13

Анонимен

преди 3 години

Няма ли направим нашия *** доктор хонорис кауза по тоя случай? Сигурен съм, че ще се намери някой ректор да му се подмаже

12

Анонимен

преди 3 години

По добре върнете "раздаването на кебапчета "преди избори.Излизаше на данъкоплатците много по евтино.

11

ллл

преди 3 години

До До Анонимен 11Ей, спри са ве. Аз нямам нищо против момичетата на повикване. Знайш кви са палави? Сакън недедей, че ако заминат за Германия, Белгия и Нидерландия - теб тряа викам. А ти едва ли моеш правиш това, което тези принцески правят. Тъй че тЮхо, тЮхо.

10

Анонимен

преди 3 години

До 9Иване, не са само твоите пари. Харчи парите на всички нас работещите в частния сектор а също така и тези, които ще трябва да връщат поколения напред.

9

КО???

преди 3 години

Вдигат заплатите с 50 млн.???? Значи един такъв корумпиран, ще получава 50 002 500 лв. заплата? Ай стига ве....

8

Иван

преди 3 години

не знам колко българи разбраха, че са взели по 1000 лева заем ...

7

Анонимен

преди 3 години

Държавата трябва да види, как работи модела на Наков в частния софт университет. Това е образование за пример, което извади хиляди кадри работещи вече в ИТ сектора. Млади лектори, реални неща се показват , без филми и драми. Ползваш си Интернет по време на леквии и изпити. Изцяло нов модел и подход.Тея стари доценти от соца вече са свършили отдавна. Изобщо не си хабете времето там. Търсете частни университет и високо качество.

6

Иван

преди 3 години

този наглец продължава с моите пари да си купува време на власт...

5

Нищо ново

преди 3 години

Пари на вятъра, като се има предвид какво е качеството на образование у нас.

4

Анонимен

преди 3 години

Когато дойде момент учениците да са по информирани от преподавателите... Значи системата е свършила и трябва рестартиране.Тея хора няма на какво да ви научат. Ако не вярвате, ще го разберете когато стигнете до сайта за работа.

3

Анонимен

преди 3 години

Бойко взе 5 милиарда нов заем и почна да си купува избиратели. Готов е на всичко само да не трябва да пуска властта. Обещал е разни работи на началниците и ако не ги изпълни ще му резнат тиквата.

2

Анонимен

преди 3 години

Против. Образованието е слабо и куца от реални лектори от бизнеса. Пълно е със старчоци на хранилка вече над 30г. Изцяло извън тематиката на днешния свят. Скоро завърших магистърска степен след 10г от бакалаваеската. Искам да кажа че ми се падна същия доцент в един от предметите и предаваше същите неща като преди 10 12г. А света е доста по различен. За мен образованието в тоя си вид е 0.

1

Анонимен

преди 3 години

Дискредитирания крадлив кофпомпаджия, прочел на винету корицата до половината, лично е осигурил парите за образование. Изритал е чекмедженцето като бистришки тигър изпълняващ дузпа и което се е разхвърчало го е дал на учителите.