разболее тежко, ги взимат в болница."

Ами като за една седмица са починали 40, а в интензивните отделения има 29, това си означава, че хора са починали без да са стигнали до интензивно отделение.

Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/09/24/160-sa-novite-sluchai-na-koronavirus-u-nas-12-dushi-sa-pochinali-za-denonoshtieto.463823

35

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 32

Умират хора от вскякави болести, но се пишат Ковид. Понякога се разбират с роднините, като ги викнат за смъртен акт, първо я завеждат с Ковид в болницата и за ден-два "умира", издават смъртния акт след 2 дни, и прибират парите от пътеката. Затова сме с висока смъртност.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Сакън да не паднат тия в болница под 700 , вскяо празно легло = загубена хилядарка!

33

анонимен

преди 5 месеца

Да подгреем коментара:
Детайлна хронология на Годжи
29.02 – Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!
13.03 – Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!
19.03 – Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.
30.03 – Маските стават задължителни за всички!
03.04 – Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!
19.04 – Адът се отлага за неопределено време

32

Анонимен

преди 5 месеца

Изкарах короната за три дни с леки болки в гърлото и главоболие единият ден.Карал съм къде по-тежки грипове с висока температура , болки в мускулите и други подобни. Естествено при всеки е индивидуално, ама и от грип всяка година умират по 500-600 хиляди души по света.

31

Анонимен

преди 5 месеца

При 29 човека в интензивните отделения, това трябва да означава, че умират хора които въобще не стигат до интензивно отделение, а дали стигат въобще и до болница
-------

Всички, които са имали усложнения, стигат до болница.

Това на е нещо от което се умира без да усетиш.

Естествено, че като се разболее тежко, ги взимат в болница.

30

Анонимен

преди 5 месеца

По починали от вируса на човек от населението сме по средата на класацията в Европа. Имаме 112 починали на 1 милион население, което е много повече от Словакия с 8 починали/1М, Латвия 18 починали/1М и т.н., но доста по-малко от най-пострадалите държави в Западна Европа, които имат над 500-600 починали/1М.

29

Анонимен

преди 5 месеца

А са затворили хората по къщите, а е станало въстание.
Докато ГЕРБ крадна милиарди, не беше проблем, ама ако сложиш на Ганьо маска и става голяма драма.

28

Анонимен

преди 5 месеца

При 29 човека в интензивните отделения, това трябва да означава, че умират хора които въобще не стигат до интензивно отделение, а дали стигат въобще и до болница. Което още веднъж потвърждава, че в България здравеопазване няма. Има някакви търговци, облечени в бели престилки, които приемат някакви пациенти, доколкото има търговски интерес от тях.

27

Анонимен

преди 5 месеца

За последните 7 дни починалите от вируса са 40, средно почти 6 човека на ден. Много са.