69

Анти Боко

преди 3 години

Не го харесвам тоя, ама заради куковците на този нескопосан протест ще гласувам против БКПклонинги.Писна ми от некадърни, крадливи и гнусни политици.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73И кой ти каза, че Румъния са по-добре? В Румъния осигуровките са изцяло за сметка на работещите. Та като смяташ, смятай всичко. 40% увеличение на пенсиите от юли не се случи. 10% от септември последно обещават. Бюджетния дефицит вече не отговаря на изискванията от договора от Маахстрих. При всяко идване в България отчитат нов път, за разлика от техните. Там има опасност поколението родено през 70-те годинина миналия век да остане без пенсии. Та ти се огледай. Бях в Сърбия три пъти

67

Боко може да го

преди 3 години

махне само този който го сложи на този пост! Това е големият брат от Америка. Не виждате ли, че в Брюксел мрънкат, но не смеят да го свалят, защото чичо Сам не дава. След изборите ще видим кой е по любим на краварите, дали Боко или Цвъки!?

66

Еми

преди 3 години

Внимавайте с изненадите на триото.това което замислят е безумие.

65

До73

преди 3 години

73Анонименпреди 12 минути 1 3Троловете излезли на фронтовата линия да коментират... разбрахме - Бокича е по-голям светец и от папата, нищо че е бивш комунист и къта пачки в чекмеджето.##########И, като сложим Ко р ни то или хвърчилото ще цъфнем и вържем ,викаш.

64

Анонимен

преди 3 години

Троловете излезли на фронтовата линия да коментират... разбрахме - Бокича е по-голям светец и от папата, нищо че е бивш комунист и къта пачки в чекмеджето.Хора, вижте кой ви управлява. Вижте реалността около себе си. Румъния е по-добре, а бяхме наравно. Сърбия е по-добре, а ги бомбардираха и превзеха.Тука - още търсим виновен, още няма наказани, Бочака е номер 1. Заслужавате си мизepията.

63

Анонимен

преди 3 години

71Анонименпреди 3 минути 3 1До 58Правилно, борисов и гешев са неадекватни име знаят какво се иска от тях#########Знаят,знаят ка Ун, ти не знаеш ,какво искаш.

62

Анонимен

преди 3 години

До 58Правилно, борисов и гешев са неадекватни име знаят какво се иска от тях

61

протест

преди 3 години

Омръзна ни Борисов 3 искаме преждевременно Борисов 4

60

Тоя па смешник

преди 3 години

Що триете коментари мишоци?

59

Анонимен

преди 3 години

67БСПпреди 17 секунди 0 1Днес е денят!! На въстание Българи!!Да изгоним най-злия диктатор в историята на България.Няма как да празнуваме независимост когато България отново е под робството на мафиотската хунта ГЕРБ!!!##########А има ли 200 хилядна армия на Дунав.

58

БСП

преди 3 години

Днес е денят!! На въстание Българи!!Да изгоним най-злия диктатор в историята на България.Няма как да празнуваме независимост когато България отново е под робството на мафиотската хунта ГЕРБ!!!

57

Тото

преди 3 години

Единствената вина на Бойко и Гешев е че си вършат работата и са трън в очите на мафията в БГ.

56

Анонимен

преди 3 години

Изборите са месец март ,другари.Толкова ли сте неграмотни ,че бъркате месеците?За по тъпите повтарям МЕСЕЦ МАРТ. Сега сме 22 септември.Почвайте броенето.

55

Анонимен

преди 3 години

Влизайте в тоалетната и да пускаме водата, че много смърди от вас нереализирани таланти. Искате власт, ама няма. Така ще се оЧисти помийната яма.

54

Бау

преди 3 години

ако протестирате през деня сте безработни ... Просто е.

53

истина

преди 3 години

Тази възрастна жена е лицето на промяната, за която протестират, спят до контейнери и хвърлят яйца и домати по обществените сгради. Това са хората на Фигуранта с юмрука.Тази жена и отровното трио са младите, образовани, некорумпирани, които с парите на избягалите от правосъдието другари, през президентството финансират промяната с яйца.

52

Божков

преди 3 години

Я да се напънат малко повече и да съберат хора, 2 репетиции имаха. А не им се получи, ще връщат пари май, а може и чай с новичък да им сипя.

51

77

преди 3 години

До Анонимен , ком. 52Червенко , много си едностранчив! КЪДЕ са най големите капиталисти , РАЗГРАБИЛИ народното имане ? Защо пропускаш : баневи , божковци , арабаджиевци , герговци , лечевци , ниновци , златевци ,овчаровци , първановци и ...още много червени капиталисти !

50

Анонимен

преди 3 години

Народе, Бабикяните са "светлото бъдеще" !!!Грабвайте яйцата и плакати с Черепа, и хайде на площада !Долу мутрите, да живее Фигуранта и негония пророк Черепа !