29

Анонимен

преди 3 години

До 45 В грешка си !Аз съм господин -другари са ти овцете в селото където си расъл!

28

До 44

преди 3 години

44Анонименпреди 57 секунди 0 0Всеки щеше да построи метрото с европейските пари ,но по-малко щеше да "усвоява "!И по-качествено щеше да строи!#######С ,тази разлика, че не на всеки отпускат европейски пари.На някои им ги спират ,другарю.

27

Анонимен

преди 3 години

Всеки щеше да построи метрото с европейските пари ,но по-малко щеше да "усвоява "!И по-качествено щеше да строи!

26

Анонимен

преди 3 години

От сега още може да насрочвате четвъртото. С това темпо до март ще направите още десетина и кусур.Само не е сигурно дали Чери ще плаща толкова време.

25

Анонимен

преди 3 години

скука

24

Чебурашка

преди 3 години

"Исканията на хората остават непроменени оставка на кабинета и главния прокурор"Това са искания на спонсора на въстанията чичо Васко от Дубай огласявани от добре платеното Отровно трио и скандирани от шайката превратаджии на площада.

23

Анонимен

преди 3 години

До 28За заплатите си абсолютно прав!Преди ББ да обслужи с уста едрия бизнесзаплатите бяха по-нормалниКакто и работното време.Сега, ако искаш нормални пари се гърчиш по 12-14 часа на дена чорбаджията те осигурява на минимална))Малкият бизнес умряМагистралите се гънат като хармоника веднага след построяването сиМетрото щеше ВСЕКИ да го построи с европейското финансиране което е осигурено!Първите участъци бяха построени още при Софиянски помниш ли!?)))Тогава без европейските пари

22

До 31

преди 3 години

Така с ,,Мирен протест,, няма да стане,по добре е да стягаме куфарите#####Ами стягайте ги.Какво чакате.Божков няма да дава до безкрай.

21

Анонимен

преди 3 години

До 28За заплатите си абсолютно прав!Преди ББ да обслужи с уста едрия бизнесзаплатите бяха по-нормалниКакто и работното време.Сега, ако искаш нормални пари се гърчиш по 12-14 часа на дена чорбаджията те осигурява на минимална))Малкият бизнес умряМагистралите се гънат като хармоника веднага след построяването сиМетрото щеше ВСЕКИ да го построи с европейското финансиране което е осигурено!Първите участници бяха построени аз ще при Софиянски помниш ли!?)))Тогава без европейските пари

20

НДСВ-ар

преди 3 години

Единствено по управлението на НДСВ цареше спокойствие и благодат в България. От както ГЕРБ и Бойко дойдоха всичко тръгна на зле. Оставка!!! НДСВ пак на власт!!!

19

Анонимен

преди 3 години

То хубаво, че искате оставка ама аз пък не искам.И много мои приятели и познати също не искат оставка.При това положение ,какво правим?Ние не сме ли от народа?За това има редовни избори. Спечелете ги и управлявайте. В противен случай ще трябва да правим избори всеки месец, защото винаги ще има недоволни.

18

Анонимен

преди 3 години

Верно преди Бойко всичко беше отлично и нямаше мутри. Той разруши метрото, магистралите, намали заплатите ,изгини младите и тнт.

17

Чичо

преди 3 години

Вашта, г-да протестиращи Приключи! Дигайте се и си заминавайте - писна ни от ваште лумпенски прояви!!

16

ГРОБАР

преди 3 години

СлавчоК'ви са тези глупости? Три "велики народни въстания", а още не е гръмнало нито едно топче? Велики само на приказки. Така може да си ги броите до 33.==========Като ми погалиш к0ра с език, ще ми гръмнат и двете топчета!

15

Анонимен

преди 3 години

Той тролът е един,ама пише за дваесе)))Целта не е, да защитава БорисоФа коментарите и кликовете на сайта да саповечеразбрахте ли оФцee!??За да цака чорбсджията

14

Koga

преди 3 години

Shte im predstavyat smetkite za pochistvane i globite za porugavane na obshtestvenite sgradi?

13

Анонимен

преди 3 години

Аз съм народа и отдавна искам оставка. Какво правим сега?

12

Славчо

преди 3 години

К'ви са тези глупости? Три "велики народни въстания", а още не е гръмнало нито едно топче? Велики само на приказки. Така може да си ги броите до 33.

11

Анонимен

преди 3 години

Агентите превзеха проеста като назначиха тия шутове за шефове за да го превърнат във фарс. Стари КГБ трикове, на които овцете се хванаха. Глупавото трио трябавше да го натирят още в началото-

10

Анонимен

преди 3 години

Нямало да преговарят, поставят ултиматуми...Аланколу,Ултиматуми поставят силните бе, импотент! На ББойко да не мислиш, че му се преговаря с вас! То вече няма и смисъл.Септемврийски въстания, октомврийски революции... Накрая, на изборите пак ще изберем Бойко и Ко, защото алтернативата във ваше лице и в лицето на приближените ви мутри, кремълски агенти, НПО политици, бивши устати омбудсмани и други противни хорица,е напълно неприемлива.