9

До 10

преди 3 години

Ми бягай в Дневник или Медияпул при себеподобните ти ***.

8

Като си пееш

преди 3 години

Пенкеле, кой ли те чува!? Мутра само с бухалка се гони, с викане нищо няма да се постигне!

7

Анонимен

преди 3 години

Тея 3мата отблъскват много хора да протестират. Аз не искам да изляза там и тея да казват какво искам, защото исканията ми са по различни.

6

Mda

преди 3 години

Като гледам въстанничката по-горе май е по-добре два автобуса от Карлуково да охраняват "протеста" и после да си приберат пациентите. Борисов наистина трябва да е луд за да подаде оставка пред шайката мaлоумници на Спондж Боб, Мая и Радев.

5

Анонимен

преди 3 години

***, които ядят помията на Божков и изсипват тонове помия по адрес на държавата ни пред световните медии и европейските институции. Тази помия не се измиве лесно каквото и да станеслед това. В ЕС ще ни научат колко ни е акъла, с такова настървение да очерняме с клевети собствената си държава. А успехите на Бойо се виждат по построеното, по ръста на заплатите и БВП, посвободата на изразяване, която е неоспорим факт.

4

До отровното трио ##

преди 3 години

От него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори. Това смятаме, че е легитимният начин########Какво смятате вие ,е без значение. Важното е ,какво смята българския народ. И това става на редовни избори, които са през месец март.

3

Анонимен

преди 3 години

Съсипвате празника на хората смешници

2

Майора

преди 3 години

Срамно и цинично е на един празник олицетворяващ независимостта на страната да се провеждат"въстания".От тримата *** недоказали нито едно свое твърдение, не спечелили нито едно дело ,носещи се на крилете на омразата и незачитане думата на несъгласните с тях, издигащи бесилки и ковчези,блокиращи пътища , защитаващи мутри и олигарси срещу които уж се борят начело с разединителя Радев и неуспелите Галева Иванов Дончева Лупи Петков и т. н.искащи *** гейове и *** да са на власт ! Срамота

1

Анонимен

преди 3 години

... напред о парии презрени , напред о роби на труда...