26

Баи

преди 3 години

Ами да свият още разходите да спрът и дневния транспорт нищо че билета е -1,60

25

Джо

преди 3 години

Тая фандъкова е мн куха!

24

aaa

преди 3 години

Напълно съм съгласен с N24 - маршрутките бяха най-добрият транспорт в София. Редовни, бързи, спират където поискаш. Това е решението, ако искаме редовен транспорт. Няма как автобус хармоника за 100 човека да минава на 5 минути, просто защото няма толкова пътници. И няма как такъв автобус да се движи със скоростта на маршрутка.

23

Смях

преди 3 години

Че то държава няма, ние за нощем транспорт чоплим семки.

22

Анонимен

преди 3 години

И още нещо. Маршрутките бяха най-удобният, бърз и пряк транспорт между редица точки на града, не знам защо ги затриха до една. Айде, някои бяха доста губещи, но така и не разбрах защо махнаха примерно номер 5 от Студентски до Централна гара/автогара, която винаги беше пълна и спестяваше 1-2 прекачвания и поне 20-30 минути в чакане и пътуване по маршрута.

21

Анонимен

преди 3 години

До Тaшко Айрянчев306 e една от най-старите линии в София и навремето свързваше Младост 1 и СУ за около 6-8 минути. За сравнение същия маршрут с метрото сега се взема за 10+ минути. И само като вметка, младостките наземни линии поемат по-голям пътникопоток, защото обслужват по-комуникативни места отколкото метрото и затова обяснения от типа "дублира метрото затова го махаме" в случая са доста несъдържателни.

20

Анонимен

преди 3 години

Аз пак да попитам и тук: Престъпното лекe Дилчев в затвора КОГА???

19

До Ташко Айранчев

преди 3 години

В голяма грешка си!Автобус 306 е пуснат по този маршрут 1974 година.Отделно по време на пандемия всички държави увеличават превозните средства в градският транспорт, даже пускат индопълнителни надземни линии по трасето *** метрото където го има, но у нас закриваме.Общинските съветници от ГЕРБ, ВМРО и демократична България гласуваха за това.

18

Анонимен

преди 3 години

Е сега врче се разстревожих силно и незная как ще бачкам днес

17

Фандъкова

преди 3 години

Никога не я е интересувало удобството на гражданите.Тя само иска да краде.

16

ПорЦелан

преди 3 години

Би било добре да има връзка моста Чавдар до Орландовци и Бенковски заради метрото. Сега май минава само някакъв рейс 100 който беше персонална на гараж Малашевци и минава всеки ден.

15

Ужасът

преди 3 години

Бойко не може да краде много сега, бюджетът се е свил :)

14

Анонимен

преди 3 години

Либизъм е, цялата организация Спаси София се основава на либидото на няколко дърти джендъра

13

Анонимен

преди 3 години

Значи за тия къде не са запознати пак да повторя - ако не се разкрие втора линия минаваща през кв Бенковски ще си остане маршрутката номер 11. Да пазиш ЧАСТНАТА линия на маршрутката не е ли също либизъм???

12

Spasi Sofua pedali

преди 3 години

Браво добре му го натъпкаха на младия нахален гeй Бонев. Изгори милиони c глупавите си идеи за нощен транспорт. Сега да ги плати от джоба си!

11

Анонимен

преди 3 години

Значи тръгнали да протестират за спрения нощен и разредените линии за младост. Това съм ЗА. Ама защо се мешате в линиите на северните квартали бе? Точно заради това неглижиране на северните квартали цялата София се е наблъскала в младост и сутрин Цариградско е задръстено още от Орлов мост. А нали се сещате че Цариградско няма да стане никога четирилентово заради околните сградию

10

Градска дебилност

преди 3 години

По европрограмите за транспорт има изискване фирмата да е държавна/общинска. Концесийките на автобусни линии са в нарушение.

9

Тaшко Айрянчев

преди 3 години

Нощен транспорт в София няма от март месец. Преди това, същите дето сега ревът като вдовици за *ур че няма нощни линии, квичаха че били празни. Автобус 306, навремето беше пуснат като помощен на младост-ките линии, докато се пусне метрото, е метро до Младост има вече 10 години и повече.

8

Анонимен

преди 3 години

В повечето областни градове няма денонощна аптека нито спешен денонощен стоматологичен кабинет. В София за нощен транспорт бленуват. Обезкървихте провинцията.

7

Анонимен

преди 3 години

От проеинцията са разревахме за софиянци