49

Анонимен

преди 3 години

Оставката на Борисов и Гешев не я иска протеста.Те са неадекватни и не знаят ,какво искат.То е ясно.Оставката я искат разните там олигарси на ,които им припари под г.за ,защото им се потърси сметка за далаверите им.

48

Анонимен

преди 3 години

Борисов днес може да се уплаши и да се хвърли под влака...този толуп ще обърне влака и може да загинат невинни...но той е такъв стрхливц,че по-скоро ще се хвърли зад влака...

47

Анонимен

преди 3 години

Искат оставка на Бойко и Главният прокурор, а хвърлят яйца по Парламента ...тези са не миналото, а изметеното от обществото.

46

gosho

преди 3 години

До До 49kakvo shte kajesh za 1 miliard evro vurnati na bulgariya tochno za zemedelskite fondove

45

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите досега не са постигнали нищо друго, освен да създават работа на институциите да почистват след тях. Не знам какви наакани памперси има властта, но протестиращите оставят всекиден по един наакан памперс в центъра на София - друг да им го почиства.

44

gosho

преди 3 години

До Анонименa na drugite drugari s hoteli nyama li da gi vzemete .mnogo ste izbiratelni neshto

43

Анонимен

преди 3 години

0 1до 55И какво!?Да не искаш някой да смени крадливите серсемие все едно да не искаш да си смениш памперса защото пак ще се наакаш!Да ти имам логиката!#####Проблема ,другарю е че тези които искат да сменят "крадливите серсеми "са в пъти по крадливи. Този филм сме го гледали неведнъж. Колкото пъти БСП са управлявали ,толкова пъти са се оси ра ли и са фалирали държавата.Не искам пак заплата от пет долара .

42

Анонимен

преди 3 години

Борисов, Гешев, Пеевски и малка компания още си мислят, че ще отърват затвора, ама няма как да стане. Други като Валери Симеонов, Марешки, Фандъкова, Спас гърневски още не знаят как държавата ще им вземе всички апартаменти, къщи, хотели на деца, на майки, на любовници, всичко купено с откраднатите пари на народа. Всъщност те не знаят какво ги очаква, но ще им пращаме тези на които плащат по форумите да ги подмиват безплатно.

41

Народът ще

преди 3 години

Победи. Герб ще падне.

40

Анонимен

преди 3 години

Лицата от протеста не са алтернатива за т. нар. народ и затова протеста си остава малоброен. Ако имаше там хора с визия и авторитет, които могат да предизвикат оптимизъм за бъдещето, да. Но такива няма. А никой не иска от глупост да загуби и това, което досега е постигнал.

39

До55

преди 3 години

55Анонименпреди 15 секунди 0 1Значи всеки който е против управлениетото на ББ е другар!?Сменете опорката- много е елементарна!ама на елементарни хора това може да роди главатаКато Вожда ви!########Другар си ,защото с този протест освен да докарате БСП на власт, друга опция няма.

38

Анонимен

преди 3 години

Значи всеки който е против управлениетото на ББ е другар!? Сменете опорката- много е елементарна! ама на елементарни хора това може да роди главата Като Вожда ви!

37

Чебурашка

преди 3 години

До СМЪРТ НА ТИКВАТАААААНали знаеш, че който нож вади от нож умира и, че който гроб копае другиму сам пада в него. Превратаджиите още от самото начало призовавате за смърт, издигате бесилки и разнасят ковчези. Също като някаква сатанински секта издигнала смъртта в култ.

36

До 49

преди 3 години

49Анонименпреди 5 секунди 0 1До 45На някой им ги спират , даКакво ще кажеш за 200 и кусур милиона които ги спряха на България заради оФцaтаТанева!?Калинките на Бокича са безобразно прoсти########Когато,другарите от БСП построите поне една трета от това, кое то е направил Бокича,тогава крякайте. А сега си мълчете ,защото знаете само да крадете и да ви спират фондовете.

35

Абе кретени

преди 3 години

Бойко никога не е бил от СикЧовека с много труд и честност е постигнал всичкоВие сте банда червени леви *** и друга банда от зомборани *** с промити мозъци от кликата на решетниците.Не ви е срамЩе си получите заслуженото....ИзродиДобре че народа не е изперкал като вас и не вярва на компромати недоказаниЩе избере Борисов отново

34

Оставка на Мутрите

преди 3 години

Оставка на Трите Отровни МутриОставка Фигуранта - мутраОствка на мутресата ИмпексоваОставка на мутресата сестра Галева

33

До46

преди 3 години

46Анонименпреди 20 секунди 0 0До 45В грешка си !Аз съм господин-другари са ти овцете в селото където си расъл!########Господин ама друг път.Че се другар си личи от км.

32

Анонимен

преди 3 години

До 45На някой им ги спират , да Какво ще кажеш за 200 и кусур милиона които ги спряха на България заради оФцaта Танева!?Калинките на Бокича са безобразно прoсти...

31

И

преди 3 години

Той Бойко си строи и ич му не е за платените типчета.

30

едно време

преди 3 години

Като са правили въстание са палили къщите на всички да няма какво материално да губят и тръгват ..... Тука хората станахме доволни от това да можем да сипем в чашката и да има нещо за мезе ,а младите да имат пари да идат поне два пъти на нощно заведение ! С такъв народ който се е примирил ,че това ще бъде и това е истината в живота работата няма да стане....защото въстаника е човек решителен ,човек който власта ще нарича *** ,провокатор , ,агресивен....